Bahara alırsınız İsmail bey..mdr' Alıntı:Teşekkürler Cevdet,ve Bekir kardeşim...
yeni sahibinede hayırlı olsun...bakalım ne kadar süre offroad araçsız duracagım...
mdr' Alıntı:Alican kardeşim..
yazını sabah okudum..müşteri aradı..ögleden sonra gelip Toyotamı aldılar gittiler Karadenize dogru yol aldılar..
yani KaraPanterim vx80 im de satıldı...yeni sahibine çok iyi hizmet edecegini adım gibi biliyorum..
mutlaka sanada bu güzel özelligimin geçmesi için biraraya gelmeliyiz.. ;D
acaNn' Alıntı:o ne be, akülü araba vitesi gibi , hem de 4 ileri
acaNn' Alıntı:o ne be, akülü araba vitesi gibi , hem de 4 ileri
alican4153' Alıntı:hiç güzel birşey değil bu 4 ileri
acaNn' Alıntı:kaskonun tamirhanesinde usta bunu satıp suzuki neden almıyosun deyince vitara-feroza kavgası yaptık , en sonunda ustayı ikna ettim ama
vitara kadar yaygın olmaması için distribütör firmanın kötü olması dışında bir sebep yok ve olamaz da
bana göre vitara'ya göre eksisi arkaların makaslı olması ve virajlarda daha kötü olması, ama benim kullandığım 2001 model jlx idi, emsalleri olan 3 kapıları bilmiyorum belki de aynıdır
acaNn' Alıntı:teyzemin 4 ileri vitesli corolla 1.6 sı var, bir ara ödünç aldım, yokuşlarda araba ne yapacağını şaşırıyor vites küçültse devir çok yüksek geliyor büyütünce de tork yetmiyor, bir garip
Aynı dertten bende muzdarip'imKemal Kayan' Alıntı:Herkese selam,,,
Hala bir vites topuzu bulamadım.. Daihatsunun otomobillerinde de aynı topuz var büyük olasılık, fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla tabi... Arabaya ısınamadım, berbat bir topuz DX modellerindeki... Bu konuda yardım bekliyorum
koroglu1414' Alıntı:Aynı dertten bende muzdarip'im
Bulursanız yerini banada söyleyin
Benimkinde'de,uydurma bir kobra başı figürlü bir topuz var,keyfime keder veriyorKemal Kayan' Alıntı:En kötü tarafı üst tarafındaki saçma sapan metal motifin avcumun içini tahriş etmesi
Applause, Sirion gibi araçların topuzları aynı gibi geliyor gözüme...