Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,757
üst kapağın eski ve yeni halleri vee tabiki gözümün nuru sevgili eski contam. Bu arada reklam için ustadan komisyon düşünüyorum bakalım :smiley:

1.jpg

2.jpg

4.jpg

3.jpg

Etiketler

bu arada bilyaları bozuk olan feroza kimin ? , rıdvan usta ,arkadaş senin arabayı görünce motoru yapılan bu araba değil mi diye sordu , arabanı siteden tanıyodur sanırım dedi, merak ettim :smiley:

arkadaşlar arabayı aldım, birkaç gün oldu gerçi ama ancak yazabiliyorum.

Rıdvan ustanın ellerine sağlık , arabam saat gibi oldu. Özellikle 60-70ten sonra performansı bayağı bayağı farketti. Zaten yağ yakması ve içeriye aldığı benzin-tüp kokusundan hiç bahsetmiyorum. Arabanın rölantide çalışma sesi bile inanılmaz azaldı, benzinde tekleme sorunum da halloldu çok şükür, o da enjektörlerdenmiş ama ne olduğunu sormadım, zaten o kadar şeyden sonra enjektörler umrumda bile değildi, arabam sorunsuzdu ya artık ben de üstelemedim :D

Arabanın 3 temmuzda çıkması da güzel isabet oldu,ferozanın 2. doğumu benim doğumgünüme rastladı :smiley:, artık aynı gün doğumluyuz , zaten araba evladım gibiydi bir bu eksikti , daha da hayatta satmaya kıyamam :D

Gitmeden önce rıdvan ustanın abisi feridun ustayla da tanıştık. Biraz da onunla muhabbet ettik, kendisi felaket bir balıkçı, el yapımı kancalar falan yapıyor, ikimizin hobisi de offroad ve balıkçılık daha ne olsun dedim :smiley: . Allah için ikisi de çok iyi ve sıcak insanlar, arabayla bir sorununuz olmasa bile sırf muhabbet için yolunuz düşerse bir uğrayın derim, feroza konusunda zaten ikisi de bayağı bilgili, artık yapboz gibi olmuş feroza onlar için :smiley:

eyvallah sağol :smiley:, arabanı satma tabi adaşım, bugün kuzenim senin arabanı gördü, bak kuzen bu arabayı beğendim abartısız ama çok güzel duruyor dedi ;D

yalnız hublarımın ikisi de arızalıymış, diğer taraf ta bozulmuş :-\ ona moralim bozuldu biraz, serviste tanesi 600 küsür,başka nerden bulurum? ebay dışında yalnız.
Eğer arazi işini de halledersem offroad için her gün gelirim kocaeline adaş :D

aracını iyi günlerde kullan ali kardeşim herşleyin gönlüne göre olduğuna sevindim inşallah bundan sonra zevkle binersin aracına allah kazadan beladan korusun .

acaNn' Alıntı:
eyvallah sağol :smiley:, arabanı satma tabi adaşım, bugün kuzenim senin arabanı gördü, bak kuzen bu arabayı beğendim abartısız ama çok güzel duruyor dedi ;D

yalnız hublarımın ikisi de arızalıymış, diğer taraf ta bozulmuş :-\ ona moralim bozuldu biraz, serviste tanesi 600 küsür,başka nerden bulurum? ebay dışında yalnız.
Eğer arazi işini de halledersem offroad için her gün gelirim kocaeline adaş :D

Ne zaman istersen gel Adaş,ben bundan sonra hafif gezilere giderim offroada çok fazla girmem kıyamıyorum arabaya,ama bugünlerde satılırsa tek kabin 2.8 dizel toyota alma şansım var ozaman yakarım ortalığı ;D Adaş feroza yedek parça konusunda çelebioğlu otomotivin numarası var oraya bir sor istersen orda olabilir.

bekirgümüş' Alıntı:
aracını iyi günlerde kullan ali kardeşim herşleyin gönlüne göre olduğuna sevindim inşallah bundan sonra zevkle binersin aracına allah kazadan beladan korusun .
Amin, teşekkür ederim abi halloldu çok şükür. Hepimiz için öyle olur inşallah :smiley:

adaş ben daha bir kere adam gibi offroad yapamadım :D , toyota olursa hiç durma,ahh toyota da wrangler gibi cabrio bir araç üretseydi keşke ama cabrio sevgisi toyota sevgisinin üstünde kalıyor ;D hem daihatsu da yavru toyota sayılır

feroza öyle aklımı meşgul etmiş ki ,önceki mesajda daihatsu için yavru toyota sayılır yazacağıma yavru feroza sayılır yazmışım :smiley:

tabi fj40 aliyim de tatillerde memlekete 30 saate giderim artık ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR