Ege ve Adalar Turu Başlıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,049

Etiketler

Ynt: Ege ve Adalar Turu Başlıyor...

Abdi Bey,''hayırlısı'' ile sağ salim evinize dönmüşsünüz,bizim gibi.Yıllardır bizim de Fethiye hastalığımız var,üç gün tatil fırsatı yakaladığımızda soluğu orada alırız.Hava vede deniz sularının ne durumda olduğu hepimizin malumu. Ne yapalım, ''hayırlısı''ile biz de evimize döndük,keyfimizin kahyası ne zaman bizi harekete geçirirse tekrar kaldığımız yerden devam ederiz.
İzmir'den selamlar sevgiler,hayırlı günler.

Abdi abicim,

Bu kez ucundan kıyısından da olsa bizim de içinde olduğumuz anılarınızı zevkle okuduk, hatta sanıyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulanlar için geçerli olsa gerek, sesinden dinliyormuş gibi olduk...

Yaşadığınız rahatsız edici deneyime üzüldüm. Ama bu olayı kampçılık ve karavancılık ile bağdaştırmamak gerek. Benzerlerini çok güvenli olduğunu sandığımız evlerimizde yaşamayacağımızın garantisini kimse veremez. Hatta belki de evlerimizde daha fazla risk altındayız.

Hep tatlı anılar biriktirecek, muhteşem güzellikler yaşayacak değiliz ya!... Bunlar da işin tuzu biberi, hayatın cilveleri işte... Yaşadığınız tedirginlik ve rahatsızlık dışında bu olayı maddi ve yaşamsal anlamda hasarsız atlatmanıza da ayrıca sevindim. Bununla geçmiş olsun.

Gökçeada'yı görmeyi ben de çok istiyordum ama son zamanlarda Gökçeada hakkında duyduklarım, üzerine senden gelenler de eklenince ''neden bazılarının özellikle Gökçeada'yı tercih ettiği'' konusunda kafamda taşların yerine oturmasına sebep oldu. Belki günün birinde senin yaptığın gibi tam gaz şöyle bir çevresini dolanıp geçerim. Ötesi benden uzak olsun... Zaten bu şekilde giderse yakında adayı çepeçevre brandayla örter, bizleri de içeri almazlar gibi geliyor :mad:

Üzücü olmuş ama eşinizin sorun yaratmaması ile iş tatlıya bağlanmış,şanslısınız Abdi hocam.

Ben meseleye geç uyandım ama geçmiş olsun Abdi bey , ayrıca gezilerinizi zevkle takip ediyoruz .
HAYIR 'lısı ile darısı başımıza :smiley:)

Abdi abi, yazınızı bir solukta okudum.
Geçmiş olsun, Şükür ki daha sevimsiz bir hale gelmemiş olay.
Yine de keyfinizin kaçmış olmasına üzüldüm.
Selamlar,

Geçmiş olsun Abdi Bey. Karşılaştığınız can sıkıcı olay için üzüldüm. :(

Gökçeada'ya sizden bir hafta kadar önce gittiğimde Gizli Liman bölgesinde en uçta kalmıştım. Gündüz Bulgar ve Yunan turistler vardı. Gece olunca, Aysız gecenin görmemize izin verdiği muhteşem gökyüzünü keyif koltuklarımıza uzanarak uzun saatler seyrettik. Biz oradayken öyle "kurtarılmış bölge" filan da yoktu. Daha sonradan yapmışlar herhalde. Gizli Limandan sonra Laz koyuna gittik.

Kaleminize sağlık abdi abi.
Erdek te bizi ziyaret ettiğinizde tanışmış olmak, bana "keşke aynı tarihlere denk getirip biz de oralarda olsaydık" diye hayıflanmamıza sebep oldu.
Evinize HAYIRLISIYLA vardığınıza göre şimdiden planlar başlamıştır.
ikinci perde açıldığında görüşmek üzere.

Merhaba Abdi bey ben siteye yeni üye oldum,yazdıklarınızı bir solukta okudum,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletirim.Gökçeadayı bende merak ediyorum.Tabii ben henüz karavan sahibi değilim o yüzden sizlerin yazılarını takip edip ısınma turları atıyorum. Hayırlısı bakalım Bizde birgün yol anılarımızı yazarız.Çocuklarınızla Birlikte HAYIR lı Ramazanlar ve Bayramlar Dilerim.

Tüm gezenbilir üyelerine merhaba,
bende forumu sık takip edenlerdenim, ancak üye olduğumdan beri sadece paylaşılanları okuyorum, tabi okurken hayalimde gidilen yerlere gitmiş kadar oluyorum.
Öncelikle bu başlıkta paylaşılan güzellikler için abdi beye ve gezenbilir üyelerine güzel anlatımlar için teşekkürler.

Saygılarımla,

Gezimiz ile ilgili övgü-payşalım-beğenilerini belirten tüm arkadaşlara gönül dolusu teşekkürler. ERDEK de tatil beldesi olması sebebi ile buradaki günlerimizide kapıdağ yarımadası ve erdek'de günlük geziler ile idare ediyoruz şimdilik. Fakaaaaaat Erdek hayranı olan eşim etrafı sanayi ile çevrili marmara sularına bakıp-bakıp,EGE'nin pırıl-pırıl suları aklına geliyor ve '' burası çok kirli,o masmavi EGE sularından sonra burada denize girmek içimden gelmiyor'' diyerek.'' hadi gelmişken bir girelim bari '' diyerek, gözlerini kapatarak dalıyor denize. Ama ben anlıyorum, masmavi suları hayal edip daldığını. Nereden mi???? Egede beraber gözlük ve şnorkel ile beraber dolaşarak dip güzelliğini seyrettiğimiz gibi, '' Hadi gözlükleri takıp dolaşalım'' dediğimde '' Bu pislikte ne göreceğiz'' demesinden.
Aklmızda olan MARMARA adasına kısa bir gezi yapıp, bir kaç gün olsun Karavanda yaşama fikri var. Ada hakkında buradaki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiye göre adanın suyu buradan biraz daha temizmiş.Hazır ramazan dolayısıyla ortalık biraz tenhalaşmışken HAYIR lı oyumuzu kullanasıya kadar aradaki zamanı değerlendirelim diyoruz.
HAYIR'lı oyumuz ile sonlandıracağımız ramazan bayramı sonrası,eşimi ikna edersem (zaten kıyamz benim yollarda olma mutluluğumu engellemeye) benim yollarda olma bayramım başlayacak. Bu yazın ikinci etabına başlarız HAYIR'lısı ile.
Sevgi ve saygılarımla.......

GÖNLÜM EGE DE KALDI

GÖNLÜM EGE DE KALDI.jpg

Gelde Ferhat-Nermin ŞİRİN dostlarla geçen günleri anma.

YENÄ° RESÄ°MLER 154.jpg

sEVDİĞİN DOSTLAR İLE EGE DEKİ GÜN BATIMINI PAYLAŞMAK NE GÜZELDİ

YENÄ° RESÄ°MLER 060.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR