Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,822
sesini bilmem de düşük devirlerde güç düşüp yüksek devirlerde de güç yükseliyor diye biliyorum. Ama bence bizim araçlarda gereksiz, performans kullanımda değişmez gibime geliyor ,çünkü çok yüksek devirli araç değil bizimkiler

Etiketler
acaNn' Alıntı:
sesini bilmem de düşük devirlerde güç düşüp yüksek devirlerde de güç yükseliyor diye biliyorum. Ama bence bizim araçlarda gereksiz, performans kullanımda değişmez gibime geliyor ,çünkü çok yüksek devirli araç değil bizimkiler
Benim bunlarla ilgili bilgim olmadığı için beyanda bulunamayacağım, fakat çatlak olan manifold'u bununlamı değiştirsem diye geçti aklımdan :smiley:

ama vallahi aynısı bana olsaydı gider headers taktırırdım :smiley:, tabi aralarında fiyat olarak uçurum yoksa.

manifold nasıl çatladı ? bende sıralı sistem takmadan önce ani gaza yüklenmelerde manifolddan patlama gibi bir ses gelirdi, onu duyduğum gibi hemen sıralı sisteme geçmiştim, sende de ondan mı çatladı?

acaNn' Alıntı:
ama vallahi aynısı bana olsaydı gider headers taktırırdım :smiley:, tabi aralarında fiyat olarak uçurum yoksa.

manifold nasıl çatladı ? bende sıralı sistem takmadan önce ani gaza yüklenmelerde manifolddan patlama gibi bir ses gelirdi, onu duyduğum gibi hemen sıralı sisteme geçmiştim, sende de ondan mı çatladı?
Sanırım sudan dolayı,baktım,daha önce'de kaynak yapılmış :( su geçişlerinde çok su giriyor oraya ve birikme oluyor üzerinde :smiley:
Fiyatlarını araştırmam gerekiyor,bizim Boloff culara sormam gerekir belki onlardan taktıran olmuştur + her headers olurmu bakalım ..

Arkadaşlar,kapı fitillerini değiştiren oldumu içinizde? + teminini, servislerde pahalı olur düşüncesi ile teşebbüs bile etmedim sormak için :smiley: ;D

benim de değiştirmem lazım, sol taraftan yağmur yağdığında içeriye hafif ıslaklık alıyor. Zamanında hardtopla arka cam arasında kalan fitili aramıştım ama bulamamıştım, gerçi kapı fitili daha kolay bulunur gibi

acaNn' Alıntı:
benim de değiştirmem lazım, sol taraftan yağmur yağdığında içeriye hafif ıslaklık alıyor. Zamanında hardtopla arka cam arasında kalan fitili aramıştım ama bulamamıştım, gerçi kapı fitili daha kolay bulunur gibi
Metre ile satılanlar varmış,henüz gidip bakmadım"Bolu'ya gitmem gerekecek"fitil tarafları biraz büyük olması gerek.
Fotoğraflarda olduğu gibi:

Ekli dosyalar

• 1305-jpg-73-253.jpg
    1305-jpg-73-253.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 153

uydurma ne kadar randımanlı olur onu da düşünmek lazım, yok kapılar zor kapanır, yok döşemeler ıslanır diye riske giremem ben kendi adıma konuşiyim :D ,abi serviste pahalı mı acaba sorabildin mi ?

acaNn' Alıntı:
uydurma ne kadar randımanlı olur onu da düşünmek lazım, yok kapılar zor kapanır, yok döşemeler ıslanır diye riske giremem ben kendi adıma konuşiyim :D ,abi serviste pahalı mı acaba sorabildin mi ?
Haklısın,sormadım henüz ama pahalı olacağı aşikârdır :smiley:sormak lazım..

Merhaba Koroğlu, bende fazladan kapı ve bağaj lastiği olması lazım
gelin bakın işinize yarayan varsa alabilirsiniz ( bedelsiz )

mehmetcirci' Alıntı:
oooo bu çok iyi keşke ferozamı satmasaydım,dostlukkadar güzel bişey varmı bence yoktur,saygılar kardeşim.

mehmetcirci' Alıntı:
Mehmet bey merhaba,nereden katılıyoruz acaba?
Öncelikle teklifinize çok teşekkür ederim,olabilir + siz değiştirdiğinizde servisten'mi temin ettiniz acaba?
Kapıya tutturulan kısımlarından yırtılmalar olmuş benimkinde ve toz almasını"daha dolgun" farklı bir kapı fitili ile çözümleyebilirmiyim acaba diye çareler düşünüyordum :smiley:
Selamlarımla..

Merhaba Sayın Koroğlu,
İstanbul Küçükyalıdan Katılıyorum,
aracı satın aldığım arkadaş vermişti,(muhtelif feroza bagaj,kapı,vs fitilleri) fakat kapıya tutturulan kısım için uygumu bakmam lazım,hafta sonu bakar sizi bilgilendiririm.
Kolay gelsin

mehmetcirci' Alıntı:
Merhaba Sayın Koroğlu,
İstanbul Küçükyalıdan Katılıyorum,
aracı satın aldığım arkadaş vermişti,(muhtelif feroza bagaj,kapı,vs fitilleri) fakat kapıya tutturulan kısım için uygumu bakmam lazım,hafta sonu bakar sizi bilgilendiririm.
Kolay gelsin
Teşekkür ederim ilginize..
Selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR