Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,315
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

arı' Alıntı:
Yusuf ve Yaşar beyler, elinize sağlık çok güzel işler çıkartmışsınız.Yusuf kardeşim sen imalat işini profesyonelce yapmam diyorsan sana başka bir öneri. Gerçi önceden de benzeri öneriler gelmişti ama tekrarında fayda var. [size=8pt]Sen bu işin kitabını yaz ve yayınlat[/size

Ahmet abi çok teşekkürler ilginiz için,sizin arabanın son hali ne durumda tamamlayabildinizmi.
Ahmet abi benim bildiğim herşeyi bu forumdaki herkes biliyor hatta benden daha çok bu işin iç yüzünü bilenler var bu sbeple kitap yazma işi ne haddimize ;)

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Kemal abi boşunamı şapkayı koyup önümüze saatlerce düşünüyoruz Yaşar abide usta yoruldu herhalde diye düşünüyor ;D ;D

kenan akca' Alıntı:
Yusuf Kardeş,
Herzaman yazmıyorsamda, takip ediyorum. yaptığın işler takdirlere değer. Başarılarının devamını diliyorum

Kenan bey ilginize desteğinize teşekkürler.

Yusuf kardeş,bu resimleri gördükten sonra sana bir sorum olacak.Enerji fuarında tanıştığımızda bana mesliğin olarak ne demiştin? ;)senin hırvatistan gezisi topiğine yazdığın mesajına aynı yerde bir yanıt vermiştim .yapılanları gördükten sonra kurtuluşun yok ;D haberin olsun.Yaşar bey güzel bir karavanınız olacak şimdiden bol kilometreler.

Yusuf ilgin için sağol, Benim karavan işi tam mehter marşı gibi oldu. 2 ileri 1 dur devam ediyor. Biliyorsun epey ailemin sağlık durumu girdi araya. İşte de yalnız çalıştığımdan karavan 3. planda kaldı. Aslında bende bir topik açıp yaptıklarımı paylaşmak istiyorum ama hem vakit bulamadım, birazda araya zaman ve dertler girince şevkim iyice azaldı. Ama az kaldı yakında tekrar hız vereceğim. Şuanda Elektrik tesisatı çekildi, taban ve tavan izolasyon döşendi, dolaplar yapıldı yerine alıştırıldı, mobilyaların deneme montajını yaptık. Önümüzdeki günlerde tamamen sökülüp (Bu aşamada fotoğraflama yapmam lazım ama makinam yok telefonun kamerası ile de güzel resimler çekemedim,) eksikler ikmal edilip son zımpara boya montaj perde döşeme elektrikli aksesuarlerın montajı yapılacak ve de kısmetse yaza yetişecek diyorum. Daha sonra da ruhsata başlayacağım. Oooo yazınca daha epey işimin olduğunu farkettim.

enverdede' Alıntı:
Yusuf kardeş,bu resimleri gördükten sonra sana bir sorum olacak.Enerji fuarında tanıştığımızda bana mesliğin olarak ne demiştin? ;)senin hırvatistan gezisi topiğine yazdığın mesajına aynı yerde bir yanıt vermiştim .yapılanları gördükten sonra kurtuluşun yok ;D haberin olsun.Yaşar bey güzel bir karavanınız olacak şimdiden bol kilometreler.
Teşekkür ediyorum Enver abi inşallah güzel olur çalışıyoruz

enverdede' Alıntı:

Enver abi bizim ikinciyi bitirme uzun zaman alacak ;D ama olurda imkan ve vaktimiz olursa yardım etmek isterim ama şu da varki yapıyorum desem sıraya girecek birçok arkadaş var ;D ben bundan sonra gezmek istiyorum ;D

arı' Alıntı:
Yusuf ilgin için sağol, Benim karavan işi tam mehter marşı gibi oldu. 2 ileri 1 dur devam ediyor. Biliyorsun epey ailemin sağlık durumu girdi araya. İşte de yalnız çalıştığımdan karavan 3. planda kaldı. Aslında bende bir topik açıp yaptıklarımı paylaşmak istiyorum ama hem vakit bulamadım, birazda araya zaman ve dertler girince şevkim iyice azaldı. Ama az kaldı yakında tekrar hız vereceğim. Şuanda Elektrik tesisatı çekildi, taban ve tavan izolasyon döşendi, dolaplar yapıldı yerine alıştırıldı, mobilyaların deneme montajını yaptık. Önümüzdeki günlerde tamamen sökülüp (Bu aşamada fotoğraflama yapmam lazım ama makinam yok telefonun kamerası ile de güzel resimler çekemedim,) eksikler ikmal edilip son zımpara boya montaj perde döşeme elektrikli aksesuarlerın montajı yapılacak ve de kısmetse yaza yetişecek diyorum. Daha sonra da ruhsata başlayacağım. Oooo yazınca daha epey işimin olduğunu farkettim.

Ahmet abi Allah tamamına erdirsin umarım en kısa zamanda o saydıklarınızı bitirip keyifle gezersiniz birgün bir yerde güneş batarken odun ateşinde dibek kahvesi içeriz ;D

İnşallah Yusuf hep birlikte... kahveler benden.

yaybek' Alıntı:
Enver abi bizim ikinciyi bitirme uzun zaman alacak ;D ama olurda imkan ve vaktimiz olursa yardım etmek isterim ama şu da varki yapıyorum desem sıraya girecek birçok arkadaş var ;D ben bundan sonra gezmek istiyorum ;D
Gez kardeşim gez. O karavanı niye yaptınki ?Yardım etmek isterim bile bana yeterli yanıt fiili şart değil manevi destek bile yeter.

Yusuf bey benim için üzülmenize gerek yok kendi düşen ağlamaz demişler eğer kısıtlı imkanlarla birşey yapacaksan bazı sorunları göğüslemek zorundasın yeterki ALLAH güç kuvvet ve sağlık versin her işin üstesinden geliriz .

Cengiz bey hepimiz aynı durumdayız imkanlarımız iyi olsa idi bu kadar tırmalamaz verirdik bir firmaya kafamız rahat Kefken pembe kayalıklar gezisinede katılırdık,size o zaman Allah kolaylık versin umarım zamanında bitirirsiniz.

Yusuf bey sağolun hepimize ALLAH kolaylık versin .

20 mart cumartesi

20032010279.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR