Ynt: Ege ve Adalar Turu Başlıyor...
Merhabalar Abdi Bey,
Güzel bir gezi, güzel anlatımınızla daha da güzelleşmiş.. anlam bulmuş.. Aradaki tatsız olayı da gezinin tuzu-biberi olarak düşünün, unutun gitsin.. Herşeyde bir HAYIR vardır..
Eşinizin Marmara Denizi'ne pek sıcak bakmamasına biz de katılıyoruz. Maalesef kendi ellerimizle bu hale getirdik, güzelim Marmara'yı..
Biz de Samsun'dan Karasu'ya Batı Karadeniz'deydik, uzun bir süre.. Denize girmedik, dersek inanır mısınız? Ve birgün, deniz özlemiyle Yavuz'a; '' Şimdi Akdeniz'in mavi sularında palet sallamak vardı..'' dediğimde, gözleri parladı.. '' Ben de aynı şeyi düşünüyorum da, senden bir ışık bekliyordum.. Var mısın, o kadar yola?'' sözleriyle, 15 dakikada toplanıp yola koyulduk.. Karadeniz'den Akdeniz'e inmek o kadar kolay değildi. Ama Aydıncık'ta kendimizi o güzel sulara bıraktığımızda; derin bir 'Oohhhhh...' çekip, o sıkıntılı yolculuğa değdiğini düşündük..
Şimdi İzmir'deyiz. HAYIRlısı ile oyumuzu kullandıktan sonra gezimize kaldığımız yerden devam etmek niyetindeyiz. Belki bir yerlerde karşılaşır, demli çaylar eşliğinde sohbet ederiz..( Gerçi demli çay ikimize de dokunuyor, ama.. Sözün gelişi..)
Herşey gönlünüzce olsun..
Ülker&Yavuz