Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,317
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Sevgili Yusuf Kardeşim ,
Nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar dilerim, tüm sevdiklerinle beraber.

Etiketler

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar bey ve Yusuf bey yeni yaşlarınızın sağlik,mutluluk,başarı ile geçmesi dileğiyle.

yusuf kardeş
yeni yaşınızda ailenizle birlikte
saglık ve mutlulugun doruklarını kalın vede gezmediğiniz yerlere gitmek nasip olur inşaallah

ilker 72' Alıntı:
Yaşar bey ve Yusuf bey yeni yaşlarınızın sağlik,mutluluk,başarı ile geçmesi dileğiyle.
Teşekkür ederim ilker bey komşuyuz herhalde görüşmek üzere

Yaşar Bey, atlamışım, yeni farkettim. Doğum gününüz kutlu olsun.

atiladi' Alıntı:
Yusuf, sizin yanınızdan ayrıldıkdan sonra yolda telefon geldi hafta içerisinde benim araba için görüştüğüm birisi aracı almak için perşembe günü Muğladan gelecekmiş, %99 bu iş olacak galiba, ayrıca eve gidince haberim oldu kayın biraderin bir arkadaşı 12m3 2004 ABS'li Jumper'ini satıyormuş, onunlada hemen hemen anlaştık gibi, şimdi sıra benim aracı teslim etmeye geldi bir aksilik olmazsa cuma günü benim aracı teslim edip pazartesi günü Jumper'ı alacağız...Tabiki herşey yolunda gider bir aksilik olmazsa...

Tebrikler Atilla hocam.Yusuf sanada kolay gelsin,doğumgünün kutlu olsun sanırım başkabirşey kalmadı :smiley:

Evet 13 mart Cumartesi Yusuf usta çok fena şu yaptığı işe bak ölçtü biçti olurdu olmazdı Kontrayı yerine oturtturdu Ellerine sağlık yusuf usta

13032010244.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR