Ford F 250 Çift Kabin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berdush Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 272
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,555
Ynt: Ford F 250 Çift Kabin

berdush' Alıntı:
:smiley: lpg deposunu oraya koymuş benden önceki sahibi kasanın içine alacağız.
İyi cesaret etmiş ??? Yere Sürtmeye en müsait yer. Ayrıca aracın yaklaşım açısını baya düşürür. Kullanmadan önce daha yukarı ve daha güvenli bir yerlere alınması şart bence.
Bu arada aracınız çok güzel oldu. Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Etiketler

Kazasız belasız cezasız kullanmanızı dilerim..
Bu araç bursadayken dağ yolunda çokca karşılaştım.. bir kez de oteller bölgesinde denk gelmiş zannedersem eski sahibi ile konuşmuştum.. yanlış hatırlamıyorsam aracın vinci şanzumandan tahrikli?

sisdagili61' Alıntı:
Güle güle kullan, çok güzel olmuş.

Çok teşekkür ederim.

poorangel' Alıntı:
Kazasız belasız cezasız kullanmanızı dilerim..
Bu araç bursadayken dağ yolunda çokca karşılaştım.. bir kez de oteller bölgesinde denk gelmiş zannedersem eski sahibi ile konuşmuştum.. yanlış hatırlamıyorsam aracın vinci şanzumandan tahrikli?

Bursa da yine karşılaşmanız mümkün o araçla çünkü bu , o araç değil. Sizin gördüğünüz araç muhtemelen benim daha önce almaya gittiğim ama çeşitli sebeplerden dolayı alamadığım Arif Özkurt abimizin aracı. Kendisi bana sık sık sizin bahsettiğiniz yerlere gittiğini söylemişti. Sıcak kanlı , samimi tanışılması gereken bir abimiz. Doğru hatırlıyorsunuz araç şanzuman tahrikli vince sahip. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

o aracın plakasına dikkat etmemiştim.. odur diye tahminimde yanılmışım.. sonradan hatırladım da galiba o araçta motor değişimi yapılmış? Orijinal motor yok üzerinde diye hatırlıyorum.. yanlış hatırlıyor olabilirim..
Neyse, konuyu dağıtmıyım..

Dün Karaköy rıhtımdan vinç için aldığım zincir.

nHlTPDc.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.