Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,430
cevdet bey sizin aracın son durumu nedir içine izalasyon yapmıştınız kullanıp test ettinizmi içeri ses veriyormumu bildirirseniz memnun olurum tşekkürler.

Etiketler
salihdalci' Alıntı:
cevdet bey sizin aracın son durumu nedir içine izalasyon yapmıştınız kullanıp test ettinizmi içeri ses veriyormumu bildirirseniz memnun olurum tşekkürler.
Salih bey,izalasyon sesi çok güzel kesti,şuan çok memnunum,fakat pürmüz ile ısıtıp tam yerlerine oturtamadım,malum havalar soğuk çok ısıtmak gerekiyor..
aklımda şöyle bir düşünde oluştu,katı halde olan ziftlerden alsam,kaynatıp zemine döksem diye düşünüyorum :smiley:

o şekilde olmaz sanırım neden derisen sıcaktan tekrar eriyeilir bence tekrar şalama ile ısıtıp yapıştırınız bende komple pütür attım kendim tekrar birdaha atacağım kuru havada bende içini o zaman rahatlıkla uygularım sizin uyguladığınız yalıtımı teşekkürler .ha bu arada manifolt olayını nasıl çözdünüz.

salihdalci' Alıntı:
o şekilde olmaz sanırım neden derisen sıcaktan tekrar eriyeilir bence tekrar şalama ile ısıtıp yapıştırınız bende komple pütür attım kendim tekrar birdaha atacağım kuru havada bende içini o zaman rahatlıkla uygularım sizin uyguladığınız yalıtımı teşekkürler .ha bu arada manifolt olayını nasıl çözdünüz.
Manifold olayı beklemede şuan için,komple dağılana kadar gitsin diye düşünüyorum(zaten,şuan iş sebebi ile ilgilenemiyorum,izin'de yok :smiley: )

rengi biraz daha koyu yaptırmaya karar verdim,tabii ki fotodaki mercedes gibi olmayacak ama yine de koyu daha hoşuma gitti

bild-4-6458513054013721929.JPG

abi bundan öncekine de güzel dedin, güzel değilse söyleyebilirsin ;D ;D ,,

ruhsatta rengi mavi yazıyor ki rengi lacivertti, lacivertte mavi buz mavisi de mavi, onun için sıkıntı olmaz sanırım. Yoksa hayatta uğraşamam ruhsat işleriyle :smiley:

acaNn' Alıntı:
abi bundan öncekine de güzel dedin, güzel değilse söyleyebilirsin ;D ;D ,,

ruhsatta rengi mavi yazıyor ki rengi lacivertti, lacivertte mavi buz mavisi de mavi, onun için sıkıntı olmaz sanırım. Yoksa hayatta uğraşamam ruhsat işleriyle :smiley:
Her iki rengin arasında fark yok gibi görünüyor + renkler güzel doygun,seçim yapmak zor :smiley:

karıştırılma işi makinayla yapılıyomuş galiba metalik boyalar için, kutu olarak satılmıyo diye bişey okumuştum. Bir de boyacı bana katalogdan istediğin rengi seç farketmez ama kod olarak bulamayız dedi, benim anlamadığım arabayı parça boya yaparken katalogdan seçip en yakın rengi mi tutturuyolar?

bir de riskli iş yahu ev için katalogdan boya seçtim duvarda bambaşka bi renk oldu sanki, araba için hayatta cesaret edemem :smiley: , en son cuma gittim arabanın yanına bana pazartesi sabahı renk seçimi için gel dedi bakalım ne olsun

şöyle bişey çıkmasın ortaya allah korusun ;D ;D

1996950_1.jpeg

ama boya ciladan sonra kendini gösteriyor yine de ,deneme yanılma işini ben pek tutmadım, yarın bir gideyim arabanın yanına da bakalım boya aşamasına gelmiş mi o da var :smiley:

renkte de dodikler aynı renk olucak, metalik griye boyatiyim dedim ama rengi çok açık gelince ondan vazgeçtik, üstteki mercedesin rengini ise bulduk dyonun kataloğunda vardı çok şükür :smiley:

tek halledemediğim şey krom civata bulamadım, onu da ileride hallederim acelesi yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR