Ford F 250 Çift Kabin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berdush Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 272
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,946
Ynt: Ford F 250 Çift Kabin

çok merak etmeye başladım .koyu renk daha güzel gibi geldi banada kolay gelsin.

Etiketler

sayfanın başındaki resimlerde rengi daha çok beğenmiştim, son resimlerde orman işletmesi rengi gibi duruyor. yani biraz daha sıradanlaştırıyor sanki. ama sonuç olarak zevk sizin, sizin beğeneceğiniz ton noktayı koyacaktır. kolaylıklar dilerim.

__ C J 7 __' Alıntı:
sayfanın başındaki resimlerde rengi daha çok beğenmiştim, son resimlerde orman işletmesi rengi gibi duruyor. yani biraz daha sıradanlaştırıyor sanki. ama sonuç olarak zevk sizin, sizin beğeneceğiniz ton noktayı koyacaktır. kolaylıklar dilerim.

Taktir edersiniz ki herkesin aynı şeyi beğenmesi mümkün değil. Çok beğenen arkadaşlarımda var , sizin gibi görüşe sahip olanlarda. Ben sevdim rengi , tabi her görüşe de saygım var. Pek önemli de değil aslında ne renk olduğu. Önemli olan yenilenmiş olması. :smiley:

berdush' Alıntı:
Siyah astarlı halini mi beğendiniz anlamadım.
evet siyah astarlı hali daha asil duruyor tabiiki benim fikrim.aklınızı karıştırmış olmayalım zevkler ve renkler tartışılmaz .asıl olan sizin neyi nasıl beğendiğinizdir.kolaylıklar dilerim.

Son durum.

Dwkn.jpg

mksP6.jpg

5tzfI.jpg

JCY.jpg

L3zv8.jpg

8yLIf.jpg

B7wpH.jpg

1rYTD.jpg

Bf1u4.jpg

Z8cs3.jpg

ZyPnf.jpg

yPV3f.jpg

0Av4z.jpg

tBkhu.jpg

zRvO.jpg

9bO5q.jpg

LwV4Z.jpg

jpcj7' Alıntı:
Renk çok hoşuma gitti tonu çok güzel tutturmuşunuz ama lpg tankının yerini bence değiştirin.

Renk benim de çok hoşuma gitti. :smiley: Depoyu kasanın içine alacağız ve boyutu büyüyecek. Tesisatı da elden geçecek.Dolum ağzını çamurluğun oradaki kapağın altına alacağız. Güzel olacak inşallah.

renk aslında güzelmiş gün ışığında ortaya çıkmış. lastikler harika duruyor, siyah ofsetli jantlarla daha da güzel olabilir. jantlar için siz ne düşünüyorsunuz ?
panjuru yeni almakla çok iyi yapmışsınız belki pahalıdır ama restorasyonun kaliteli olduğunu işaret ediyor.

__ C J 7 __' Alıntı:
renk aslında güzelmiş gün ışığında ortaya çıkmış. lastikler harika duruyor, siyah ofsetli jantlarla daha da güzel olabilir. jantlar için siz ne düşünüyorsunuz ?
panjuru yeni almakla çok iyi yapmışsınız belki pahalıdır ama restorasyonun kaliteli olduğunu işaret ediyor.

Jant konusu şu an benim için de muamma. Lastiği yeni götürdüm ustamız ne diyecek ona göre hareket edeceğim. 15 jant içine sığacak mı kaliperlere çarpacak mı , araya parça gerekecek mi hepsine bakılması lazım. Şu an yavaş yavaş toplanıyor. Kapı kolları , camlar , fitiller , farlar , stoplar. Bu işler olurken o da aradan çıkar diye düşünüyorum.

Maaşallah , bir şey kalmamış ; bitmiş sayılır ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.