Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,750
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-offroad-tutkunlari-77106677/detay/
Arkadaşlar ilandaki araçla ilgili fikrinizi alabilir miyim?
Teşekkürler...

Etiketler

Evet gayet diri duruyor. Sahibi de temiz olduğunu söylüyor. Ancak kararsızım hala. Fiyat 12,5 yazmış ama 11 civarı olabilir gibi. Şehir içi çok yorar mı beni bu Feroza. Bir tane bile görmedim koca Mersin de ki oturup sahibiyle muhabbet edelim :smiley:
Ve parça bulabilecek miyim? Gerektiğinde...

merhaba ben istanbul trafiyindebile araçtan yana bir sikintı yaşamıyorum gayet rahat yorucu olmuyor.parça sorunu var ama dert etcek kadar deyil sağlam araçlar kolay arıza vermiyor ben bir sıkıntı yaşamadım,yanlız araca iyi baktırın birsıkıntısı yoksa ,sıkınt'da çıkartmaz.

malialp' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-offroad-tutkunlari-77106677/detay/
Arkadaşlar ilandaki araçla ilgili fikrinizi alabilir miyim?
Teşekkürler...

ilandaki aracı her gün görüyorum neredeyse. Dışarıdan biraz yorgun gibi gelmişti bana ama etkilemek istemem, fiyatta anlaşırsanız gidip görmenizde fayda var.

Alican,

Selam, Feroza'yı satıp yeni bir Feroza'mı alacaksın?

Bu arada Daihatsu Ana servisi bana üç sene önce istenen parça yoksa 20-25 gün içinde Japonya'dan getirdiklerin söylemişti, hala öyle ise parça sıkıntısı yok demektir biraz beklemenin dışında.

Saygılar

Ersan

forester' Alıntı:
Alican,

Selam, Feroza'yı satıp yeni bir Feroza'mı alacaksın?

Bu arada Daihatsu Ana servisi bana üç sene önce istenen parça yoksa 20-25 gün içinde Japonya'dan getirdiklerin söylemişti, hala öyle ise parça sıkıntısı yok demektir biraz beklemenin dışında.

Saygılar

Ersan
evet bu parça bekleme sorunu yalnız feroza'da yokki türkiyede çok araçta aynı sorun var, onun için bu sorun yalnız feroza için deyil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR