ANKARA
TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY
Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?
Toyota sınıfının lideri olmuş
8)
Toyota sınıfının lideri olmuş
hagurel' Alıntı:Mesela 29 ekimde Mengen'e Ankara Boss Ekibi gelecekmiş sizde gelin ak koyun kara koyun çıksın ortaya
red34' Alıntı:estafurullah Mert kardeşim...övgülerin için tşk ederim ama büyütmeye gerek yok herkesin kendine göre bir kabiliyeti vardır...bu pilotajdan olur yada arabadan öncelikle yaptığın işi sevmen lazım..gerisi kendiliğinden gelir...ben şuna eminimki burada da benden cok iyi olan arkadaşlar vardır ve bu birazda şans işidir.....ben işin dostluk ve arkadaşlık bölümüne daha cok önem veriyorum.....arabalar 2.sırada gelir benim için.....
sat kardeşim 80 i bialan bulunur nasılsa ;D ;D ;D ;D hılux kolay hem kamyocu çokyardımcıoluruz ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:Cherokee ZJ leri biz off roadda arkaya ağırlık olsun daha çok keyif alalım diye bağlıyoruz çekiyoruz ;D ;D ;D şaka bir yana kamyonetler içerisinde eğer full yapılıcaksa yeni kasa hilux 3.0 lara içim gidiyor uzunluk dezavantajı dışında hiçbir kusuru eksiği yok.
hagurel' Alıntı:Zj yi arkaya bağladığınıza göre gezilere GREYDER le gidiyosunuz herhalde
3.0 hilux parası vericekmi ;Dbsayil' Alıntı:sat kardeşim 80 i bialan bulunur nasılsa ;D ;D ;D ;D hılux kolay hem kamyocu çokyardımcıoluruz ;D ;D ;D ;D