Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,816

Etiketler

mdr' Alıntı:
İyi o zaman beraber dönüş yapalım..güzel temiz birer feroza arayalım..
tavsiye bekliyorum.. ;D
Merhaba İsmail bey.
Feroza,dediğiniz gibi orta karar bir araç,bazen düşünüyorum'da,benim gibi idare eder halli bir insanın kullana bileceği en güzel araç"bana göre masrafsız" :smiley:
Selamlar.

Katılıyorum..

bu kaçıncı arabam..Hemde arazide son nokta araçlar..Toyota..sonrası yok......

Ama en az paraya en güzel ugraş yapılacak araçlardan en iyisi Feroza...azla yetinen için birebir..Kompakt olması,üstünün açılıp yazlık müthiş bir duygu vermesi,....sadece yedek parçası biraz daha bulunabilir olsa..birde diferansiyel-kilit olayı bulunsa..

Herkese selamlar,Bekir abi İsmail abicim sizleri burada görmek büyük mutluluk :smiley: Satılık araç arıyorsunuz sanırım ;D ;D Feroza gerçekten orta karar bir araç günlük kullanımda çok rahat,ağır araziye girmedikçe de üzmeyecek bir araç :smiley:

mdr' Alıntı:
Katılıyorum..

bu kaçıncı arabam..Hemde arazide son nokta araçlar..Toyota..sonrası yok......

Ama en az paraya en güzel ugraş yapılacak araçlardan en iyisi Feroza...azla yetinen için birebir..Kompakt olması,üstünün açılıp yazlık müthiş bir duygu vermesi,....sadece yedek parçası biraz daha bulunabilir olsa..birde diferansiyel-kilit olayı bulunsa..
Ağır arazi yapmadıkça dif kiliti pek aramıyorum :smiley:

Alican,
kısmetse oglum askerden gelince...kiradan kurtulması için..ona ev almayı düşünüyoruz..
malum..ist.da kiralar yüksek..belli miktarı verip..kalanına kredi alıp kira öder gibi..ödeyecek..en kolay araba satılıyor..elimdeki 2 arazi aracını da satılıga çıkardım..lj70 gitti..darısı vx80 e..bakalım..

araç almayı en az 4-5 ay düşünmüyorum...yukarda yazdıklarım içimdeki özlemdi... :D

acaNn' Alıntı:
ismail abi sahibinden'de gezinirken senin aracını gördüm, neden satıyorsun?

hayırlısı abi, hiç yoktan iyi birşey için gidiyor.

Allah ilerde daha iyisini nasip etsin diycem ama dediğin gibi daha iyisi yok gibi bişey :smiley:

]
Alican,
kısmetse oglum askerden gelince...kiradan kurtulması için..ona ev almayı düşünüyoruz..
malum..ist.da kiralar yüksek..belli miktarı verip..kalanına kredi alıp kira öder gibi..ödeyecek..en kolay araba satılıyor..elimdeki 2 arazi aracını da satılıga çıkardım..lj70 gitti..darısı vx80 e..bakalım..

araç almayı en az 4-5 ay düşünmüyorum...yukarda yazdıklarım içimdeki özlemdi... :D

Hakkınızda hayırlı olsun müdürüm. Niyet temiz; akıbet de temiz olur! Allah daha iyilerine kavuşturur inşallah... :smiley:

Çok teşekkürler Arkadaşlar....

inanın bir şey daha gördüm.Memleketteki dairemi satılıga çıkarmıştım..3 ay önce..ıııhh..fiyatta indirim yaptım yinede satılmadı..Bol bina yapılıyor..ondan olsa gerek.

Demekki insanın eli sıkışsa en kolay araba satılıyor..Bunu ögrendim..

Alican kardeşim..
yazını sabah okudum..müşteri aradı..ögleden sonra gelip Toyotamı aldılar gittiler Karadenize dogru yol aldılar..
yani KaraPanterim vx80 im de satıldı...yeni sahibine çok iyi hizmet edecegini adım gibi biliyorum..

mutlaka sanada bu güzel özelligimin geçmesi için biraraya gelmeliyiz.. ;D

alican4153' Alıntı:
Hayırlısı olsun,daha iyilerini alırsın inşallah Abi. İsmail Abi benim ilana da bir dokunuş yapsan ben de satabilsem aracımı :smiley:

mdr' Alıntı:
Alican kardeşim..
yazını sabah okudum..müşteri aradı..ögleden sonra gelip Toyotamı aldılar gittiler Karadenize dogru yol aldılar..
yani KaraPanterim vx80 im de satıldı...yeni sahibine çok iyi hizmet edecegini adım gibi biliyorum..

mutlaka sanada bu güzel özelligimin geçmesi için biraraya gelmeliyiz.. ;D
Hayırlısı olsun İsmail bey..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR