Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,058

Etiketler

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Mekanı Cennet olsun.

Kendisini şahsen tanımak nasip olmadıysada ; yazdıklarını okudukça sanki yıllardır tanıyor gibiydim.'Her ölüm erken ölümdür' Allah mekanını cennet, geride kalanlara sabır versin..

Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum mekanın cennet olsun..

Kendisini hiç tanımamış olsamda takip ettiğim kadarı ile çok kıymetli işler yapmış bir abimizdi. off road camiası değerli bir büyüğünü kaybetti. Allah rahmet eylesin...

Dün duydum inanamadım, yok ya başkasından bahsediyorlardır dedim.

Faruk Abiye Allahtan Rahmet, geride kalan ailesine başsağlığı diliyorum.

Her ne kadar kendisi ile tanışmamış olsamda haberi duyunca sanki yakın bir arkadaşımı kaybetmiş gibi üzüldüm,değerli kardeşimize allahtan rahmet acılı ailesine sabırlar diliyorum .

Faruk abimiz için son görevimizi yapıp İstanbula döndük, ordaki kalabalık ve onu sevenleri görünce arkasında güzel şeyler bıraktığını bir kere daha anladım.

Seni çamur özleyecek...
Seni su özleyecek..
Seni ateş özleyecek...
Seni her şey herkes özleyecek..
Tanıyamadım seni, seni bende özleyeceğim.
Mekanın cennet olsun...

Gürbüz25' Alıntı:
Seni çamur özleyecek...
Seni su özleyecek..
Seni ateş özleyecek...
Mekanın cennet olsun...

:'( :'( :'(

Ailesine, tüm dostlarına allah sabırlar versin....
Zamansız ölüm hiçkimseye yakışmıyor, hiç tanımasak da
tarifsiz bir acı veriyor. Çok üzgünüm...
Işıklar içinde yatsın...

evt faruk abımızın yanındaydık ugurladık geldık allah sevenlerıne sabır versın ıcım parcalandı okadar ıı bır ınsankı ıyıgı ordakı kalabalıktan sevenlerınden bellıydı allah rahmet eylesın mekanın cennet olsun faruk abım

Gürbüz25' Alıntı:
Seni çamur özleyecek...
Seni su özleyecek..
Seni ateş özleyecek...
Mekanın cennet olsun...

:'( :'( :'( :'( :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR