Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,494
Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

cevdet abi yarın balataları da değiştireceğim, o zaman net fiyatı söylerim ama 2 sene önce değiştirdiğimde 80 lira vermiştim işçilik dahil

Etiketler

Dalgınlıkla,balata ile karıştırılmasın"35-40tl arası denince"biraz yadırgadım fiyatı ucuzluğu sebebinden dolayı :smiley:

Ekli dosyalar

• kampana.jpg
    kampana.jpg
    38.7 KB · Görüntüleme: 242

bugün söyleyecektim güya fiyatı ama taktırmaya gitmedim başka nedenlerden dolayı, 10 günü bulur sanırım

disk de tayvandan hazzetmediğim için japon bulduk , daldan dala atlıyorum, hayırlısı :smiley:

acaNn' Alıntı:
bugün söyleyecektim güya fiyatı ama taktırmaya gitmedim başka nedenlerden dolayı, 10 günü bulur sanırım

disk de tayvandan hazzetmediğim için japon bulduk , daldan dala atlıyorum, hayırlısı :smiley:
Ben kampana bulsam,Tayvan mayvan alacam ;D

bekirgümüş' Alıntı:
parcası zorda bulunsa gözünü seveyim ferozanın,sattıyıma çok pişmanım.

bekir abi bu senin eski araç değil mi?, geri almak için güzel fırsat :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-4x4-sifir-ayarinda-daihatsu-feroza-115061447/detay

evet benim araç ama arabayıç0k yıpratmışlar,arka sağcam kırık öncam kırık önsol köşeden vurmuşlal kapıyakadar yamultup öylesine düzeltmişler ,hararet yaptırıp motor yaptırmışlar ,yani bendeyken çokiyiydi .

bekirgümüş' Alıntı:
evet benim araç ama arabayıç0k yıpratmışlar,arka sağcam kırık öncam kırık önsol köşeden vurmuşlal kapıyakadar yamultup öylesine düzeltmişler ,hararet yaptırıp motor yaptırmışlar ,yani bendeyken çokiyiydi .

çok sıkıştırdılar demek ki,yazık etmişler.

inanki ali kardeşim aracı 0haldegörünce verdiyime pişman oldum biinsan biaracı bukadar hormu kullanir.

Herkese selamlar,bir kaç gün önce Adapazarındaki Daihatsu Kayalar servisten aradılar ve benzin deposu geri dönüş hortumlarının bir kitinin garantiden değişmesi gerekiyormuş zamanla çatlama vs olup benzin kokusu yapıyormuş,bu durumdan şikayetçi olan bir feroza kullanıcısı da forumda belirtmişti.Bugün gittim değiştirdim sizlerde yakınınızdaki yetkili servislerle irtibata geçip bu işlemi yaptırın bence :smiley:

evet ben de aradım şimdi doğrudur değişim yapalım dediler,zaten koku yapıyordu sevindim :smiley:

ama parça fiyatları uçmuş yahu

bagaj kapağı fitili 188tl

direksiyonun ortasındaki ufacık daihatsu amblemi 45tl

eğimölçer 430tl

jant göbeğindeki plastik parça 190tl hepsinde + kdv var tabi :smiley:

acaNn' Alıntı:
evet ben de aradım şimdi doğrudur değişim yapalım dediler,zaten koku yapıyordu sevindim :smiley:

ama parça fiyatları uçmuş yahu

bagaj kapağı fitili 188tl

direksiyonun ortasındaki ufacık daihatsu amblemi 45tl

eğimölçer 430tl

jant göbeğindeki plastik parça 190tl hepsinde + kdv var tabi :smiley:

Yuhh amblem 45tl olurmu :-\ Ben bugün önümdekine sinirlendim direksiyona yumruk atarak korna çaldım şimdi kornam çalışmıyor ;D Acaba direksiyonun içindeki düğme falan mı kırıldı ;D

yerinden oynadıysa yetişmiyodur belki, benimki öyle de ondan söyledim . İlk bastığında zor çalıyor, sonra normal devam ediyor :smiley:.

Hortum değişimi uzun sürüyor mu? Telefondaki adam biraz sürer dedi ama tam saat söylemedi

alican4153' Alıntı:
Herkese selamlar,bir kaç gün önce Adapazarındaki Daihatsu Kayalar servisten aradılar ve benzin deposu geri dönüş hortumlarının bir kitinin garantiden değişmesi gerekiyormuş zamanla çatlama vs olup benzin kokusu yapıyormuş,bu durumdan şikayetçi olan bir feroza kullanıcısı da forumda belirtmişti.Bugün gittim değiştirdim sizlerde yakınınızdaki yetkili servislerle irtibata geçip bu işlemi yaptırın bence :smiley:

En sonuncusu yaklaşık 16 sene önce üretilmiş arabanın parçasını hala garantiden değiştiriyorsa Daihatsu, kendilerini tebrik ediyorum, helal olsun

Kulaklarıma inanamıyorum Renault Yetkili serviste çalışıyorum, eski araçları servisten içeri bile sokmuyorlar. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR