Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,703

Etiketler
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Yağmurla beraber rahmette yağmıştır inşallah kabrinin üzerine, allah gittiği yerde utandırmasın nur içinde yatsın güzel insan.

Tüm sevenlerinin başı sağolsun, mekanı cennet olsun

Geçen sayfada taziye mesajım var ama,
genede yazmak istedim...

[attachment=1]

Bugün hastalandım, işe gidemedim...
Kaç zamandır ne ne sanala, ne gezene giriyorum...
Kimseyle de görüşmüyorum...
Bi yere de gitmiyorum...
Öğlen kalktım,
İstemeye istemeye bilgisayarı açtım, bi bakayım siteye ne var ne yok dedim...

AçMaZ OLAyDıM!!!

Hala inanamıyorum....

Öğrendiğimden beri aklıma geldikçe rüyada olduğumu zannediyorum...
Çok yakından tanımıyorum, hatırladığım kadarıyla bi kaç sohbetimiz, paylaşımımız vardı. O kadar...
Ama, çok çok etkilendim bu vefattan...
Sanki yıllar yıllar süren bi dostluğumuz varmış, abi kardeşliğimiz varmış gibi sarsıldım...
Tertemiz, egosuz bi kişiliği, çok çok yardımsever bi kalbi olduğunu iyi biliyordum...
Zamanımızda böylesi insan zorki ne zor....
Belki bundandır çok çok sarsılışım...
Gerçekten bu vefatı hepimizin başına gelecek bi gerçek gibi karşılayamıyorum, kabullenemiyorum...

Ufuk, Cihan, Yavuz abiyi aradım taziye için... Ulaşamadım... Bir tek Necmi ve Kemal abi ile ve son görevlerinden dönüş yolundaki Kerim ve Eren ile konuşabildim...

Belki de amaç taziyede bulunmanın yanında gerçeği duymaktı inanabilmek adına, ne biliyim...

Yeniden,
Ailesine,
Sevenlerine,
Sevdiklerine,
Arkadaşlarına,
Ve
Faruk Abinin Çok Çok Yardımsever Kalbinin Değdiği HerYere...
Başsağlığı Diliyorum...

...Çok Sevildiğini Zaten Biliyorsun Faruk Abi...
...Unutmayacağımızdan da Emin Ol...

...Elbet Görüşeceğiz Orada...

...Saygılar, Sevgiler Abiciğim...

...Alp...

[attachment=2]

FARUK KAYHAN.jpg

FARUK KAYHAN.jpg

Faruk abimize son görevimizi yerine getirip,evimize döndük.Allah (C.C) mekanını cennet etsin,yerinde dinlendirsin inşallah.

Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin.

Tanışmıyoruz, yazışmadık; yazılarını da bilmiyorum ama, bu kadar çok seveni olduğuna göre, iyi bir insanmış.

Bilmediğim, tanımadığım ama hep biryerlerde var olduğuna inandığım iyi insanların ölümüne gerçekten üzülürüm.

Ne güzel açıklamış Dedem Korkut

"Gelimli gidimli dünya
En sonucu ölümlü dünya"

Sen güzel insanları iki cihanda aziz kıl ya Rabbim.

Her yönüyle bir numara bir abimizdi hele o kocaman yüreğiyle herkese örnek oldu Allah rahmet eylesin eşine ve çocuklarına sabır versin :'(

Okudum....
Ve saglam çinlattim.
başta işaretli araç yanliş
offroad yaparken oldu demişler yalan fecde video var. alakasi yok. Paşalar gibi keyifli keyifli çikiyolar.Arti yaparken zaten çok dikkatli ve olaylara daha hakim olyorsun.
Yok yanindaki arkadaşi agir yaraliymiş. Alakasi yok cenazede bizimle beraber acimizi paylaşti. Evdede yanimizdaydi. Kemerini takmiş tek açiklamasi bu
haber kendi arasinda bile çelişiyor. birinde iki kişi biri agir yarali diyor diger tarafta arkadaşimiza birşey olmadigini belirtiyor.
Dikkatsiz olunurda bu kadarmi olur.
Tek tesellimiz cihan abinin yazsinin orda çikmasi ve ne kadar sevilen bir abimizin oldugunun belirtilmesi

RedlinE' Alıntı:
Okudum....
Ve saglam çinlattim.
başta işaretli araç yanliş
offroad yaparken oldu demişler yalan fecde video var. alakasi yok. Paşalar gibi keyifli keyifli çikiyolar.Arti yaparken zaten çok dikkatli ve olaylara daha hakim olyorsun.
Yok yanindaki arkadaşi agir yaraliymiş. Alakasi yok cenazede bizimle beraber acimizi paylaşti. Evdede yanimizdaydi. Kemerini takmiş tek açiklamasi bu
haber kendi arasinda bile çelişiyor. birinde iki kişi biri agir yarali diyor diger tarafta arkadaşimiza birşey olmadigini belirtiyor.
Dikkatsiz olunurda bu kadarmi olur.
Tek tesellimiz cihan abinin yazsinin orda çikmasi ve ne kadar sevilen bir abimizin oldugunun belirtilmesi

mücahit boşver... hepimiz ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.. nur içinde yatsın faruk abimiz... bizler ne olduğunu biliyorum.. cenazede kerem de yanımızdaydı.. tek çizik yoktu vücudunda... tek kırık çıkık yoktu... bu gazete haberine kafamızı takmamıza gerek yok.. genel olarak bu tip haberlerde o sutünları doldurmak için ne kadar yalan yanlış yazmış olduklarını bir kez daha görmüş olduk...

faruk abimize allahtan rahmet diliyorum... çok ama çok güzel ve kocaman bir kalabalıkla son yolculuğuna uğurladık abimizi.... mekanı cennat olsun....

Son görev için Faruk abimizin yanındaydık, olayın ayrıntılarını arkdaşlarımızdan ve kazada yanındaki arkadaşımızın ağzından dinledik. Kendisi sapasağlam ve tüm gün yanımızdaydı. Detayları ve kazanın hemen öncesi yolda çekilen görüntüleri izledikten sonra ölümle sonuçlanması zor gibi geliyor insana ama emniyet kemeri olmaması olayı açıklıyor. Takla atan bir araçta kemer takılı olmayaınca insanın araçta nasıl savrulacağı ve nereden dışarı çıkacağı hiç belli olmuyor. Bu kazada buna en acı ve yakın örnek. Lütfen kemer kullanalım.
Mekanın cennet olsun, nur içinde yat Faruk abicim.

hepimizin tüm camiamızın başı sağolsun
hiç forma girmezamanım olmadı koşturmaktan
tüm gerçekleri yazmis zaten arkadaşlar
ben çok yıkıldım çok anılarım var abimle unutmayacağım hep kalbimdeyaşacacak
allahrahmet eylesinn

çok fazlada yazacak durumdadeğilim başımız sağolsun,

off road yapmakla alakası yok saklıkente çıkan asfalt yolda yani herkesin binek araçlarıyla gittiği yolda oldu olay sevgili Kerem i allah bize bağışladı çizik bile yok kemerini takmış onun kadar tecrübeli bir insanın bu kazayı nasıl yaptığına inanamak çok zor sadece takdiri ilahi diyebiliyorum ....... :'( :'( :'( :'( :'(

sevenleri dostları o kadar kalabalıkdı ki gelen ya da bir şekilde bizlere ulaşan yanımızda olmaya çalışan herkese teşekkürler

haberi şimdi gazetede okudum. tanımasamda Yaban tv den ve siteden izlemişliğim var kendisini. acı bir kayıp.
tüm camianın başı sağolsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR