Ege ve Adalar Turu Başlıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,049
Ynt: Ege ve Adalar Turu Başlıyor...

DOSTLAR OLUNCA SOFRA BİR BAŞKA NEŞELENİYOR-
ÇİPURA OLAMSADA EGENİN VERDİĞİ YILAN BALIĞI YÜZÜLÜP İŞİ OLUR

YENÄ° RESÄ°MLER 072.jpg

YENÄ° RESÄ°MLER 051.jpg

YENÄ° RESÄ°MLER 144.jpg

Etiketler

BALIKÇI YAHYA VE YILLARINI DENİZE VERMİŞ EROL ABİMİZ OLURDA,BATAN GÜNEŞİ ANASON KOKUSUZ UĞURLAMAK YAKIŞIK ALIRMI?????????

YENÄ° RESÄ°MLER 161.jpg

KAMİL'imizin üstüne ormanların içinden doğan dolunay,gündüz kadar keyifli bir gece sunuyor bize

YENÄ° RESÄ°MLER 129.jpg

Tüm dostlarımızın bizden daha neşeli ve mutlu gezilerde olmasını dilerim............

Ne güzel, içten paylaşımlar... Gözümüz, gönlümüz şenlendi; sağolunuz Abdi Hocam...

Cavid Sezen

Evet Abdi Bey,paylaşımlar çok keyifli görünüyor,''...güneşin batışını anason kokusuyla yaşamak '',bunu unutmayacağım.

Selamlar, sevgiler '' Güzel İzmir'den''.

Abdi abi döktürmüşsün yine. Şimdi bu resimleri gören bir çok vatan evladı amansız karavan hastalığına yakalanacak :D :D :D
Sami abi , maaşallah torun dahil tam ekip gezidesiniz. Dededen toruna karavancılık! Hepimize de nasip olu inşallah ;) ;) ;)

Haşmet bey,torun 2 aylık olunca aldık yanımıza düştük memleket yollarına,şimdiden alıştırmak lazım .Ulubat gölü İznik gölü konaklaya konaklaya gittik.Dönüşü Kestirmeden yapıp ;DAdapazarı Poyrazlar,Gemlik Mudanya ,Zeytinbağı üzerinden kısacık tuttuk. ;D Resimleri hazırlamak için havaların biraz serinlemesini bekliyorum. ;D

züğürt gezençi' Alıntı:
Haşmet bey,torun 2 aylık olunca aldık yanımıza düştük memleket yollarına,şimdiden alıştırmak lazım .Ulubat gölü İznik gölü konaklaya konaklaya gittik.Dönüşü Kestirmeden yapıp ;DAdapazarı Poyrazlar,Gemlik Mudanya ,Zeytinbağı üzerinden kısacık tuttuk. ;D Resimleri hazırlamak için havaların biraz serinlemesini bekliyorum. ;D
Eyvaaaahhh! Sami abi gezi yazısı için havaların serinlemesini bekliyorsa gene Ocak 15'i bekliyeceğiz demektir ;D ;D ;D ;

Bu harika birliktelikleri ve resimleri büyük bir ilgi ile okuyor ve izliyoruz.Süpersinizzzzzz.
Herşey, herdaim güzel,mutlu,huzurlu ve sevgi ile dolu olsun.

Şeref

Merhabalar Abdi Bey,
Güzel bir gezi, güzel anlatımınızla daha da güzelleşmiş.. anlam bulmuş.. Aradaki tatsız olayı da gezinin tuzu-biberi olarak düşünün, unutun gitsin.. Herşeyde bir HAYIR vardır..

Eşinizin Marmara Denizi'ne pek sıcak bakmamasına biz de katılıyoruz. Maalesef kendi ellerimizle bu hale getirdik, güzelim Marmara'yı..
Biz de Samsun'dan Karasu'ya Batı Karadeniz'deydik, uzun bir süre.. Denize girmedik, dersek inanır mısınız? Ve birgün, deniz özlemiyle Yavuz'a; '' Şimdi Akdeniz'in mavi sularında palet sallamak vardı..'' dediğimde, gözleri parladı.. '' Ben de aynı şeyi düşünüyorum da, senden bir ışık bekliyordum.. Var mısın, o kadar yola?'' sözleriyle, 15 dakikada toplanıp yola koyulduk.. Karadeniz'den Akdeniz'e inmek o kadar kolay değildi. Ama Aydıncık'ta kendimizi o güzel sulara bıraktığımızda; derin bir 'Oohhhhh...' çekip, o sıkıntılı yolculuğa değdiğini düşündük..

Şimdi İzmir'deyiz. HAYIRlısı ile oyumuzu kullandıktan sonra gezimize kaldığımız yerden devam etmek niyetindeyiz. Belki bir yerlerde karşılaşır, demli çaylar eşliğinde sohbet ederiz..( Gerçi demli çay ikimize de dokunuyor, ama.. Sözün gelişi..)

Herşey gönlünüzce olsun..

Ülker&Yavuz

Abdi hocam fotoğrafları bu şekilde yavaş yavaş verin,kışın kötü günlerde de kullanalım.Kırkağaç kavunu gibi iple asalım tatlansın.

Beğenilerini ileten tüm dostlara çok teşekkür ederim. Ayrıca bülent arkadaşımızın dediği gibi düşündüğümden kışada kalsın diye azar azar yüklüyorum fotoları.
Sayın ülker çifti 1-2 güne kadar bodruma doğru yola çıkma niyetinideyiz. Bu güzergahımızda olan ve burnumda tüten İZMİR deki dostlarımızıda daha yakından tanımak,tanıştıklarımızlada hasret gidermek niyetindeyiz. Umarım bir yerlerde hatırı kırk yıl kalacak birer kahve veya çay içebiliriz. sevgilerimle...

Not: Bazı arkadaşlarımızın profil bilgilerindeki eksikliklerden dolayı iletişim kurabileceğim telefon numaralarını alamadım. Yakınlarına yolumuz düştüğünde nasıl irtibat kuracağımı düşünüyorum..

Abdi Bey,siz Mehmet Abi ile irtibat kurun (Orbay 74), gerisi kolay. Ayrıca telefonunuz bende de var.Size hemen telefonumu bildiriyorum .

Selamlar, sevgiler,''Güzel İzmir'den''.

ABDİ ABİCİM BU geziye ayakta alkışlıyorum bu kadar olur ,,kamile de 41 kere maaşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR