alican4153
TB2PAG
Öyle organizasyonlarda bir araya gelsek güzel olur ama benim cebi yorar uzak yerler ;D ;D
lafımı olur kardeşim gel misafirim olursun,önemli olan birarada olmak sorunlar çözülür.alican4153' Alıntı:Öyle organizasyonlarda bir araya gelsek güzel olur ama benim cebi yorar uzak yerler ;D ;D
bekirgümüş' Alıntı:lafımı olur kardeşim gel misafirim olursun,önemli olan birarada olmak sorunlar çözülür.
acaNn' Alıntı:benim de finallerim olduğu için gelemedim, zaten oraya gelene kadar araba 10 litre su bitirirdi motoru yaptırana kadar garajda yatıyor zavallım
acaNn' Alıntı:yazmamışmıydım buraya?, conta yanmış tabi, o yüzden bir yere illa arabayla gitmem gerekiyosa arkaya 4-5 litre su koyuyorum, hiçte zorlamam arabayı niye öyle oldu ben de anlamadım
acaNn' Alıntı:yok rıdvan usta da söyledi, parçaları ben eniştemden getiricem deyince, istediğin parçayı getir ama contayla subap lastiklerini servisten al dedi
bu finaller olmasa hemen götürücem de engel oluyolar bana, geçen yokuşta hyundai h100 beni geçti daha ne diyim
acaNn' Alıntı:adaşım ayıbettin, gel seni misafir de ederim evimde. Tek kalıyorum zaten,sen de rahat edersin.Dediğin gibi hem benle hem rıdvan ustayla tanışırsın, 1 taşla 2 kuş
vallahi fan işini bilmiyorum, bi şu motor hallolsun da bütçeden artan olursa ben de değiştiririm belki, hız değil de çekiş önemli benim için , ne gerekiyorsa yaparım ;D
düzeltme: gerçi benim fanım orjinal sanırım, fazla kaptırmışım kendimi parça değiştirme işine
acaNn' Alıntı:Şu an dynoya soksam 50 bg 80 nm tork falan çıkar heralde yine de çekişi ne kadar artarsa artsın arabalarımız tork fakiri , ne yapalım onu böyle sevdik ;D
acaNn' Alıntı:Şu an dynoya soksam 50 bg 80 nm tork falan çıkar heralde yine de çekişi ne kadar artarsa artsın arabalarımız tork fakiri , ne yapalım onu böyle sevdik ;D
alican4153' Alıntı:Bu haliyle de yetiyor Feriham bana ;D ;D
acaNn' Alıntı:benimkine de firuze diyolar