yayiyayayu
Azmin zaferi,hedefe adım adım!!!!!!!!!
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
alkovende savaş var
alkovende savaş var
ilker 72' Alıntı:Yaşar abi sende böyle usta olduktan sonra sırtın yere gelmez, hiç korkma,inşallah en kısa zamanda biter.Yusuf usta cam yünü ile çalışırken maske taksan !
drares' Alıntı:Her gün özenle çalışarak dantel işlermişcesine büyük bir tadilat (daha doğrusu imalat) yapıyorsunuz. Biz izlerken çok zek alıyoruz, umarım siz de alıyorsunuzdur...
Dileklerin için teşekkürler ilker kardeşim yusuf usta gerçekten çok iyi çok yetenekliilker 72' Alıntı:Yaşar abi sende böyle usta olduktan sonra sırtın yere gelmez, hiç korkma,inşallah en kısa zamanda biter.
Yusuf usta cam yünü ile çalışırken maske taksan !
Haşmet bey çok teşekkürler dediğiniz gibi her yaptığımız işi dantel işler gibi yapıyoruz bizde çok zevk alıyoruz ama haftalardır istirahat edemiyoruz yoruluyoruz yaptığımız işleri görünce keyifleniyoruz ama özellikle Yusuf usta çok yoruluyor sadece arabada çalışırken değil sürekli düşünüyor neyse sıkıntılı bölümleri geçtik daha hızlı yol alırızdrares' Alıntı:Her gün özenle çalışarak dantel işlermişcesine büyük bir tadilat (daha doğrusu imalat) yapıyorsunuz. Biz izlerken çok zek alıyoruz, umarım siz de alıyorsunuzdur...
Maşaallah maşaallah 11 gün önce aracın yanındaydım epeyce iş yapmışssınız.Şahsen adınıza ben itiraf etmeliyimki bu işin en zor kısımı ve benim hiç sevmediğim bir tarz : Başla bırak,başla,bırak. Çok eski bir usta olarak yazıyorum aynen şöyleki tam gaza geliyorsun işte kıvamına giriyor son vida son rötüş bir bakıyorsun zaman bitmiş veya birisi gelmiş lafa tutuyor,yağmur,kar engeli,elektirkler kesildi,klarnetin son deliğinde malzeme bitti veya o işi bitirecek minnacık şey yok ve iş yarına kaldı.Böyle iş neden sinir bozuyor çünkü zaman sınırlı kısıtlı .Siz bu örnekleri çoğalta durun gerçektende yoğun trafikteki gibi dur kalk insanı bezdirir. Allah'tanki Yusuf kardeşim baya bir sabırlı ve azimli bir insan. Yusufta kendimi gördüğümden durumunu gayet iyi anlıyorum ve bu işi başarı ile bitireceğine inanıyorum artı yeterki Mevlam sağlık,sıhhat versin.yayiyayayu' Alıntı:usta düşünüyor
derindeniz1' Alıntı:Fotoğraflar uzun yllar önce sanayideki oldukça eziyetli, ama bir o kadar da zevkli çalıştığım günleri gözümün önüne getirdi. Başarı,yalnız ve ancak çalışıp üreterek mümkün.(Bakınız fotoğraflar).Kolaylıklar diliyorum,selamlar Yusuf kardeşim.