En Güzel Seriesi Seçelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 276
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,210
Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim

teşekkür ederim arkadaşım. çok incesiniz...
allah bizi bu araçların içinde kazadan korusun.yoksa konserve kutusundaki barbunya fasulye gibi oluruz maazallah...

Etiketler

Yoğun istek üzerine

uploadfromtaptalk1406008492107.jpg

uploadfromtaptalk1406008510445.jpg

uploadfromtaptalk1406008544716.jpg

uploadfromtaptalk1406008572718.jpg

serdar arabayı belki ucuza aldın ama yapacağın o kadar çok iş var ki!
allah yardımcın olsun....
sepet yapmışlar merdiven koymamışlar mantığını anlayamadım?
sepeti söküp yavaş yavaş zımparala sonra 2 kat antipas at sonra boya.
merdiven için benimkine bakıp şablon yaparak merdiven takabilirsin. Hep diyorum sana ikitelli ye gel benimkine bak. Yaptıklarımı gör ona göre yap yada farklı yap. en azından sonradan keşke böyle yapsaydım demezsin...

burakuysal' Alıntı:
Hımmmm siz şimdi bana 140 lığı komple boşalt 90 lık mı koy diyorsunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk
günaydın baurakcım aynen onu diyoruz sana.koy doksanı gerisini düşünme.kaç litre aldığını bilmem ama doldurma tapasından taşana kadar koyman yeterli o da yaklaşık 3,5-4 litre arasıdır tahminen.birde yeni nesil defender olanlara doksan değil atf dediğimiz otomatik şanzuman yağı yani kırmızı yağ konur bunu bilmeyenler de doksanı koyup sonra yine şanzumanı dağıtıyorlar :D

burakuysal' Alıntı:
serdar arabayı belki ucuza aldın ama yapacağın o kadar çok iş var ki!
allah yardımcın olsun....
sepet yapmışlar merdiven koymamışlar mantığını anlayamadım?
sepeti söküp yavaş yavaş zımparala sonra 2 kat antipas at sonra boya.
merdiven için benimkine bakıp şablon yaparak merdiven takabilirsin. Hep diyorum sana ikitelli ye gel benimkine bak. Yaptıklarımı gör ona göre yap yada farklı yap. en azından sonradan keşke böyle yapsaydım demezsin...
Burak bey gelicem görmeye sizin araci. Her araba da ne kadar iş varsa bunda da o kadar iş var ama keyfe keder port bagajı soksem ne boyaya gerek kalır ne merdivene
Satmayi düşünmediğim için yavaş yavaş hersey. Eşim baştan karşıydı ama 2 tur attık oda başladı gülmeye bunun havası baskaymis demeye

Kırmızı arabaya hayran oldum... her yeri orijinal, boyası dahil...
(Motor, şanzımanı orijinal mi bilmiyorum ama)
sakın boyatmayın, sakın satmayın yıllar sonra klasik olacak bir araba...
tavan sepetini sökün sadece

tutamadım kendimi Umut bu arabayı görünce...

Güle güle binin...

Sentinel' Alıntı:
Kırmızı arabaya hayran oldum... her yeri orijinal, boyası dahil...
(Motor, şanzımanı orijinal mi bilmiyorum ama)
sakın boyatmayın, sakın satmayın yıllar sonra klasik olacak bir araba...
tavan sepetini sökün sadece

tutamadım kendimi Umut bu arabayı görünce...

Güle güle binin...
Teşekkür ederim
Motor orjinal ama şanzımanı lt77 5 ileri olarak degistirmisler malesef ben bi dezavantaj görmedim ama 1. Vites aralığı cok kısa ama orjianal şanzımanı da mevcut dağınık halde
Bende umut beyin aracından sonra series aramaya başladım hep safari tavanlı seri 3 veya seri 2 istiyordum kısmet buna imiş satmayi düşünmüyorum satarsam tekrar alamam çünkü

burakuysal' Alıntı:
Sen en önemli olayı yapmışsın. Benimki değil binmek uzaktan bile bakmadı ayrıca ortalığı yıktı.....

Bende ikna etmek için 4 5 ay ugrastim. Birlikte yarışlara etkinliklere gittik kolay olmadı yani

sesezgin' Alıntı:
Bende de mercedes direksiyon kutusu var eski sahibi almış yapmamış birlasa giderken yanımda goturucem maliyet ve rahatlık durumuna göre yaptırırım
oraya gidince selamimi soyle :smiley: sikintili bi durum olursa yardimci olurum yine sen haber ver yeter

Serdar valla güzel araç almışsın. İhtiyacın olan şeyler sanki hep makyaj, eğer mekanik/şanzıman vs kısmı iyi yapılmışsa güzel araç, güle güle bin çok sevindim... Acilen benim de yan çıtaların boyalarını söküp galvanizini açığa çıkarmam lazım çok değiştiriyor arabayı ;D Sallayıp duruyorum bayramda uğraş çıktı bana. Arka kapıya sakın takma stepneyi menteşeleri yamultur, Defender aparatı alınca takarsın arkaya. Kaputta lastik güzel ama eziyet. Tavan sepeti bence olabilir, ama tam boy olursa, bu köye giderken çuval taşıma sepeti ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR