En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 237,154

Sizce En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    556

Etiketler
Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Konu kesinlikle ağır offroad amaçlı değildi :smiley: ben sadece ticari bir işletmenin hangi pikapı tercih etmesi gerektiği konsepti üzerine bir başlık açmayı planlamıştım.
Zira arazi taşıtlarının, pikaplar gibi KDV avantajları bildiğim kadarıyla (en azından benim açımdan) yok.
Ama arazide kapışma olursa gelip izlerim yani :smiley:)

hagurel' Alıntı:
Mesela 29 ekimde Mengen'e Ankara Boss Ekibi gelecekmiş sizde gelin ak koyun kara koyun çıksın ortaya

valla arkadaşlar, ben ak koyun kara koyun bilmem ama... red 34 ü gayet iyi bilirim... arazide karşısına çıkmanızıda pek tavsiye etmem... ;) zira en az 30-35 gezi beraberdik...
gayet kabiliyetli olduğunu çok iyi biliyorum... ha iş araçla bitmez.. pilotajda önemli.. bizim geçmiş gezilerimize bakarsanız eğer, olayı pilotajla da biraz aşmış olduğumuzu görürsünüz ;D ;D

estafurullah Mert kardeşim...övgülerin için tşk ederim ama büyütmeye gerek yok herkesin kendine göre bir kabiliyeti vardır...bu pilotajdan olur yada arabadan öncelikle yaptığın işi sevmen lazım..gerisi kendiliğinden gelir... ;) ben şuna eminimki burada da benden cok iyi olan arkadaşlar vardır ve bu birazda şans işidir.....ben işin dostluk ve arkadaşlık bölümüne daha cok önem veriyorum.....arabalar 2.sırada gelir benim için.....

red34' Alıntı:
estafurullah Mert kardeşim...övgülerin için tşk ederim ama büyütmeye gerek yok herkesin kendine göre bir kabiliyeti vardır...bu pilotajdan olur yada arabadan öncelikle yaptığın işi sevmen lazım..gerisi kendiliğinden gelir... ;) ben şuna eminimki burada da benden cok iyi olan arkadaşlar vardır ve bu birazda şans işidir.....ben işin dostluk ve arkadaşlık bölümüne daha cok önem veriyorum.....arabalar 2.sırada gelir benim için.....

;) ;) ;)

bu yüzden büyük kaptansın işte ...

Offroad Modifiyeli bir çift kabin ne kadar modifiye olursa olsun karın açısı ve uzaklaşma açısından dolayı haraket imkanı sınırlıdır. Fizik kanunları böyle diyor. Neyin kapışmasını yapacaksınız ki.. :smiley:

Ben red34 ün aracına güveniyorum jeep arkadaş demişki aslan beslemek lazım bu aslan jeep cheroke oluyor anladığım choreke nin aslanlığı tartışılmaz ama navarada iddialıdır tek sorun uzunluğu onların açısından demiştim pilot önemli tabi ama araçta pilotun pilot da aracın hatalarını kapatabiliyorsa aracının nerde ne gibi bir hareket yapabileceğini biliyorsa başarı gelir zaten..
Biz 6 jeep bir geziye gitmiştik mengen'de her marka araç vardı çift kabin değil jeep olarak gezinin sonlarına doğru baktık ki bir tane murat 124 peşimize takılmış bizimle geliyor o adam şofördü işte herkez kendini usta zanneder ama çamur lastikleri ,4x4 araç , normal bir otomobilin 2-3 misli motorla çamurdan geçmek yamaca çıkmak basit oluyor...
Red 34 abimin dediği gibi dosluk...ben 4x4 modiyeli bir araç gördüğüm zaman yollarda tanıdığım bir arkadaşımı görmüş gibi selamlaşırdım ondan da aynı tepkiyi alırdım bu sitede herkez biribirini anlıyor onun için bir buluşma noktası olmuş ben sizlerin yazılarını okumaktan araçlar hakkındaki yorum larınızı okumaktan mutlu oluyorum hepinizi dost görüyorum..

Kısaca aynı tasın çorbasıyız ;D Bu arada aslan olarak cj yi kastetmiştim. Cherokee leri sevmiyorum. Çok elektronik.

aaaa cj eskidi be abi gel sende bi V8 al ben alamadım korktum gerçi ama

Cherokee ZJ leri biz off roadda arkaya ağırlık olsun daha çok keyif alalım diye bağlıyoruz çekiyoruz ;D ;D ;D şaka bir yana kamyonetler içerisinde eğer full yapılıcaksa yeni kasa hilux 3.0 lara içim gidiyor uzunluk dezavantajı dışında hiçbir kusuru eksiği yok.

Zj yi arkaya bağladığınıza göre gezilere GREYDER le gidiyosunuz herhalde

Tempus' Alıntı:
Cherokee ZJ leri biz off roadda arkaya ağırlık olsun daha çok keyif alalım diye bağlıyoruz çekiyoruz ;D ;D ;D şaka bir yana kamyonetler içerisinde eğer full yapılıcaksa yeni kasa hilux 3.0 lara içim gidiyor uzunluk dezavantajı dışında hiçbir kusuru eksiği yok.
sat kardeşim 80 i bialan bulunur nasılsa ;D ;D ;D ;D hılux kolay hem kamyocu çokyardımcıoluruz ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR