P prafa Kamp II Mesajlar 268 Tepkime Puanı 11 30 Ara 2013 #33 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmet eylesin.
foremost Zirve Mesajlar 1,435 Tepkime Puanı 139 Yer adana 30 Ara 2013 #34 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmet eylesin bülent kardeşim mekanın cennet olsun güzel insan sıkı dost......
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmet eylesin bülent kardeşim mekanın cennet olsun güzel insan sıkı dost......
[TR]BOZO Zirve Mesajlar 1,258 Tepkime Puanı 45 30 Ara 2013 #35 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah (c.c) gani gani rahmet eylesin sabırlar versin geride kalanların başı sağ olsun
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah (c.c) gani gani rahmet eylesin sabırlar versin geride kalanların başı sağ olsun
oguzbgr Surat Felaket Değil KABİLİYETTİR......... Mesajlar 74 Tepkime Puanı 0 Yer KAHRAMANMARAS Web www.mebayufka.com 30 Ara 2013 #36 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... başkan mekanın cennet olsun güzel insan hala şaka laaa ben daha ölmedim agzının içi yalan dolu demeni bekliyoruz.
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... başkan mekanın cennet olsun güzel insan hala şaka laaa ben daha ölmedim agzının içi yalan dolu demeni bekliyoruz.
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,626 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 30 Ara 2013 #37 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Sevenlerine sabırlar diliyorum.
menderessereflisan LR Series III- 88"CSW- 2.25 Petrol+LPG-1983 Mesajlar 844 Tepkime Puanı 1 Yer İskenderun- HATAY 30 Ara 2013 #38 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmet eylesin...
mountaineer16 Kamp III Mesajlar 905 Tepkime Puanı 19 Yer bursa 30 Ara 2013 #39 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... çok üzüldüm yaaaa küçük meleğine kavuştu rabbim mekanlarını cennet eylesin.
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... çok üzüldüm yaaaa küçük meleğine kavuştu rabbim mekanlarını cennet eylesin.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 30 Ara 2013 #40 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Bülent arkadaşıma allahtan rahmet, kederli ailesine sabır dilerim. Mekanın cennet olsun....
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Bülent arkadaşıma allahtan rahmet, kederli ailesine sabır dilerim. Mekanın cennet olsun....
P parkinsonsniper Kamp II Mesajlar 286 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 30 Ara 2013 #41 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Şahsen tanımasam da, Gezenbilir gibi bir camiada sevilen bir insanın vefatına üzüldüm. Allah rahmet eylesin, tüm yakınlarına Allah sabır versin.. Efe
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Şahsen tanımasam da, Gezenbilir gibi bir camiada sevilen bir insanın vefatına üzüldüm. Allah rahmet eylesin, tüm yakınlarına Allah sabır versin.. Efe
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 30 Ara 2013 #42 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... (İn..ve İ.. raciun.)Evet faniyiz işte, genc olunca ,insan daha da .üzülüyor.Allah Gani gani rahmet eylesin.Sevenlerine ve ailesine baisağlığı dilerim....
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... (İn..ve İ.. raciun.)Evet faniyiz işte, genc olunca ,insan daha da .üzülüyor.Allah Gani gani rahmet eylesin.Sevenlerine ve ailesine baisağlığı dilerim....
cirakoglu Kamp II Mesajlar 231 Tepkime Puanı 16 Yer Ardeşen 30 Ara 2013 #43 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Mekanı cennet olsun..
mertbirincioglu Doğa Seni Çağırıyor Mesajlar 1,130 Tepkime Puanı 10 Yer istanbul 30 Ara 2013 #44 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... ailesinin durumunu düşünmek istemiyorum allah onlara sabır versin çok çok acı bir durum. allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun.
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... ailesinin durumunu düşünmek istemiyorum allah onlara sabır versin çok çok acı bir durum. allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun.
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 30 Ara 2013 #45 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Çok üzgünüm. Nur içinde yat Bülent kardeşim, mekanın cennet olsun .
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Çok üzgünüm. Nur içinde yat Bülent kardeşim, mekanın cennet olsun .
modelci61 Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 Yer bursa 30 Ara 2013 #46 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Merhuma allahtan rahmet geride kalanlarına sabır ve başsağlığı dileriz.Bursa BASK Haluk Özkalp
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Merhuma allahtan rahmet geride kalanlarına sabır ve başsağlığı dileriz.Bursa BASK Haluk Özkalp
cebocan Kamp II Mesajlar 306 Tepkime Puanı 11 Yaş 45 Yer ANKARA Web www.aslihak.com 30 Ara 2013 #47 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah Rahmet eylesin.
teginalp Kamp I Mesajlar 150 Tepkime Puanı 4 Yaş 46 Yer Gaziantep-sivas 30 Ara 2013 #48 Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Başkanımıza Allah Rahmet Eylesin. Geride kalanlara ise Allah sabırlar versin. Tüm ailesinin ve Gezenbilir ailesinin de başı sağ olsun.
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Başkanımıza Allah Rahmet Eylesin. Geride kalanlara ise Allah sabırlar versin. Tüm ailesinin ve Gezenbilir ailesinin de başı sağ olsun.