teşekkürler Cevdet abi arazi için bir takımda maxxis mt ler var ama bunları taktıktan sonra araba rahatladı, ses kalmadı, sürüşü çok daha yumşak oldu.koroglu1414' Alıntı:Gündelik kullanım için güzel görünüyor,zira aracı yormaz..
Arazide nasıl bir durum oluşur bilinmez..
Güzel günlerde kullan,hayırlı olsun..
"şanzumanın uzerindeki ince hortumu çikartip yapin"derken?salihdalci' Alıntı:Lastikler yakışmış simdi hemde yakıtta azalmıştır güzel bir karburatör ve hortumlarınin ayarı yapilsin yanliz avans ayari yapilacaksa şanzumanın uzerindeki ince hortumu çikartip yapin sonra guzel bir gaz ayari araba hem rahatlar hemde kullanirken keyf alirsin
teşekkürler salih abi gaz beynini de yeni değiştirdim karbüratör ayarlarını yaptırdım ve neden yaptığımı hala anlamış değilim ama sonra nedense benzini fulledim 100km yol yaptım ş.içi tekrar fulledim keşke fullemez olaydım 14 lt aldı karbüratörcüye gittim ayarı gaza göre yaptık benzinle çok yakması normal dedi gerçi bende biraz agresif kullandım ama henüz gazla denemedim bakalım nasıl olucak. bu arada şanzuman üstündeki hortumun işlevini anlatırsan bizide aydınlatmış olursun abi saygılar.salihdalci' Alıntı:Lastikler yakışmış simdi hemde yakıtta azalmıştır güzel bir karburatör ve hortumlarınin ayarı yapilsin yanliz avans ayari yapilacaksa şanzumanın uzerindeki ince hortumu çikartip yapin sonra guzel bir gaz ayari araba hem rahatlar hemde kullanirken keyf alirsin