Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,714
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Tüm camianın başı saolsun, haberi yeni gördüm ve çok canım yandı.

İç güzelliğinden hiç şüpe etmediğim bi büyüğümü tanımadan, tanışmadan kaybetmenin acısını yaşıyorum.

Yorum ve taziyeleri okurken yüreğim kabarıp, boğazım düğümleniyor ve gözlerim doluyor. :'(

Cemil cümlemizin başı sağolsun, geride kalanlarına allah sabır versin,

Tahsiratını affetsin (kimsenin kalbini kırmadığına eminim) İyi yüreği mekanını cennet etsin. :'(

Etiketler

Herkesin kampta ateşini yaktın, Ama bu garip kardeşini tanımadan Ciyerini yaktın çok üzgünüm. :'( :'(

faruk abimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Sabah gazetesinde çıkan bu haberin kaynağı neresi bilmiyorum ama büyük ölçüde hatalı bilgiler içermektedir.Keşke bu kaza off-road koşullarında yaşansaydı o zaman bilinen normal sürüş tekniklerinin yanısıra tam konsantre ve ilave güvenlik tedbirlerini alacakları kesindi. Çünkü arkadaşımız gerek bilgi gerekse tecrübe açısından son derece yetkin ve aracıda donanımlı bir araçtı.

1- Bu bir Gezenbilir etkinliği değildir. Hepimizin herzaman yaptığı gibi birkaç arkadaşın haberleşerek yakın civarlara ulaşıp ateş başında sohbet etme isteğidir. Organize olarak tasarlanmış bir etkinlikle ilgisi yoktur.

2- Araçta bulunan diğer arkadaşımız Kerem 'de bir sıyrık bile yoktur.Dün bütün gün birlikteydik hatta kazadan bir kaç dakika önce aldığı video görüntüleri izledik. Bilinen normal ulaşım yolunda bir kaç cm kar üzerinde , acele etmeden son derece yavaş ve keyfli bir sürüş yapılmakta. Hatta kaza gerçekleşmeseydi ve o görüntüleri Off-road yaptık arkadaşlar diye dağıtsaydı güler geçerdik. Tek hata emniyet kemeri kullanmamak oda kader yazgısı keşke bu hatada olmasaydı.

3- Bu haberin en doğru ama eksik olarak ifade edilmiş tarafı ise rahmetli Faruk'un şahsiyeti hakkındaki şu ifadeleridir.

-- Beyefendi , yardımsever , güler yüzlü ......................................................

Şayet rahmetli arkadaşımız aramızda olsaydı şu anda söyleyeceği tek bir söz vardı. '' takılmayın beyler devammmmm...biz neyin ne olduğunu biliyoruz gerisi teferruat.

Faruk'cuğum mekanın cennet olsun nur içinde yat , hep aramızda olacaksın.

Ahmet,

anılardan

100_2366.jpg

olimpos (31).jpg

Resim 016.jpg

100_2366.jpg

arkadaşlar
çok üzgünüm öncelikle daha önce de yazmıştım bu duygularımı..
çoğunuz biliyor, ben atv haber muhabiriyim.. sitemizde çeşitli videolarımız var görmüşsünüzdür..
iki mesaj önce sabah gazetesinde yazılan haberdeki yanlışlardan bahsedilmişti.. ben de bu akşam atv ana haberde yayınlanmak üzere faruk abimizle ilgili bir haber hazırlıyorum.. burada okuduğum doğru bilgilerle güzel bir uğurlama haberi yapmak istiyorum..
bu anlamda burada yazılanlardan faydalanacağım ama özellikle yazmamı istediğiniz bir not olursa memnuniyetle eklerim..
bana ulaştırabileciğiniz video varsa da eklemek isterim..
saygılarımla...hepimizin başı sağolsun
serkan tahmaz

ilk buluşmamız inegöl idi dolu dolu 2 gün birdaha nasip değilmiş buluşmak mekanın cennet olsun abim mevlam ailene sabır güç versin..

Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Çok üzüldük

hadi serkanım patlat şöyle güzel bir hbr... faruk abimizi en iyi şekilde anlatan..

sabah gazetesinde yapılan haberle ilgili ahmet abinin yazdıklarından alıntı yaparak doğru olanları yorum yaptım tabi onaylayıp yorumu yazarlarsa.

zapatista' Alıntı:
arkadaşlar
çok üzgünüm öncelikle daha önce de yazmıştım bu duygularımı..
çoğunuz biliyor, ben atv haber muhabiriyim.. sitemizde çeşitli videolarımız var görmüşsünüzdür..
iki mesaj önce sabah gazetesinde yazılan haberdeki yanlışlardan bahsedilmişti.. ben de bu akşam atv ana haberde yayınlanmak üzere faruk abimizle ilgili bir haber hazırlıyorum.. burada okuduğum doğru bilgilerle güzel bir uğurlama haberi yapmak istiyorum..
bu anlamda burada yazılanlardan faydalanacağım ama özellikle yazmamı istediğiniz bir not olursa memnuniyetle eklerim..
bana ulaştırabileciğiniz video varsa da eklemek isterim..
saygılarımla...hepimizin başı sağolsun
serkan tahmaz

Serkan Bey,

Son katıldığımız etkinlik '' Gezenbilir Geleneksel Toyota Buluşması ''
Ayrıca sosyal sorumluluk projelerinden '' Kars Okullara yardım projesi '' + '' Otistik Çocuklar - Ankara '' projesi
size önemli kaynak olabilir.Sitede ilgili başlıklarda detaylar mevcuttur.

Selamlar,

aozturk' Alıntı:
Serkan Bey,

Son katıldığımız etkinlik '' Gezenbilir Geleneksel Toyota Buluşması ''
Ayrıca sosyal sorumluluk projelerinden '' Kars Okullara yardım projesi '' + '' Otistik Çocuklar - Ankara '' projesi
size önemli kaynak olabilir.Sitede ilgili başlıklarda detaylar mevcuttur.

Selamlar,
Ahmet abicim bizim Osman ı yönlendirdim ben muhtemel serkanla görüşmüştür şu an onda eksisksiz bir arşiv var ne isterse yardımcı olacak
:'(

Kaybımız üzücü, acımız taze tekrar başımız sağolsun. Bu noktada rahmetli Faruk ağabeyimizle paylaşımları olan arkadaşlarımız gerek site içinde eski konu başlık linklerini özel mesajla gerekse Serkan beyin varsa mailine; katıldıkları etkinliklere dair ve acı kazaya dair doğru paylaşımlarını özel mesajla iletirlerse gerek kaza gerekse Faruk ağabeyimize dair doneler çok ve onu tam tanımlayan bir yayın olur kanatindeyim.

bsayil' Alıntı:
Ahmet abicim bizim Osman ı yönlendirdim ben muhtemel serkanla görüşmüştür şu an onda eksisksiz bir arşiv var ne isterse yardımcı olacak
:'(

Tamamdır Barbaroscuğum ..eline sağlık kardeşim.Ama Osman da projeler ilgili malzeme olmayabilir özellikle Kars Prj de biliyorsun çok emeği var çok....

aozturk' Alıntı:
Tamamdır Barbaroscuğum ..eline sağlık kardeşim.Ama Osman da projeler ilgili malzeme olmayabilir özellikle Kars Prj de biliyorsun çok emeği var çok....
burda beraberce yaptığımız koşturmaları unutamam sadece yanına binip gelememiştim özel sebeplerle içimde uhtedir maalesef allah mekanını cennet eylesin :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR