Ford F 250 Çift Kabin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berdush Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 272
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,555

Etiketler
Ynt: Ford F 250 Çift Kabin

berdush' Alıntı:
Beğendiğinize sevindim Umut bey. Jantlar perşembe günü hazır olacak ve lastikler sonunda takılacak inşallah. Sırada elektrik tesisatı var.
Anam en iğrenç kısmı da elektrik... Son 3-4 yıldır beni delirtmeyen elektrikçi çıkmadı, sonunda 5 sene önce izini kaybettiğim bir ustamı buldum tekrardan yapıştım bırakmıyorum...

umut401' Alıntı:
Anam en iğrenç kısmı da elektrik... Son 3-4 yıldır beni delirtmeyen elektrikçi çıkmadı, sonunda 5 sene önce izini kaybettiğim bir ustamı buldum tekrardan yapıştım bırakmıyorum...

Elektrik işini bir arkadaşım ile beraber ben yapacağım için sıkıntı yaşamayacağım. :smiley:

Kaput işi halloldu ve bir adet jant yapılmıştı numune o denendi ve sorunsuz yerine oturdu. Cuma günü jantlar bitecek ve lastikleri takacağız inşallah.

ozDIV.jpg

vKEdw.jpg

XKHuJ.jpg

RabkL.jpg

HMcz.jpg

uIZs.jpg

JNdWR.jpg

6CWdn.jpg

Nihayet kardeşim,baştan şu lastikleri görseydik tamam diyecektik.
İyi günlerde doya doya kullanabilmenizi dilerim.

ttogan' Alıntı:
Nihayet kardeşim,baştan şu lastikleri görseydik tamam diyecektik.
İyi günlerde doya doya kullanabilmenizi dilerim.

Planlamayı böyle yapmıştım lastik listenin sonlarına doğruydu. Teşekkür ederim.

Bugün işten geldim ve vincin halatını sardım.

cDWXOV3.jpg

cyyG5Wj.jpg

Bunlar da işimi iyi yapıyor muyum diye kontrole gelen kedilerimiz. :smiley:

HOfjLvQ.jpg

aracınız çok güzel lastikler cuk ;) olmuş kesenize bereket ellerinize sağlık :smiley: . sormak istediğim üst resimde aracın altındaki yuvarlak uzun bir parça gözüküyor o nedir anlayamadım ? kusuruma bakmayın yere çok yakın duruyorda ???

daisuki' Alıntı:
aracınız çok güzel lastikler cuk ;) olmuş kesenize bereket ellerinize sağlık :smiley: . sormak istediğim üst resimde aracın altındaki yuvarlak uzun bir parça gözüküyor o nedir anlayamadım ? kusuruma bakmayın yere çok yakın duruyorda ???
Bn söyleyeyim, lpg depocuğu:smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.