Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,822
herkese selamlar, boyacı ve kaskodan bir sorun çıkmazsa kasım sonunda aracı boyaya sokuyorum, şu rengi düşündüm, bmw deep blue diye geçiyor , boya kodu gereği aynısını bulamama ihtimalim yüksek tabi ama aşağı yukarı bu renk :smiley:

http://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=460042

x3 de güzel durmuş ama feroza da nasıl durur sizce?

Etiketler

acaNn' Alıntı:
abi senin arabanda ne oldu son durum, egsoz işini ne yaptın boya bitti mi ,onu da merak ettim yahu :smiley:
Benim araba bayram arefesinde bitti"bu nedenle fotoğraf falan çekemedim içlerini yaparken"egsoz işi şimdilik idare ediyor..
Pasta,cila işi kaldı,ama onu'da sallıyorum biraz,bu aralar havalar iyi değil zati :smiley:

cevdet bey resimleri atında takip edelim bu arada izalasyon işi nasıl oldu motor sesini içeri hala alıyormu bildirirseniz seviniriz,
.

salihdalci' Alıntı:
cevdet bey resimleri atında takip edelim bu arada izalasyon işi nasıl oldu motor sesini içeri hala alıyormu bildirirseniz seviniriz,
.
Teşekkür ederim Salih bey"http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67512.440"Deki gibi yaptım izolasyon ,işini.
Ses yalıtımında etkisi oldu,çürükler ve taban işleri tamamlanınca kapılar zor kapanıyor"hava çıkışı engellemesinden dolayı"fakat kapı fitilleri biraz kötü :(
Zira" sök,tak"işleminden dolayı yırtılmalar oluşmuş,uygun bir zamanda servise telefon edip olup olmadığını araştıracağım.
Boya işi fırın boya olması çok güzel oldu :smiley:

plakada ne yazıyor bakın :smiley:

3491122448_b80bfcf1f7.jpg

3491122324_beb951438a.jpg

teriosun tek kapısını yapıp feroza demişler yakışmamış bence ferozanın kasasında ufak değişiklikler yapılsa daha güzel olur yada kasa aynı kalıp motoru ve iç dizaynı değiştirebilirler :smiley: gerçi ne yaparlarsa yapsınlar daihatsunun Türkiyede araç satışı yok artık ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR