Evet bendim,trt haberde sanırım..alican4153' Alıntı:Cevdet abi babam şimdi anlattı televizyonda bi feroza göstermiş beypazarında distrübütörden su almış diyodu sensin galiba o ben hiç dikkat etmedim conta var mı diye her araziye girerken poşet sarıyodum
Video yok kardeşim bende,facede falan çıkarsa link veririm..acaNn' Alıntı:cevdet abi başlığından da baktım parkur, kamp vs. çok güzel gezi olmuş , video var mı yoksa pazar gününü mü bekleyelim?
bu arada lastik niye çıktı yahu ? flanşın bijonları mı sıyrılmış, orasını tam anlayamadım? Bana da aynısı olmasın ?
Teşekkür ederim İsmail bey,videoyu elime geçirebilirsem paylaşacağım..mdr' Alıntı:Cevdet bey büyük geçmiş olsun..
Etkinlik videosunu merakla bekliyorum..Özlettin kendini..Uzun zaman oldu bir araya gelemedik.
Teşekkür ederim Salih bey..salihdalci' Alıntı:büyük geçmiş olsun cevdet bey.
Teşekkür ederim Bekir bey.bekirgümüş' Alıntı:çok geçmiş olsun cevdet bey.
Teşekkür ederim.alican4153' Alıntı:çok çok geçmiş olsun.
Az buçuk birşeylerden anlamak lazım,pratik çözümler muhakkak vardır..acaNn' Alıntı:bugün servise arazi kilidinin fiyatını sordum, 617 lira otomatiğin tanesi . Manual daha ucuzdur belki diye sorduğumda tanesine 950 dediler
neyse eniştemin tanıdığı servisten ayrılan bostancı sanayii sitesinde bir daihatsu ustasına götürdük aracı, arazi kilidini söktü, bir taraf tamamen sağlam, diğer tarafta da sadece yaylı sistemi bozuk dişlilerinde birşey yok dedi. En az 1200 tl o da işçilik hariç ödemekten kurtuldum. Yarın ustaya tekrar gidicem, depomda parça olacak komple yuvayı değiştirmeye gerek yok dedi. İnşallah ucuz etin yahnisi muhabbeti olmaz da az bişeye kurtarırım