Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,671
bekirgümüş' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bugün ferozamdan ayrılıcam galiba aslında çok memnundum,5kapı 96 mod suzikiyle takas teklifi aldım şartlarda benden yana çok uygun olduyundan kabul ettim,inşallah pişman olmam.
Neden acaba?
5 kapıyı verip;iki kapılıya biniyor?+suzinin parça problemi bizimkiler kadar olmadığı halde?
İnşallah hayırlısı olur;pişman olmazsınız :smiley:

Etiketler
arkadaşlar bişy sorucam bizim ferozalar dengeli bi römörkla kaç ton çeker ? yük römörkta olucak sadece cekme kuvveti ferozalarda olucak arkadaşın offshore teknelerine benzeyen bi teknesi var benim ferozayla cekmeyi düşünoruzda bi fikir danişmak istedim

ben römorkuma 12 çuval inşaat molozu yükledim yokuş çıktım sıkıntı olmadı,2 tane 3 metrelik 1 kişinin zor sarabilceği tomrukta yüklemiştim onuda taşımıştık sıkıntısız ama sizin yükünzle eş değer olmaz herhalde :smiley:

7-8 metrelik fiber tekne ise sıkıntı olmaz, eski otomobil dergilerimden hatırlıyorum, daihatsu rocky için 2500 kg diyordu yanlış hatırlamıyorsam feroza da aynıdır aşağı yukarı

salihdalci' Alıntı:
1 feroza 2 suzuki eder ona göre değerlendirin derim ben. 8) 8) 8) 8)
.
doyru diyosunuz salih bey ferozamı verdim ama aklım onda kaldı ,vermemdeki tek sebep tekkapı oluşu yanına binek bir araba alabilseydim kesinlikle vermezdim.

ferozadan önce niva kullandım kanser oluyodum dertten bitmeyen sesler yüzünden:smiley:yakın bi abimizdede 94 model 4 kapı vitara vardı oda her ava cıktıgında altını sürtmekten kanser olucaktı sade düz bi aracı vardı vede 1.3.5. viteslerden gelen şanzıman sesi yüzünden o vitarayı ben nivayı sattım aracları kötülemek belki yanlış ama vitara vede niva benim gözümde ferozanın yerini tumaz arkadaşlar....

ccez' Alıntı:
ferozadan önce niva kullandım kanser oluyodum dertten bitmeyen sesler yüzünden:smiley:yakın bi abimizdede 94 model 4 kapı vitara vardı oda her ava cıktıgında altını sürtmekten kanser olucaktı sade düz bi aracı vardı vede 1.3.5. viteslerden gelen şanzıman sesi yüzünden o vitarayı ben nivayı sattım aracları kötülemek belki yanlış ama vitara vede niva benim gözümde ferozanın yerini tumaz arkadaşlar....
Kimse farkında değil ama;ferozaların dayanıklılığı'da var :smiley:

arkadaşlar zaten bihalt ettim canım sıkılıyo böyle şeyler yazıp dahada pişman etmeyin ,allahiçin inanın ferozamı sattıyıma çok üzüldüm .şeytana uyduk bikere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR