Ford F 250 Çift Kabin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berdush Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 272
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,555

Etiketler
Ynt: Ford F 250 Çift Kabin

Aracın son hali.

Q5is.jpg

jO4K.jpg

HVc2X.jpg

TIRyr.jpg

6aoti.jpg

waO2p.jpg

PalbI.jpg

jIUA.jpg

e6NL.jpg

eh6VM.jpg

6Sqg3.jpg

jXM2w.jpg

a6KHh.jpg

CpFZ7.jpg

4IVcU.jpg

GcO3l.jpg

9Uf2H.jpg

zQApu.jpg

q2WyE.jpg

y6niC.jpg

ghmYE.jpg

Takip ettiğini belirten en az 6 mesaj görmezsem konuda paylaşıma daha devam etmeyeceğim. Bu asla bir tehdit değil sadece zaman ayırdığıma deyiyormu bilmiyorum.

Teşekkürler.

güzel çalışma .kolaylılar dilerim.bende size okunması gereken bir çalışma önereyim uzun zamandır ekleme yapılmadı sanırım aklımda göktug güzelbey çalışması şeklinde kaldı,hunileri taktık f250 projesi.6 mesaj mecburiyeti olmadan güzel bir çalışmaydı

tyt.fan' Alıntı:
güzel çalışma .kolaylılar dilerim.bende size okunması gereken bir çalışma önereyim uzun zamandır ekleme yapılmadı sanırım aklımda göktug güzelbey çalışması şeklinde kaldı,hunileri taktık f250 projesi.6 mesaj mecburiyeti olmadan güzel bir çalışmaydı

Evet konuyu biliyorum 3 kişiler bu da benden 3 kat daha fazla zamanları var demek oluyor. İnanın zamanım olsa çok daha detaylı paylaşabilirim yapılanları. Takip eden arkadaşlarım bunu belirtirlerse bu kısıtlı zamanımda "boşamı kurşun atıyorum acaba" sorusu aklımdan silinmiş olur.

Ben merakla takip ediyorum. Birgün bir şekilde girişmek istediğim bir iş olduğu için eski araç toplatmak; paylaşılan her bilgi kırıntısı ve fotoğraf çekici geliyor. Ancak tabii ki sadece benim için vaktinizi ayırın her adımı belgeleyin diyemem.

Siz kendi aracınızın "belgeselini" yaptığınız sürece, ben de seve seve takip ederim.

Usatanın dediğine göre 15 gün içinde boyadan çıkacak. Sonra iç döşeme işine başlanacak inşallah. Şu an hangi aşamada resimlerden bakabilirsiniz.

SUnoQ.jpg

GSRy.jpg

S7Oys.jpg

fEsU.jpg

2xRNQ.jpg

z2MGq.jpg

OHqs1.jpg

9HrnB.jpg

yJH6b.jpg

nYHk.jpg

0Hcr3.jpg

ItqFe.jpg

M4NAi.jpg

cza1R.jpg

RyoXE.jpg

Uzun süre sonra tekrar marşa bastık sesini özlemişim. :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=q4lauaw3U0U

Bu da kaportanın videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=vhX5N8stxck

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.