Extreme Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,753

Etiketler

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster

veteriner' Alıntı:
Ben de iyiyim abi . Dikkat et, tehlikeli sularda avlanıyorsun gibi..... ;D

Abdullah işin şakası bir yana onlarda arar oldu eski muhabbetleri paylaşım olduğu kadar birbirimize takılıp iki lafın belini kırıyorduk be kardeş

Hayırlısı abi, bakarsın piyasaya yeni bir SUV- Crosower fanları çıkar, extreme ağır off road koşullarında 4 lt yakıt tüketerek parkuru tamamlar, 1 mt karda ilerler felan, yeni muhabbetler doğar, Allah'tan ümit kesilmezmiş. Ümit insanı mutllu eder, güldürür.... ;D Gerçi bazen ümidi kesmek de gerekebiliyor....

veteriner' Alıntı:
Hayırlısı abi, bakarsın piyasaya yeni bir SUV- Crosower fanları çıkar, extreme ağır off road koşullarında 4 lt yakıt tüketerek parkuru tamamlar, 1 mt karda ilerler felan, yeni muhabbetler doğar, Allah'tan ümit kesilmezmiş. Ümit insanı mutllu eder, güldürür.... ;D Gerçi bazen ümidi kesmek de gerekebiliyor....

Abdullah çalar saati duymadın anlaşılan var mı? böyle bi makine dusterden başka

dopamin' Alıntı:
Abdullah çalar saati duymadın anlaşılan var mı? böyle bi makine dusterden başka
Abi cahilliğime ver ama çalar saat de nedir ki? Yeni ve öfkeli bir üye mi? Böyle bir makina var mı bilmiyorum ama yoksa bile ümit ile olur, yani ben bile bir ümit bekliyorum.

veteriner' Alıntı:
Abi cahilliğime ver ama çalar saat de nedir ki? Yeni ve öfkeli bir üye mi? Böyle bir makina var mı bilmiyorum ama yoksa bile ümit ile olur, yani ben bile bir ümit bekliyorum.

O saydığın özellikleri rüyada mı görüyorsun anlamında abdullah

2012 laurette alıyorum 110 beygir bir aksılık cıkmassa ;D defender ve actyon sportdan sonra biraz hafif kalacak ama :mad: artık yasyıp gorecegiz 8) 2 ceker megan dci ile camurda altı oturana kadar cok cok iyi performansı var duster daha yuksek ve 4 ceker

birde ecuyla oynayıp 135 140 beygiri gordugu zaman tamamdir ;D tutmayın benı az kaldı ;D

Hayırlısı sabri bey, inşaallah nasip olur ve gönlünüzce binersiniz.

Sizden şöyle bir ricam olacak ahali adına. Yeni bir başlıkta (önceki eski bayat kısır başlıklar altında değil), tüm sürüş izlenimlerinizi paylaşmanız.

Evet, geçmişte bizler de paylaştık ama, bizim ağır yol koşulları deneyimimiz yok; öyle bir arzumuz da yoktu.

Bu aracın limitlerini, kullanım durumunu vs., ağır yol koşullarında difkilitli araçları da kullanmış biri daha net tespit edebilir.

Bunu, Duster'ı merak edip araştıran ve almayı düşünenler için yapmanız fevkalade güzel olur. Bir nevi kamu hiizmeti...
:D

bir tane 2012 laurette buldum muhtemelen cumartesi gunu araca gidip bakacagim :smiley:

duster kullanıp ozellıkle 4 ceker sistemini iyi tanıyan bir arkadaşla gitmek istiyorum teste , arac istanbul bostancı sanayide gelmek isteyen olursa sevinirim selamlar ..

Ynt: Ynt: Extreme Off Roadçu Duster

sabri yucel' Alıntı:
bir tane 2012 laurette buldum muhtemelen cumartesi gunu araca gidip bakacagim :smiley:

duster kullanıp ozellıkle 4 ceker sistemini iyi tanıyan bir arkadaşla gitmek istiyorum teste , arac istanbul bostancı sanayide gelmek isteyen olursa sevinirim selamlar ..
Mutlaka esp olsun. Çakmak girişinin sağ tarafında üzerinde kayan araç resmi olan tuş varsa tamamdır. Arazide ve buzda çakma diff kilit gibi işe yarar 4 çeker dusterda

sabri
hayırlı olsun şayet alabildi isen ;)
yoğunluğumdan dolayı isteğine cevap veremedim kusura bakma lütfen aslında sebep de olmak istemedim çünkü çok da fazla anlamam dusterden anca binip gidenlerdenim işte :D

nihayet bugun az once gidip test ettim aracı , ama sadece asfaltda :-[ aracın hızlanması ıc ses sevıyesı fena sayılmaz şehir ıcınde
zaten yol yok dogru duzgun surat yapamadim 4 lock aldım 80 gecınce normal 2 ceker gecmesı dikkatımı cektı , aracda esp var 2012 model 6 ileri 110 beygir makıne

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR