Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,789
Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

Cuma akşam üzeri tam bahçeye geldik,neredeyse güneşi kaçırıcaktık.
Ben ilk fotoyu arabadan inmeden camdan çektim.

g.b1.JPG

g.b (2).JPG

g.b.JPG

Etiketler

Bahçeye girer girmez ilk işimiz tek tek ağaçları kontrol etmek.
Geçen yaz haftada 2 kez sulama yapıyordum,bu yaz ise haftada bire düşürdüm.
Hafta arası motorla gidip yeni diktiğim 16 fidana extradan sulama yapıyorum,depodan.
Yeni Ay'ımızda çıkmış yavaş yavaş.

a.akşam.JPG

er.akş.JPG

yeni ay.JPG

040.JPG

037.JPG

Geçen hafta,sabah kalktığımda 1. fotodaki yıldızı görmüştüm.
Bu yıldız tek değil hemen sol kuzeyinde 1 yıldız daha var fakat nasıl parlaklar inanılmaz.
Neyse ben bunları ufo sandım :smiley:sitede reklamı yapılan fenerden almış,bunun titreşim yapan ışığını tuttum bu yıldızlara ve göz yanılması,hareket eder gibi üzerime gelmeye başlamazlarmı ;DAçıkcası tırsmadım desem yalan söylerim.
Saat 04.00 da kalktım,her yer zifiri karanlık.Kahve sigara derken 1 saat geçti gittim o karanlıkta su bastım arabaya o arada güneş doğmaya başladı.
Buyurun bakalım güneş doğuşunu seyredelim.

yıldız.JPG

g.d.1.JPG

g.d.2.JPG

g.d.3.JPG

g.d.4.JPG

Sulama bildiğiniz gibi,yol biter sulama bitmez.
Akşam üzeri komşularımız geldi bizi ziyerete.
Hurşit abi,eşi ve duyma engelli kızları ile geldiler.
Kızları engelli ama ben bu kadar sempatik,neşeli birini tanımadım.

sulama.1.JPG

sulama.2.JPG

134.JPG

misafir.JPG

Bu gün deniz sefası yaptık kızımla beraber.
Büyük kızımız beğenipte gelmiyor bahçeye,çakma sosyete ;D
Halbuki bilmiyorki onlara nasıl bir gelecek hazırlıyoruz.
Bu ekteki son resim ise Yeniçiftlik'ten Çorlu'ya gidiş yolu.
Yoldan çektim bu fotoyu 4 kilometre mesafeden görüntüsü bahçenin.

deniz.1.JPG

deniz.2.JPG

görünüm.JPG

Bundan sonrakiler de yorumsuz bahçedeki ağaçların fotoları,
Bir şey dikkatimi çekiyor,ikibinin üzerinde kişi okumuş konuyu cevap yazanlar 2 elin parmaklarını geçmez,ilginç.
Aman yazmayın ağalar,beyler,paşalar biz yazarız size merak etmeyin ;D
Makinaya gelince,her kuruşu helal olsun diyorum,süper bir fotoğraf makinası,tavsiye edilir.
Buyurun bahçe şölenine...

068.JPG

071.JPG

074.JPG

075.JPG

076.JPG

Kardeşim yazını okudum ve şunu belirteyim sağlık o varsa herşey var o yoksa hicbişey yok buna inan yaptıkların kolay bi iş deyil allah yardımcın olsun gün batımı resimler harikaydı eline sağlık armudun iyisi olsun bizimki

Yeni fotoğraf makinesinin sonuçları görülmeye başladı demek, güle güle kullanın. :smiley:

Cavid Sezen

Bahçe gerçekten çok güzel olmuş. Tam dinlenip, kafadaki dertleri tasaları atacak biyer. Fotoğraflar da çok kaliteli çıkmış.

aslanahmet' Alıntı:
Bahçe gerçekten çok güzel olmuş. Tam dinlenip, kafadaki dertleri tasaları atacak biyer. Fotoğraflar da çok kaliteli çıkmış.
Hakan tam da dediğin gibi,dinlenme hakkında seninle belki aynı fikirde olmayabilirim ama inan tam format çekiyorum kafaya ;D
Evet ya,neydi önceki fotolar.
Şimdi artık tamamdır. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR