koroglu1414
Zirve
Sende pikniğe gidersin artık,benim gibi ;DacaNn' Alıntı:teşekkür ederim cevdet abi, daha çamura sokmam çizer boyayı ;D ;D ;D
Sende pikniğe gidersin artık,benim gibi ;DacaNn' Alıntı:teşekkür ederim cevdet abi, daha çamura sokmam çizer boyayı ;D ;D ;D
alican4153' Alıntı:Eskiyle yeni arasında dünya kadar fark var Adaş,gerçekten çok güzel oldu çizik içinde şeffaf film kapladıklarını görmüştüm bir forumda,söylemiştim sanırım sana da.
koroglu1414' Alıntı:Sende pikniğe gidersin artık,benim gibi ;D
acaNn' Alıntı:evet adaş muhabbeti olmuştu hatırlıyorum ama para bitti , şimdi fırsat olur olmaz detaylı iç temizlik,cam filmi bir de sis farı taktırıcam ama bu kapitalist düzen izin vermiyor ;D
alican4153' Alıntı:Kahrolsun kapitalizm ;D Banada izin vermiyor yapacaklarım için ;D ;D
Kemal Kayan' Alıntı:Herkese tekrardan merhabalar,,,
2 gün önce 3. ferozamı alıp tekrar aranıza döndüm. Daha önce 96 SX ve 94 SX kullanmıştım. En son aldığım 94 model beyaz bir DX... 150.000 km.de ilk sahibinden. Tek kafama takılan aracın yatmış araç olması. 2007 yılında 145.000 2012'de 150000... Genel olarak güzel bir araba motoruna anahtar değmemiş, yürüyen aksamlar, şanzumanlar iyi durumda... Bende yarın uzun süre uzak kaldığım sanayi ortamına giriyorum kısmetse
İlk olarak özellikle 1. ve 2. viteste yokuş inerken alt taraftan gelen az bir titreşim ve sürtme gibi birşey...
Bir de şu DX lerin direksiyon simitleri çok ince geldi bana.. Kesinlikle o kırmızılı fosforlu saçma sapan direksiyonlarda takmam.. Çıkmacılardan bulmaya çalışıcam artık. Tabi bu konuda yardım bekliyorum sizlerden.. Küçük bir ilçede yaşadığımızdan bu tür sorunları aşmakta zorluk çekiyoruz tabiki...
Bu arada Erdek'te yaşıyorum ve şunu iddia ediyorum ki, Nüfusa göre en çok feroza kesinlikle Erdek'te.. 20.000 nüfuslu bir ilçede feroza sayısı 10'u geçmiştir. Belkide buna biraz ben sebep olmuş olabilirim ama bu kulvar ve fiyatta rakipsiz bir araç sonuçta..
Herkese tekrardan selamlar saygılar,,,
Ne güzelKemal Kayan' Alıntı:Herkese tekrardan merhabalar,,,
2 gün önce 3. ferozamı alıp tekrar aranıza döndüm. Daha önce 96 SX ve 94 SX kullanmıştım. En son aldığım 94 model beyaz bir DX... 150.000 km.de ilk sahibinden. Tek kafama takılan aracın yatmış araç olması. 2007 yılında 145.000 2012'de 150000... Genel olarak güzel bir araba motoruna anahtar değmemiş, yürüyen aksamlar, şanzumanlar iyi durumda... Bende yarın uzun süre uzak kaldığım sanayi ortamına giriyorum kısmetse
İlk olarak özellikle 1. ve 2. viteste yokuş inerken alt taraftan gelen az bir titreşim ve sürtme gibi birşey...
Bir de şu DX lerin direksiyon simitleri çok ince geldi bana.. Kesinlikle o kırmızılı fosforlu saçma sapan direksiyonlarda takmam.. Çıkmacılardan bulmaya çalışıcam artık. Tabi bu konuda yardım bekliyorum sizlerden.. Küçük bir ilçede yaşadığımızdan bu tür sorunları aşmakta zorluk çekiyoruz tabiki...
Bu arada Erdek'te yaşıyorum ve şunu iddia ediyorum ki, Nüfusa göre en çok feroza kesinlikle Erdek'te.. 20.000 nüfuslu bir ilçede feroza sayısı 10'u geçmiştir. Belkide buna biraz ben sebep olmuş olabilirim ama bu kulvar ve fiyatta rakipsiz bir araç sonuçta..
Herkese tekrardan selamlar saygılar,,,
salihdalci' Alıntı:resimleri atarsanız seviniriz hayırlı olsun ferozanız.
acaNn' Alıntı:direksiyonla beraber ortadaki eğimölçer vb. ıvır zıvırdan bulabilirseniz onu da taktırın bence, dx lerde yok diye biliyorum
alican4153' Alıntı:Kemal bey direksiyon ile ilgili konunun linkini veriyorum Yılmaz ustaya bir sorun satmamıştır inşallah.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87405.msg1132495#msg1132495
koroglu1414' Alıntı:Ne güzel
Yeni aracınız hayırlı olsun,bende bir dx kullanıcısı olarak sevindim,çünkü sitede benden başka dx kullanıcısı yoktu diye biliyorum.
Diğerlerine göre biraz serttir kullanımı,Bakımlı olan araçlar,çok fazla sanayi görmez ama öyle olması, arazideki performansı diğerlerinden hemen fark ediliyor
Benim araçta hidrolik direksiyon yok,simit ince..
Benimkinde,full dolu gösterge yerleri,Eğim ölçer,saat,ampermetre.acaNn' Alıntı:cevdet abi dx'ler böyle diye biliyordum ama sen eğimölçer var deyince ben de afalladım, sadece eğimölçer mi var yoksa akü göstergesiyle saatte var mı?