Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,760
haydaa o nerden çıktı şimdi :-\ , belki az eksiltmiştir de farkına varacak kadar değildir? Sen en iyisi arabayı getir rıdvan ustaya benimki tamirden çıktıktan sonra seninkini sokarız :smiley:

bu arada benimki de felaket su eksiltiyo diye demiştim,hatta yağ da yakıyor ama yağda en ufak bir beyazlama yok, kötünün iyisi mi demek bu?

Etiketler
acaNn' Alıntı:
haydaa o nerden çıktı şimdi :-\ , belki az eksiltmiştir de farkına varacak kadar değildir? Sen en iyisi arabayı getir rıdvan ustaya benimki tamirden çıktıktan sonra seninkini sokarız :smiley:

bu arada benimki de felaket su eksiltiyo diye demiştim,hatta yağ da yakıyor ama yağda en ufak bir beyazlama yok, kötünün iyisi mi demek bu?

conta yanma ihtimalini düşündüm ama imkanı yok hiç hararet yaptırmadım,acaba diyorum serviste motoru yıkarken falan karbüratörün oralardan mı gitti :-\ Olmazsa 1 kere daha yağ değiştircem yine beyazlarsa çekerim evin önüne babam temmuzda gelcek ozaman sökeriz yine ;D ;D

veee evdeki hesap çarşıya uymadı. Tam finallerim biter, haftasonu parça işini halledip pazartesi de ustaya götürürüm diyordum ki , ustayı aradığımda bu hafta dolu olduğunu öğrendim, tabi son dk. da ararsam olacağı buydu :-\ ,

oysa bidahaki haftasonuna işi bitirip üstünü de açıp şileye gidicektim, ne hayallerim vardı :D , şimdi iett ye devam ;D .

acaNn' Alıntı:
veee evdeki hesap çarşıya uymadı. Tam finallerim biter, haftasonu parça işini halledip pazartesi de ustaya götürürüm diyordum ki , ustayı aradığımda bu hafta dolu olduğunu öğrendim, tabi son dk. da ararsam olacağı buydu :-\ ,

oysa bidahaki haftasonuna işi bitirip üstünü de açıp şileye gidicektim, ne hayallerim vardı :D , şimdi iett ye devam ;D .

Geç olsun güç olmasın adaşım :smiley: :smiley: benim ferihada şaşırdı yağ çubuğunu çektim hiç beyazlık yoktu üst kapakta vardı dün,bugün yine baktım ne yağ çubuğunda beyazlık var ne üst kapakta dalga mı geçiyor benle acaba anlayamadım ;D ;D Çok yağmur yağdı da rutubet falan mı yaptı çözemedim ama şimdi de yağ damlatmaya başladı çıldırmak üzereyim ;D ;D ;D

cevdet abi sen yaza hızlı bir giriş yapmışsın :smiley: ,bu tente olayı çok canımı sıkmaya başladı, yazın memlekete gittiğim zaman batumda bir araştırıcam şu tente işini,orası resmen çıkma parça mezarlığı, fiyatlar da çok ucuz, belki tente bulurum :D

öyle teferruatlı bişeye de gerek yok aslında, linkte verdiğim cj-5 in tentesi gibi bişey de iş görür

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-2012-model-cj-5-78579126/detay/

Yaza hızlı giriş yaptık ama;akabinde fena bozdu havalar ;D
Nette baktım;bikini tente diye..
http://www.yamanjeep.com/yturyenitkg.html

bestop_bikini.jpg

acaNn' Alıntı:
cevdet abi sen yaza hızlı bir giriş yapmışsın :smiley: ,bu tente olayı çok canımı sıkmaya başladı, yazın memlekete gittiğim zaman batumda bir araştırıcam şu tente işini,orası resmen çıkma parça mezarlığı, fiyatlar da çok ucuz, belki tente bulurum :D

öyle teferruatlı bişeye de gerek yok aslında, linkte verdiğim cj-5 in tentesi gibi bişey de iş görür

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-2012-model-cj-5-78579126/detay/

Sunroofu hiç sökmesende aynı şey olmaz mı adaş?

alican4153' Alıntı:
Sunroofu hiç sökmesende aynı şey olmaz mı adaş?

hayır adaş ben arka taraf için diyorum, ön sunroofun sonundan başlayıp takla barlarına gidecek şekilde, yapımı bişey değil de ıslanmaya karşı korumaz sanırım sadece güneş için :smiley: , jeton geç düştü biraz, saat 12 yi geçti ya :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR