KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba arkadaşlar bugün ferozamdan ayrılıcam galiba aslında çok memnundum,5kapı 96 mod suzikiyle takas teklifi aldım şartlarda benden yana çok uygun olduyundan kabul ettim,inşallah pişman olmam.
arkadaşlar bişy sorucam bizim ferozalar dengeli bi römörkla kaç ton çeker ? yük römörkta olucak sadece cekme kuvveti ferozalarda olucak arkadaşın offshore teknelerine benzeyen bi teknesi var benim ferozayla cekmeyi düşünoruzda bi fikir danişmak istedim
ben römorkuma 12 çuval inşaat molozu yükledim yokuş çıktım sıkıntı olmadı,2 tane 3 metrelik 1 kişinin zor sarabilceği tomrukta yüklemiştim onuda taşımıştık sıkıntısız ama sizin yükünzle eş değer olmaz herhalde
7-8 metrelik fiber tekne ise sıkıntı olmaz, eski otomobil dergilerimden hatırlıyorum, daihatsu rocky için 2500 kg diyordu yanlış hatırlamıyorsam feroza da aynıdır aşağı yukarı
doyru diyosunuz salih bey ferozamı verdim ama aklım onda kaldı ,vermemdeki tek sebep tekkapı oluşu yanına binek bir araba alabilseydim kesinlikle vermezdim.
doyru diyosunuz salih bey ferozamı verdim ama aklım onda kaldı ,vermemdeki tek sebep tekkapı oluşu yanına binek bir araba alabilseydim kesinlikle vermezdim.
ferozadan önce niva kullandım kanser oluyodum dertten bitmeyen sesler yüzündenyakın bi abimizdede 94 model 4 kapı vitara vardı oda her ava cıktıgında altını sürtmekten kanser olucaktı sade düz bi aracı vardı vede 1.3.5. viteslerden gelen şanzıman sesi yüzünden o vitarayı ben nivayı sattım aracları kötülemek belki yanlış ama vitara vede niva benim gözümde ferozanın yerini tumaz arkadaşlar....
ferozadan önce niva kullandım kanser oluyodum dertten bitmeyen sesler yüzündenyakın bi abimizdede 94 model 4 kapı vitara vardı oda her ava cıktıgında altını sürtmekten kanser olucaktı sade düz bi aracı vardı vede 1.3.5. viteslerden gelen şanzıman sesi yüzünden o vitarayı ben nivayı sattım aracları kötülemek belki yanlış ama vitara vede niva benim gözümde ferozanın yerini tumaz arkadaşlar....