acaNn
96" Daihatsu Feroza Sx
aynı bekleme sorununu ben de subap lastiklerinde yaşadım, 15-20 gün deyince yahu japonya'dan mı geliyor ki o kadar bekletiyosunuz dedim, evet dedi
forester' Alıntı:Alican,
Selam, Feroza'yı satıp yeni bir Feroza'mı alacaksın?
Bu arada Daihatsu Ana servisi bana üç sene önce istenen parça yoksa 20-25 gün içinde Japonya'dan getirdiklerin söylemişti, hala öyle ise parça sıkıntısı yok demektir biraz beklemenin dışında.
Saygılar
Ersan
alican4153' Alıntı:ferozayı satarsam jimny yada 5 kapı vitara almayı planlıyorum
evet arkadaşım benim bildiyim kadarıyla hepsinde torksiyon yükseltme var.ccez' Alıntı:ya arkadaşlar bişi sorucam bütün ferozalarda torkisyondan yükseltme varmı bebim arac 93 yerden çamurluk hizası 86 cm 94 model var bitane arkadasta onunki 74 cm baya alçak duruyo benimkine göre onuda alttan yükseltebilcemizi söyledim ama emin olamadım lütfen yardım
yanlız şunu merak ettim benim araç yerden çamurluya önler 80 arkarar 8 4 cm .sizinki 93 cm diyosunuz yolada geze felan yapmıyormu rahatsız edici bir durum yokmu .ccez' Alıntı:ya arkadaşlar bişi sorucam bütün ferozalarda torkisyondan yükseltme varmı bebim arac 93 yerden çamurluk hizası 86 cm 94 model var bitane arkadasta onunki 74 cm baya alçak duruyo benimkine göre onuda alttan yükseltebilcemizi söyledim ama emin olamadım lütfen yardım
Yükseltmede hiçbir sıkıntı yok;fakat ben yükseltmek için torsiyon milini sıkarken bir tanesi kesti;bir kurşun gibi tabanı deldiccez' Alıntı:ya arkadaşlar bişi sorucam bütün ferozalarda torkisyondan yükseltme varmı bebim arac 93 yerden çamurluk hizası 86 cm 94 model var bitane arkadasta onunki 74 cm baya alçak duruyo benimkine göre onuda alttan yükseltebilcemizi söyledim ama emin olamadım lütfen yardım
Merhabalar Ali kardeşim.acaNn' Alıntı:cevdet abi merhabalar,sen spacerleri takalı bayağı zaman oldu, bir sorun oluştu mu bilyalarda veya bunun gibi sorun yapması muhtemel yerlerde? Umarım yapmamıştır , bize de ilham kaynağı olur