Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,108

Etiketler
Benimkinde kapakta herhangibir gösterge olmamasına rağmen kapağın arkasına gelen elektrik hattı var...
Doğru yerden alınan elektrikte gece-gündüz kombinesinin sorun olacağını sanmıyorum...

Bu arada elinde fazla feroza direksiyon simidi veya vites topuzu olan varsa göderebilir
Direksiyona birtürlü alışamadım eski bir feroza kullanıcısı olarak.. Hala çok ince geliyor elime.. Aynı şekilde vites topuzu yuvarlak ufacık birşey...
Feroza kullandığımı hissetmiyorum bu ikisiyle

arabaya yaptıklarımı en ince ayrıntısına kadar yazıyordum 10 liralık silecekler dahil ,az önce bir bakayım toplamda ne kadar olmuş dedim ki tam 8000 tl olmuş ,bu arada yazdıklarım 2010 eylülden itibaren tutuldu.

ki kaskonun karşıladıkları hariç rakamlar bunlar (ön cam,boya vs.),, bu günden sonra liste tutmayı bırakıyorum ,bu nedir yahu, allahtan arabanın vergisi düşük

alican ön camıdamı değiştirdin şayet değiştirdi isen nereden buldun ne kadar fiatı

salihdalci' Alıntı:
alican ön camıdamı değiştirdin şayet değiştirdi isen nereden buldun ne kadar fiatı

2 sene önce değiştirmiştim ,fiyatını bilmiyorum kasko karşıladı. Ümraniye sanayii sitesi'nde yaptırdım

1700 motor için,Kayalarda.
1350 Çamur lastiği
650 Dört mevsim lastik
1000 Bolu,As oto tamir bakım
1400 Boya kaporta
+
---------
6100 tl olmuş
Daha ıvır zıvır bilimum kaydı tutulamamış giderler

Burda....

kabul ederseniz eski bir Ferozacıyı tabii... ;D

başka kimse yokmu Cevdet beyle benden başka... ???

Bekir bey merhaba,

geçende hangi topikte idi unuttum.."keşke Ferozayı satmasaydım" gibi bir yazınıza rastladım..nedendi bu serzeniş. ?

açar mısın..bende her zaman Feroza sevgisi hiç kaybolmaz da...çok şirin..çok fonksiyonlu güzel bir orta karar arazi aracıdır kendileri..

merhaba ismail bey bilemiyorum nedendir yıllardır vitara 1.6 kullandım şimdi tekrar 2.0 v6 ,ya geçişyaptım ,yanlız ferozanın ve kullanıcı arkadaşların sıcaklığı samimiyeti başka inanın meyillerimi açtıyımzaman ilkönce ferozacıları okuyorum,ve heran dönüş yapmay meyilliyim,kısmet.

İyi o zaman beraber dönüş yapalım..güzel temiz birer feroza arayalım..
tavsiye bekliyorum.. ;D