Extreme Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,749
Ynt: Extreme Off Roadçu Duster

Şu Duster konularından birine ilk defa giriyorum. Sözü geçen görseller gelse de görsek. Boşverin kuru lafı.

Etiketler

concrete' Alıntı:
Şu Duster konularından birine ilk defa giriyorum. Sözü geçen görseller gelse de görsek. Boşverin kuru lafı.
Hocam Transilvanya'dan bşr dolu MT Lastikli, vinçli, yükseltilmiş görsel var. Ama bir kaç istisna dışında çamurda olanı yok.
Yerli olarak ise bol bol üç tekere kalkmış, taşlı topraklı yollarda gezen görseller.

bence de gerçekten forum eğlence arayanlar yüzünden bozulmuş.

şimdi ben bir "bilgi" istiyorum , umarım forumun amacına uygun bu yaklaşımım dikkate alınır.

Duster'a vinç takabilir miyiz ? Takılabilirse , en yüksek kaç kg kapasitelisi uygundur , montajı kim tarafından sorun çıkarmayacak şekilde yapılıyordur , tecrübesi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

Duster sahiplerini küçümseyici tarzda yazanlar , lütfen siz soruma yanıt vermeyin.

kyenipazar' Alıntı:
bence de gerçekten forum eğlence arayanlar yüzünden bozulmuş.

şimdi ben bir "bilgi" istiyorum , umarım forumun amacına uygun bu yaklaşımım dikkate alınır.

Duster'a vinç takabilir miyiz ? Takılabilirse , en yüksek kaç kg kapasitelisi uygundur , montajı kim tarafından sorun çıkarmayacak şekilde yapılıyordur , tecrübesi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

Duster sahiplerini küçümseyici tarzda yazanlar , lütfen siz soruma yanıt vermeyin.

Her araca vinç takmak mümkün. İnceleyip en uygun yöntem bulunur.
Aracın kendi ağırlığının 2 katı kapasitede vinç ideal olur.

olguncandan burayada el atmışsın had bildirmek için
tebrik ederim

Güven bey , teşekkür ederim peki uygulayan var mı acaba , bir görsek , tecrübelerinden faydalansak ? yaptırmayı düşünenlere de kaynak olur .

kyenipazar' Alıntı:
Güven bey , teşekkür ederim peki uygulayan var mı acaba , bir görsek , tecrübelerinden faydalansak ? yaptırmayı düşünenlere de kaynak olur .

Ben henüz arazide Duster ı da görmedim. Ama sıkça vinç montajı yapan her usta bir fotrmül bulur eminim.
Tabii orjinal tamponu değiştirmek gerekir mi yoksa değiştirmeden de olur mu bilemiyorum.

aladım teşekkür ederim.

peki yine bilgi içerikli bir soru , dusterı 4' yükseltmek istersek neler yapabiliriz ?

kyenipazar' Alıntı:
aladım teşekkür ederim.

peki li bir soru , dusterı 4' yükseltmek istersek neler yapabiliriz ?

Yükseltme konusunda uzman bir mekanikçi ile incelemelisiniz. Her aracı farklı yüksekliklere farklı yöntemlerle getirmek mümkün olabiliyor. Ama işi bilem bir mekanikçi size güvenlik ve güvenilirliği de atlamadan bir yöntem önerebilir. Aracın alt yapısını hiç bilmediğimden daha fazla bir şey yazamayacağım.

İstanbuldaysanız, Maslak ta Oto mekanik - Hüseyin Akbulut a uğrayın mesela.

Bu bir grup arkadaş anti-dustercı yada anti-faşist dustercı falan değil. Bunlar bilgi birikimi olan insanlarda değil.

Şahsi olarak çoğumuzun birbirini tanımadığı bir ortamda bir kişiye bir araç vasıtası ile bu kadar takıntılı ve ısrarcı bir şekilde saldırmak normal aklı başında insanların yapabileceği birşeymiş gibi gelmiyor bana. Bu yürütülen siyaseti yada mantığı hem aklamıyor hem açıklamıyor.

Bu nefretle bütün forumu kirletip kendilerince paylaşım yapmak isteyen insanları geliştirmeye çalıştırmak yerine hevesini kırmak, ancak halkı anlamayan halktan uzak bilinç yoksunu insanların tercihidir diye düşünüyorum. Ki buda net bir faşistliktir.

Birileri çıkıp her gün ''zıplamak iyidir'' derse, hiç gereği yokken birileri de ''zıplamak iyi değildir'' deyiverir.

Durum bundan ibaret.

dervisali' Alıntı:
Bu bir grup arkadaş anti-dustercı yada anti-faşist dustercı falan değil. Bunlar bilgi birikimi olan insanlarda değil.

Şahsi olarak çoğumuzun birbirini tanımadığı bir ortamda bir kişiye bir araç vasıtası ile bu kadar takıntılı ve ısrarcı bir şekilde saldırmak normal aklı başında insanların yapabileceği birşeymiş gibi gelmiyor bana. Bu yürütülen siyaseti yada mantığı hem aklamıyor hem açıklamıyor.

Bu nefretle bütün forumu kirletip kendilerince paylaşım yapmak isteyen insanları geliştirmeye çalıştırmak yerine hevesini kırmak, ancak halkı anlamayan halktan uzak bilinç yoksunu insanların tercihidir diye düşünüyorum. Ki buda net bir faşistliktir.
Anlamamana şaşırmadım.

bu ülkenin ekmeğini yedikten sonra bacağını ısıran köpeklere lanet olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR