koroglu1414
Zirve
Geçmiş olsun diyelim;hayırlısı..bekirgümüş' Alıntı:arkadaşlar zaten bihalt ettim canım sıkılıyo böyle şeyler yazıp dahada pişman etmeyin ,allahiçin inanın ferozamı sattıyıma çok üzüldüm .şeytana uyduk bikere.
Geçmiş olsun diyelim;hayırlısı..bekirgümüş' Alıntı:arkadaşlar zaten bihalt ettim canım sıkılıyo böyle şeyler yazıp dahada pişman etmeyin ,allahiçin inanın ferozamı sattıyıma çok üzüldüm .şeytana uyduk bikere.
bekirgümüş' Alıntı:arkadaşlar zaten bihalt ettim canım sıkılıyo böyle şeyler yazıp dahada pişman etmeyin ,allahiçin inanın ferozamı sattıyıma çok üzüldüm .şeytana uyduk bikere.
acaNn' Alıntı:abi boşver, alican zaten arabasını satmaya yer arıyor. Elinin altında bir tane feroza varmış gibi düşün için rahat olsun ;D
5 kapı vitara ile feroza arasında iç hacm olarak nekadar rahatlattı seni ögrenebilrmiyiz?(bagaj olayı hariç)bekirgümüş' Alıntı:arkadaşlar zaten bihalt ettim canım sıkılıyo böyle şeyler yazıp dahada pişman etmeyin ,allahiçin inanın ferozamı sattıyıma çok üzüldüm .şeytana uyduk bikere.
içhacim olarak tabiki biraz rahat amaben ferozada iç hacim olarak bi sıkıntı yaşamadım,yaşadıyım tek sıkıntı tek kapı oluşu oda beni rahatsız etmiyodu ,ama işin içine aile fertleri girince sıkıntı yaşıyodum,ccez' Alıntı:5 kapı vitara ile feroza arasında iç hacm olarak nekadar rahatlattı seni ögrenebilrmiyiz?(bagaj olayı hariç)
evet ali kardeş avatardaki resim güzel duruyorda ufak tefek masrafları var motorda yağkaçağı firen muayene felan bi masraf var zaten öyle olduyundan kafa kafaya takas ettim.alan arkadaşta memnunmu bilmiyorum yanlız kafadan arka saycamı kırmış bide memlekete giderken izmitte yolda kalmış yağlambası yanmış araç gitmiyomuş çekmiyomuş gibi durumlar var dedi bewni aradı ama bende bi puroblem yoktu naptı bilmiyorum,kardeşim hayırlı bayramlar.acaNn' Alıntı:bekir abi aracın eğer avatardaki araçsa çok hoş duruyor tekrar güle güle kullan, ferozayı verdiğin kişi feroza'dan memnun kaldı mı ?
olurmu kardeşim ferozanın yeri başka ben gene burdayım .acaNn' Alıntı:bekir abi suzukiye gitti, alican da arabasından bıktı, başlıkta ses seda yok
direksiyondaki amblemi nerden bulacağım bir fikriniz var mı? Arabayı yaptırdım ya artık artık ufak tefek şeyler gözüme batmaya başladı
Resmi de sırf başlık renklensin diye koydum ;D
bekirgümüş' Alıntı:arkadaşlar biarkadaşım aradı ferozası var beş ay önce almış baktırmadan almış kendiside pek bu konulardan anlamıyor beni aradı ön sağsol huplar yokmuş araç dört çekere gi,rmiyor haliyle bu arkadaş bu hup ları nerden bulabilir hangi aracınkiler uyar.
acaNn' Alıntı:bilmiyorum adaş, yarın servise manualin fiyatını sorucam, arada uçurum varsa manual'de alabilirim. Manual kilidi pek istemiyorum gerçi, otomatik taktırdıktan sonra yağlamasına dikkat edip her 4x2 ye geçişte geri geri gitmeyi aksatmazsam sıkıntı olmaz heralde diyorum.
Manualin tekerden kilitleme dışında otomatikten bir farkı var mı? Mesela diyelim sabah evden çıkarken tekerlerden kilitleri devreye soktum bir daha da akşam kapatıcam,,o zaman da 4x2 den 4x4 e geçmek için durmak gerekiyor mu veya 4x4 ten çıkarken otomatikteki gibi geri geri gitmek lazım mı?