En Güzel Seriesi Seçelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 276
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,212
Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim

Benim de asıl hedefim defender almaktı ama bekle bekle para birikmiyor. Dedim series alayim. İyi ki de almışım. Satma konusuna gelirsek orta halli 87 model dizel defender ile takas ederim diye dusnuyorum. Arabada ki gürültü olayını minimuma cekebilirsem onu da yapmam. Herkesin gözü yolda sizin üzerinizde oluyor. Paha bicilemez
Bizim araçların satış fiyatlarına gelince cj lere göre ucuz kalıyor gibi. Sonuçta bizim araçlar daha sağlam daha dayanikli. Ama insan alırken ucuz almak satarken pahalı satmak istiyor oda ayrı bi paradoks

Etiketler

Sen azıcık topladıktan sonra araziye çık satmak istemeyceksin. Ben hanımla aramdaki sorundan dolayı satılığa çıkardım. Söz ağzımdan çıktı bir kere. İnşallah satılmaz ben de binerim...

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum. Eğer bahçeşehir tarafına yakınsan Birlas ı tavsiye ederim. Herşey düzgün faturalı işi bilen usta tarafından yapılıyor. istersen beraber gideriz konuşuruz...

Arnavutköy haraccida oturuyorum
Bahcesehire 20 km gibi bi mesafe. Evin dibi orman kapıdan çıkıp araziye birlasa gidip aracimi göstermek isterim eksik listesi çıkartıp aciliyet durumuna göre yaptırırım artık

burakuysal' Alıntı:
Erdal bak kardeşim arabayı satmak mı istiyorsun yoksa ben şu fiyatı istiyorum veren olursa satarım yoksa satmam mı diyorsun? şişirme rakamlarla arabanı satamazsın. sadece siteye koyarsın. Ben 11500 koydum 11000 in altında da vermem. bu harcamalarım devam ederse 11500 ün altına da vermem. Bu fiyata bu kadar diri elden geçmiş araç bulamam çünkü.
Olurda satarsam 3-5 ay bekleyip ya hanımı sakinleştirip yada boşayıp gidip defender alacağım. Ama mutlaka alacağım...

abi arabayı satmak gibi bir düşüncem yok belki ilerde ama fiyatlara ve arçlara bakınca çok fark var masraf çok ama sattığında fiyat aynı yapacak birşey yok ben verilen fiyatlara şaşırdım ekstra bir şey yok araçlara fiyatları uçmuşş

burakuysal' Alıntı:
hacı sen tamirciye giderken az eski püskü giyin sakallarını da kesme. seni parlak görüp kazıklamışlar :D

amortisör fabrikasımı alıyorsun 400 tl ye? sakın itiraz etme bu şişirme rakamlara önüne birlas ın faturasını koyarım utanırsın. Hem de faturalı herşey işçilik dahil bu faturaya.

Serdar sen sıkma canını kardeşim o kadar korkunç değil. başlarda ben de korkmuştum ama değil. merak etme sen. değil öyle...
Ha sende para var diye hiisederse ahmet mehmet usta allah ne verdiyse öper tıpkı umutu öptükleri gibi :D
Valla ben kur patlamadan 300 TL'ye 2 ön armstrong 2 arka Maysan amortisör aldım. Direksiyon amortisörünü de ayrıca değiştim. Bu dünya üzerindeki tüm araçlar içindeki en ucuz amortisör parası. Hatta tamir ettireyim dedim daha pahalıya çıktı. Sen değiş yaz buraya görelim hacı abim benim:smiley:)))))

erdal umutun da dediği gibi masrafları bazen çıkaramıyorsun yada insan farkında olmadan rakamları gözünden büyütmeye başlıyor. Bir de dediğim gibi yürütme maliyetini arabanın maliyetinden düşmek gerek. bunlar rakamı yukarılara çıkarıyor.

Bir de bu arabalar kar etme arabası değil. aldım 10a satayım 12ye gibi birşey yok. tam tersi 12 ye malettim 10 a verdim arabası. bindiğin de yanına kar kalıyor...

La gören de 1200 liraya 4 amortisör aldım sanacak mal gibi:smiley:)))) Olm 5 defa yazdım 300 liraya 4 amortisör ve 1 rot amortisörü diye, okusana:smiley:))))) Direk aynı fiyat kdvsiyle beraber. Bu arada tek tek fiyat almışsın değiştirdin mi hepsini değiş adam gibi, makas bakımı artı burç değişimi artı amortisör ve rot amortisörü bayağı toklaştırıyor arabayı aklınızda olsun....Cadillac gibi olmasa da bir derece iyileşiyor:smiley:)))))))))))

Bu arada arabayı aldığım arkadaş içinde yedek yağları bırakmış. Dişli yağı castrol 140 lık
telefon açıp sordum 140 lık koy ben öyle yaptım daha az ses veriyordu içeri dedi...
140 lığa devam

burakuysal' Alıntı:
Bu arada arabayı aldığım arkadaş içinde yedek yağları bırakmış. Dişli yağı castrol 140 lık
telefon açıp sordum 140 lık koy ben öyle yaptım daha az ses veriyordu içeri dedi...
140 lığa devam
o arkadaş sana yarın birgün şanzuman parası da verirmi burakcım.yağın amacı parçaların yağlanmasını sağlamak ve dolayısıyla yağın akışkanlığı azalınca da yağlama görevi zorlaşacaktır.sonrasında ise malum.... sen koy doksanı azcık kulakların dişli sesi duysun

yasakşehir07' Alıntı:
o arkadaş sana yarın birgün şanzuman parası da verirmi burakcım.yağın amacı parçaların yağlanmasını sağlamak ve dolayısıyla yağın akışkanlığı azalınca da yağlama görevi zorlaşacaktır.sonrasında ise malum.... sen koy doksanı azcık kulakların dişli sesi duysun
bana cahil bi usta ful gres yagi basmisti araca bi sure sifir ses ile gittim gercekten ama sonra garip garip kasilmalar basladi.meger usta zamanla dislilerde olusan boslugun sesini kesmek icin gres basmis.ogrenince komple on arka actirip normalde donduk yeni istavroz dislileri felan aldik ama yanlis bisey kalin yag basmak araca

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri