Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,317
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

alkovende savaş var

13032010256.jpg

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

bu fotoğraf günün final fotoğrafı olsun yine bitmiş halini çekmeyi unuttuk
bu arada geziye katılamadık ben yusuf ustaya teklif ettim çok işimiz var gidemeyiz dedi benim suçum yok haberiniz olsun inşallah bundan sonraki organizasyonlara bizde katılmak isteriz

13032010253.jpg

Yaşar abi sende böyle usta olduktan sonra sırtın yere gelmez, hiç korkma,inşallah en kısa zamanda biter.
Yusuf usta cam yünü ile çalışırken maske taksan !

Her gün özenle çalışarak dantel işlermişcesine büyük bir tadilat (daha doğrusu imalat) yapıyorsunuz. Biz izlerken çok zek alıyoruz, umarım siz de alıyorsunuzdur...

ilker 72' Alıntı:
Yaşar abi sende böyle usta olduktan sonra sırtın yere gelmez, hiç korkma,inşallah en kısa zamanda biter.Yusuf usta cam yünü ile çalışırken maske taksan !

İlker kardeş sağolasın desteğe ihtiyacım var ;) maske derken gözlük diyorsan 2 tane var ama ben takamıyorum rahatsız ediyor zaten sıkıntılı olan tavandı şimdi bundan sonra kolay kabasını attk :D

drares' Alıntı:
Her gün özenle çalışarak dantel işlermişcesine büyük bir tadilat (daha doğrusu imalat) yapıyorsunuz. Biz izlerken çok zek alıyoruz, umarım siz de alıyorsunuzdur...

Haşmet bey bu aralar sadece hafta sonu çalışabiliyoruz bu da tarihi uzatıyor bakalım bundan sonra biraz daha seri gidecek sanırım hem havalar müsait hem günler uzuyor iş dönüşüde yarım kalan işleri tamamlarım,işin yavaşda olsa ilerlemesi sonucu görmek aha keyifli bizde merakla neye benzeyeceğini bekliyoruz umarım anlımızın akıyla çıkarız bu gazadan :D desteklerinizle tabiki. ;) ilginiz için teşekkürler.

Fotoğraflar uzun yllar önce sanayideki oldukça eziyetli, ama bir o kadar da zevkli çalıştığım günleri gözümün önüne getirdi. Başarı,yalnız ve ancak çalışıp üreterek mümkün.(Bakınız fotoğraflar).Kolaylıklar diliyorum,selamlar Yusuf kardeşim.

ilker 72' Alıntı:
Yaşar abi sende böyle usta olduktan sonra sırtın yere gelmez, hiç korkma,inşallah en kısa zamanda biter.
Yusuf usta cam yünü ile çalışırken maske taksan !
Dileklerin için teşekkürler ilker kardeşim yusuf usta gerçekten çok iyi çok yetenekli
maske taksak iyi olur cam yünü benide rahatsız ediyor

drares' Alıntı:
Haşmet bey çok teşekkürler dediğiniz gibi her yaptığımız işi dantel işler gibi yapıyoruz bizde çok zevk alıyoruz ama haftalardır istirahat edemiyoruz yoruluyoruz yaptığımız işleri görünce keyifleniyoruz ama özellikle Yusuf usta çok yoruluyor sadece arabada çalışırken değil sürekli düşünüyor neyse sıkıntılı bölümleri geçtik daha hızlı yol alırız

yayiyayayu' Alıntı:
usta düşünüyor
Maşaallah maşaallah 11 gün önce aracın yanındaydım epeyce iş yapmışssınız.Şahsen adınıza ben itiraf etmeliyimki bu işin en zor kısımı ve benim hiç sevmediğim bir tarz : Başla bırak,başla,bırak. Çok eski bir usta olarak yazıyorum aynen şöyleki tam gaza geliyorsun işte kıvamına giriyor son vida son rötüş bir bakıyorsun zaman bitmiş veya birisi gelmiş lafa tutuyor,yağmur,kar engeli,elektirkler kesildi,klarnetin son deliğinde malzeme bitti veya o işi bitirecek minnacık şey yok ve iş yarına kaldı.Böyle iş neden sinir bozuyor çünkü zaman sınırlı kısıtlı .Siz bu örnekleri çoğalta durun gerçektende yoğun trafikteki gibi dur kalk insanı bezdirir. Allah'tanki Yusuf kardeşim baya bir sabırlı ve azimli bir insan. Yusufta kendimi gördüğümden durumunu gayet iyi anlıyorum ve bu işi başarı ile bitireceğine inanıyorum artı yeterki Mevlam sağlık,sıhhat versin.

Gerçek ustalar bin düşünür bir keser.Ben bazen aracın başında alır bir iskemle oturur bir saat düşünürdümde garibim yanımdaki çırağım beni işi yapamıyor zannederdi. ;) :D

Evet gerçektende Yusufum cam yünü ile uğraşırken masken olsa fena olmaz biliyorsun sende o meretin her bir zerresi camdır yani cam parçası.Gerçi bende iş yaparken elimde yüzzük dahil vucudumun hiç bir yerinde bir şey takmak istemezdim böyle can güvenliği açısından taktığım kullandığım herşey bana ağır gelirdi. Az kağıt para ile binlerce çapak çıkarmadım gözümden. :D :D İşi bıraktığım şuan bile halen vucudumun hiç bir yerinde hiç bir aksessuar kullanamam.( Yakın gözlüğü hariç yıllarca kullandığım gazaltı ve oksijen kaynakları şimdi mecburen gözlük taktırıyor)
Ama bu elbette yanlış bir şey kesinlikle bütün emniyet gereçleri kullanılmalı.

Yusufçuğum öyle dizini,ayağını elin gibi kullandığını görünce benimde işyerimizde yıllar önce yanımda çırak olduğu halde burnumla dahi yaptığım,tuttuğum işler geldi aklıma :D :D

derindeniz1' Alıntı:
Fotoğraflar uzun yllar önce sanayideki oldukça eziyetli, ama bir o kadar da zevkli çalıştığım günleri gözümün önüne getirdi. Başarı,yalnız ve ancak çalışıp üreterek mümkün.(Bakınız fotoğraflar).Kolaylıklar diliyorum,selamlar Yusuf kardeşim.

Sami bey evet çok zahmetli oluyor gerçekten yoruluyoruz,aslında yeni yapmak daha kolay eski ile uğraşmak illalah ettiriyor tam bir yeri hallettim diyorsunuz yandan patlak veriyor eskiye yeni uydurmak akla zarar bir iş ama yılmak yok sizlerin desteğinizle olacak bu iş. ;) :D

Kemal abi moral desteğiniz için çok teşekkürler sizlerin beyenisi bize güç (gaz) veriyor ;D sizin gibi bir ustanın elinden çıkmasada yola çıkacak kadar bir hale gelecek Allahın izniyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR