Extreme Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,753
Ynt: Extreme Off Roadçu Duster

evet belli bir süratten sonra 4 çekerden otomatik moda geçer

Etiketler

bugun cok dik bir rampadan indimve cıktım abartmıyorum o kadar dikki dibi gozukmuyor , burayı mevcut lastıklerıyle cıktı arac benden on uzerınden simdilik 7 aldı beklentımın uzerınde bir performans sergıledı diyebılırim

image (2).jpeg

Sabri bey, biz bu tip yollardan hep geçip gidiyorduk zaten... ;D ;D ;D

Bunu araçların doğal yeteneği zannedip hiç de Duster'ın performans kriteri olarak düşünmediydik.

Daha zorlu parkurlarda test bekliyoruz.. ;D ;D ;D

cok cok daha zorlu yarım metreye yakın kanallı camurlu parkurlar var daha once diger araclarımla girdigim lakin , kesin altı surter dusterın , lastık yok yuksetlme yok vinc yok , biraz zaman gecsin hepsini yapacagim ;) , bugun hava yagışli oglenden sonra muhtemelen araziye cikarim

sabri hayırlı olsun araç kazasız belasız kullan

sabri gezilere bekleriz

http://www.youtube.com/watch?v=ijPBCaSov54&feature=youtu.be

Bugün Hakan ile birlikte cekmekoyden gırdık resadıyeden çıktık araç standart olmasına rağmen ıyı iş çıkarttı , 40 cm kanallli çamur parkurlardan geçtim tek bir yerde kaldım orda araç tamamen oturdu hakının suzı ıle cektık ;) hergecen gün daha çok seviyorum makineyi grup olarakda bu parkura girmeyi şiddetle tavsiye ediyorum

image.jpg

image.jpg

image.jpg

sabri yucel' Alıntı:
Bugün Hakan ile birlikte cekmekoyden gırdık resadıyeden çıktık araç standart olmasına rağmen ıyı iş çıkarttı , 40 cm kanallli çamur parkurlardan geçtim tek bir yerde kaldım orda araç tamamen oturdu hakının suzı ıle cektık ;) hergecen gün daha çok seviyorum makineyi grup olarakda bu parkura girmeyi şiddetle tavsiye ediyorum

Sabri Bey, tebrikler. Duster'ın çamura saplandığı noktayı merak ettim. Fotoğrafı var mı?

suzı ıle vıncledık dusterı çekerken videosu da var henüz yüklemedim extrem off roadcu duster sayfasında resımler mevcut

sabri selam hakan iyi bilir oraları kılavuzu karga olan misali batmışın...
tebrikler ikinize de

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR