Extreme Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,753
Ynt: Extreme Off Roadçu Duster

papaz her zaman pilav yemıyor , cok derin kanallı bir yolda alt şase oturdu ve kaldım , difransiyel kilidi olsaydı burda kesınlıkle kalmazdı :(

fotoğraf 1 (1).JPG

Etiketler

yanımda calaskar vardı 1 tonluk lakın lanet sey sıkıştı kaldı ciddi ugrastım altını bosaltım vs sonuc yok ve tek aracım sadece 2 kısıyız , zıncırı cekmekden parmaklarımın derısı yuzuldu , soguk bir yandan aclık bır yandan , nihayet bir arkadasdan yardım ıstemek geldi aklıma :D aslında keyıf alıyorum amac zaten bu yanı ormanın ıcınde olmak ve camura batmak 8)

fotoğraf 4.JPG

fotoğraf 4 (1).JPG

ilk hakan arakadasımı aradım onun uzakta oldugunu ogrenınce defenderı olan omeri aradım bir saat sonra geldi lakın ormanın ıcı labirent gibi tabıkı benı bulamadı yaklasık 3 km yol yuruyup onu ana yoldan aldım bu arada sırılsıklamım bacaklarımı hıssetmıyorum
defenderla benım dustura yaklastık 10 metre kaldı şaka gibi bu sefer def battı hı jack ile kaldırdık yana attık yıne battı on veya arka difransıyel oturuyor en az 10 kere hı jack ile def ı kaldırdık 1 saatden fazla ıgrastan sonra defı kurtardık camurdan yaklasik 50 metre halat ile dusterı baglayıp cektik tabıkı bu arada ben zifiri karanlıkta 3 km yolu yurudum diger arkadas aracda bekledı , sonuc olarak soguk ve guzel bir anım daha oldu herkese keyıflı surusler ;) ;)

fotoğraf 1 (2).JPG

fotoğraf 2 (1).JPG

Arkadaş sen de hakkaten kaşınmışsın; çamur da iyice sırtını keselemiş.... O derin çamuru görünce acilen kaçman lazımdı. Hiç oraya girilir mi, hem de tek araba... Ben acemi bile anlarım batacağını...

Laf aramızda sabri bey, sen ekşın olsun diye macera yapmışsın. ;D
O da güzeldir hani.

sabri inanmıyorum ya tek başına ne işin var arazide

şu çekmeköye beni de götür bi gün allahaşkına yaw

13 nisan için b ir gezi başlığı açalımmı sabri o taraflara

Sabri bey, peki calaskar yerine bir çektirme olsaydı (2-3 tonluk) aracı kurtarabilir miydin? Daha doğrusu, o çamurlu yerden araç, çekme dışında nasıl kurtulabilirdi?

Merak ettim. ;D

resme kanala bakılırsa kurtulamazdı tek başına anca vinç olsa idi olurdu

aslında ben vinç istiyorum ama araç offroad aracı olmadığından yapamıyorum :(

bende vinc var ama 12000 lik ayrıca dusture takmaya gerek yok cunku arac cok hafif , calaskarla defalarca 2.5 tonluk ssang ve defenderı cektim lakın calaskar dık acıyla calısması lazım biz yatay kullanıyoruz sureklı zıncır takılıyor , calaskar yerıne el vinclerı var ondan alacagım zaten yarım metre cekse arac yuruyecek
genelde tek cıkıyorum bazen gece yarısı cıkıp sabah hava aydınlanana kadar geziyorum , cekmekoy polenez resadıye cıvarlarında dolasıyorum .
on tarafa radyotorlerın altına koruma yapmak sart sureklı ılk darbeyı aldıgı ıcın ..
herhangı bir gezi olursa seve seve katılırım zaman problem degil ...
herkese sevgı ve saygılar ..

sabri abi herşey için çok teşekkürler.uzun zamandır böyle gezi yapmamıştık.çok güzel yerler ve parkurdu..

Evet sabri ben de beni kırmayıp gelip geziye önderlik ettiğinden dolayı sana ne kadar teşekkür etsem azdır
Sağol varol kardeşim

iPhone
Tapatalk

Ne demek arkadaslar her zaman seve seve eslık ederım benım ıcınde çok keyifli bır gündü hepinize tek tek teşekkür ederim

Bu arada el calaskarı aldım 1,5 tonluk normal zıncırlı calaskarın ylerine bir tane kolu var kullanımı çok daha basit bundan sonra hıc korkmadan batabılırım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR