Hocam Transilvanya'dan bşr dolu MT Lastikli, vinçli, yükseltilmiş görsel var. Ama bir kaç istisna dışında çamurda olanı yok.concrete' Alıntı:Şu Duster konularından birine ilk defa giriyorum. Sözü geçen görseller gelse de görsek. Boşverin kuru lafı.
kyenipazar' Alıntı:bence de gerçekten forum eğlence arayanlar yüzünden bozulmuş.
şimdi ben bir "bilgi" istiyorum , umarım forumun amacına uygun bu yaklaşımım dikkate alınır.
Duster'a vinç takabilir miyiz ? Takılabilirse , en yüksek kaç kg kapasitelisi uygundur , montajı kim tarafından sorun çıkarmayacak şekilde yapılıyordur , tecrübesi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
Duster sahiplerini küçümseyici tarzda yazanlar , lütfen siz soruma yanıt vermeyin.
kyenipazar' Alıntı:Güven bey , teşekkür ederim peki uygulayan var mı acaba , bir görsek , tecrübelerinden faydalansak ? yaptırmayı düşünenlere de kaynak olur .
kyenipazar' Alıntı:aladım teşekkür ederim.
peki li bir soru , dusterı 4' yükseltmek istersek neler yapabiliriz ?
Anlamamana şaşırmadım.dervisali' Alıntı:Bu bir grup arkadaş anti-dustercı yada anti-faşist dustercı falan değil. Bunlar bilgi birikimi olan insanlarda değil.
Şahsi olarak çoğumuzun birbirini tanımadığı bir ortamda bir kişiye bir araç vasıtası ile bu kadar takıntılı ve ısrarcı bir şekilde saldırmak normal aklı başında insanların yapabileceği birşeymiş gibi gelmiyor bana. Bu yürütülen siyaseti yada mantığı hem aklamıyor hem açıklamıyor.
Bu nefretle bütün forumu kirletip kendilerince paylaşım yapmak isteyen insanları geliştirmeye çalıştırmak yerine hevesini kırmak, ancak halkı anlamayan halktan uzak bilinç yoksunu insanların tercihidir diye düşünüyorum. Ki buda net bir faşistliktir.