salihdalci
Kamp II
cevdet bey sizin aracın son durumu nedir içine izalasyon yapmıştınız kullanıp test ettinizmi içeri ses veriyormumu bildirirseniz memnun olurum tşekkürler.
Salih bey,izalasyon sesi çok güzel kesti,şuan çok memnunum,fakat pürmüz ile ısıtıp tam yerlerine oturtamadım,malum havalar soğuk çok ısıtmak gerekiyor..salihdalci' Alıntı:cevdet bey sizin aracın son durumu nedir içine izalasyon yapmıştınız kullanıp test ettinizmi içeri ses veriyormumu bildirirseniz memnun olurum tşekkürler.
Manifold olayı beklemede şuan için,komple dağılana kadar gitsin diye düşünüyorum(zaten,şuan iş sebebi ile ilgilenemiyorum,izin'de yok )salihdalci' Alıntı:o şekilde olmaz sanırım neden derisen sıcaktan tekrar eriyeilir bence tekrar şalama ile ısıtıp yapıştırınız bende komple pütür attım kendim tekrar birdaha atacağım kuru havada bende içini o zaman rahatlıkla uygularım sizin uyguladığınız yalıtımı teşekkürler .ha bu arada manifolt olayını nasıl çözdünüz.
Her iki rengin arasında fark yok gibi görünüyor + renkler güzel doygun,seçim yapmak zoracaNn' Alıntı:abi bundan öncekine de güzel dedin, güzel değilse söyleyebilirsin ;D ;D ,,
ruhsatta rengi mavi yazıyor ki rengi lacivertti, lacivertte mavi buz mavisi de mavi, onun için sıkıntı olmaz sanırım. Yoksa hayatta uğraşamam ruhsat işleriyle