Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,816
cevdet bey size iki şık vereyim dilerseniz birincisi tampon sinyallerinin sırf camları 55 tl civarında ama türkiyede yok bende sipariş verdim 15ile 20 gün arasıda gelir ortalama 3 ay edecek ikincisi ise 1973 veya 75 reno 12 ts lerin tampon sinyallerini uydurabilirsiniz güzel bir calışma ile olucaktır bende sonradan fark ettim çürükleri kesin yaptırın rollbar alt bağlantı taraflarından cürüme cok oluyor şimdiden kolay gelsin iyi calışmalar resimler sanırım atarsınız.

Etiketler
salihdalci' Alıntı:
cevdet bey size iki şık vereyim dilerseniz birincisi tampon sinyallerinin sırf camları 55 tl civarında ama türkiyede yok bende sipariş verdim 15ile 20 gün arasıda gelir ortalama 3 ay edecek ikincisi ise 1973 veya 75 reno 12 ts lerin tampon sinyallerini uydurabilirsiniz güzel bir calışma ile olucaktır bende sonradan fark ettim çürükleri kesin yaptırın rollbar alt bağlantı taraflarından cürüme cok oluyor şimdiden kolay gelsin iyi calışmalar resimler sanırım atarsınız.
Merhabalar salih bey,bende kaportacıda otururken fark ettim sinyal lambalararını hemen metreyi elime aldım,reno ölçüleri,4,5 veya 5cm yüksekliği,15cm kadar boyu + bağlentı yerleri tompon altından bizimkiler yanlarından kulaklarından bağlantılı :smiley:
Feroza ölçüleri,5 cm yüksekliği,18 cm kadar boyu..
Sakarya kayalara sordum,varmış sinyaller ama 90tl kazık gibi geldi bana :smiley: Boluda japon servisine soracağım gittiğimde..
Fotoğrafları atarım çektiğimde..

abi bence reno farından ziyade dediğin gibi japonculara sor, illaki bulursun , benim de arkalar dodge farı ama hiç hoşuma gitmiyor

çürük işi olmamış, zaten davlumbazlar ve birleşim noktaları en çabuk paslanan kısımlar,döşeme kısımları da ıslandı mı nemi tutuyor tabi :-\ .
ben de 2 sene önce döşeme yaptırırken açtırmıştım, çürük falan yoktu allahtan. Aslında sende de nasıl o kadar çürük oldu şaşırdım, benim kapımda avuç içi kadar yerde macun kalktı, sacı görünüyor ama en ufak bir paslanma olmadı.Kaç zamandır da geziyorum. Yerli araba olsaydı şimdi süzgeç gibi olmuştu.

IMG_5780.JPG

acaNn' Alıntı:
abi bence reno farından ziyade dediğin gibi japonculara sor, illaki bulursun , benim de arkalar dodge farı ama hiç hoşuma gitmiyor

çürük işi olmamış, zaten davlumbazlar ve birleşim noktaları en çabuk paslanan kısımlar,döşeme kısımları da ıslandı mı nemi tutuyor tabi :-\ .
ben de 2 sene önce döşeme yaptırırken açtırmıştım, çürük falan yoktu allahtan. Aslında sende de nasıl o kadar çürük oldu şaşırdım, benim kapımda avuç içi kadar yerde macun kalktı, sacı görünüyor ama en ufak bir paslanma olmadı.Kaç zamandır da geziyorum. Yerli araba olsaydı şimdi süzgeç gibi olmuştu.
Kimbilir? ne'kadar zamandır vardı çürükler :smiley:
Aslında idare ettiririm'de,içim rahat vermez artık ;D illa yapmam lazım,heheheee..

fıstık gibi arabaya binmek varken neden çürük çarık arabaya binesin o da var :smiley: , gerçi bizim için motoru arazisi tam olsun yeter ama dışarıdan anlaşılmıyor değeri :D

çürük deyince aklıma geldi,inanılacak gibi değil ama, annemin eniştesinin bir murat 131 i vardı, hastaydı o arabalara, birini satar başka murat alırdı o derece. Hatta babama neden mercedes alıyosun sen 140-150 yapıyorsan ben de yapıyorum, fuzuli fazla yakıt yakıyorsun demişliği bile var :smiley:, neyse uzatmayayım ,,

Arabasının ortasında da bir çürük vardı ki sormayın. 4 kişi binince ortadan eğilirdi araba. Ama bizim enişte arabasına toz konduramadığı için , murat öyle kolay kolay çürümez diye yaptırmıyordu. Ama bir gün çaaat, araba o kasisli mahalle yolunda dayanamadı ortadan ikiye bölündü ;D , ondan sonra da murat almadı :D :D

acaNn' Alıntı:
fıstık gibi arabaya binmek varken neden çürük çarık arabaya binesin o da var :smiley: , gerçi bizim için motoru arazisi tam olsun yeter ama dışarıdan anlaşılmıyor değeri :D

çürük deyince aklıma geldi,inanılacak gibi değil ama, annemin eniştesinin bir murat 131 i vardı, hastaydı o arabalara, birini satar başka murat alırdı o derece. Hatta babama neden mercedes alıyosun sen 140-150 yapıyorsan ben de yapıyorum, fuzuli fazla yakıt yakıyorsun demişliği bile var :smiley:, neyse uzatmayayım ,,

Arabasının ortasında da bir çürük vardı ki sormayın. 4 kişi binince ortadan eğilirdi araba. Ama bizim enişte arabasına toz konduramadığı için , murat öyle kolay kolay çürümez diye yaptırmıyordu. Ama bir gün çaaat, araba o kasisli mahalle yolunda dayanamadı ortadan ikiye bölündü ;D , ondan sonra da murat almadı :D :D
Şimdi,sıfır veya modelli bir arabaya bineceksin fakat tamirhane veya bunlarla uğraşan insanları göremyeceksin ve bu muhabbetten yoksun kalacaksın ;D
Mesel ben,bu aracı almasaydım şimdi kiminle bu muhabbeti yapacaktım :smiley:dimi..
Kefenin cebi yok,birşeylerle uğraşalım,alalım verelim ekonomiye can verelim..
Sevgiler..

bence izolasyon malzemesi, izoline mı ne diyorlar tabana ondan yapıp ses için de üstüne sünger koyarsan güzel olur,en üste de artık plastik mi yoksa halı mı olur bilmiyorum

acaNn' Alıntı:
Var..
Bugün taban ziftlerin temizliği bitti ve membranları kestim hazır .
Sadece kaportacıya gidecek ve çürükler tamir edilip döşemeler şalama ile yapıştırılacak :smiley:

DSC_2655.jpg

DSC_2654.jpg

Ekli dosyalar

• DSC_2656.jpg
    DSC_2656.jpg
    92.1 KB · Görüntüleme: 216

hadi kolay gelsin, evladiyelik olur artık :smiley:

bence şaft tüneli vb. için kaplamayla hiç uğraşma, yıpranan bir yer değil zaten fotoğraflardan deformasyon sıfır gibi duruyor.Bu arada komple boya ve pütür işlemi yaptırmayı halen düşünüyor musun? dışarıdan tabana attırmak faydalı olur bence ses, ısı , deformasyona karşı her derde deva diyorlar maaşallah :D

acaNn' Alıntı:
hadi kolay gelsin, evladiyelik olur artık :smiley:

bence şaft tüneli vb. için kaplamayla hiç uğraşma, yıpranan bir yer değil zaten fotoğraflardan deformasyon sıfır gibi duruyor.Bu arada komple boya ve pütür işlemi yaptırmayı halen düşünüyor musun? dışarıdan tabana attırmak faydalı olur bence ses, ısı , deformasyona karşı her derde deva diyorlar maaşallah :D
Komple boya yaptıracağım ama içini boyatıp boyatma konusunda henüz karar vermedim :smiley:
Pütür atılacak,ses ve ısı yalıtımına kullanacağım membran yeterlidir..
Teşekkürler..

Araçımı Boluda kaportacıya verdim,kaporta işi bitti boyacı hazırlıklarını yapıyordu,fotoğraf çekme şansım olamadı fakat sormak istediğim bir soru olacak dostlar :smiley:
Manifold çatlaktı,bunun yerine Headers bunun gibi :smiley:

Ekli dosyalar

• 4-1-headers.jpg
    4-1-headers.jpg
    12.5 KB · Görüntüleme: 198

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR