kaptan_11' Alıntı:çok merak etmeye başladım .koyu renk daha güzel gibi geldi banada kolay gelsin.
__ C J 7 __' Alıntı:sayfanın başındaki resimlerde rengi daha çok beğenmiştim, son resimlerde orman işletmesi rengi gibi duruyor. yani biraz daha sıradanlaştırıyor sanki. ama sonuç olarak zevk sizin, sizin beğeneceğiniz ton noktayı koyacaktır. kolaylıklar dilerim.
evet siyah astarlı hali daha asil duruyor tabiiki benim fikrim.aklınızı karıştırmış olmayalım zevkler ve renkler tartışılmaz .asıl olan sizin neyi nasıl beğendiğinizdir.kolaylıklar dilerim.berdush' Alıntı:Siyah astarlı halini mi beğendiniz anlamadım.
jpcj7' Alıntı:Renk çok hoşuma gitti tonu çok güzel tutturmuşunuz ama lpg tankının yerini bence değiştirin.
__ C J 7 __' Alıntı:renk aslında güzelmiş gün ışığında ortaya çıkmış. lastikler harika duruyor, siyah ofsetli jantlarla daha da güzel olabilir. jantlar için siz ne düşünüyorsunuz ?
panjuru yeni almakla çok iyi yapmışsınız belki pahalıdır ama restorasyonun kaliteli olduğunu işaret ediyor.
jpcj7' Alıntı:Öne, arkaya nasıl tampon yapacaksınız?