Ynt: Ege ve Adalar Turu Başlıyor...
Gezimiz ile ilgili övgü-payşalım-beğenilerini belirten tüm arkadaşlara gönül dolusu teşekkürler. ERDEK de tatil beldesi olması sebebi ile buradaki günlerimizide kapıdağ yarımadası ve erdek'de günlük geziler ile idare ediyoruz şimdilik. Fakaaaaaat Erdek hayranı olan eşim etrafı sanayi ile çevrili marmara sularına bakıp-bakıp,EGE'nin pırıl-pırıl suları aklına geliyor ve '' burası çok kirli,o masmavi EGE sularından sonra burada denize girmek içimden gelmiyor'' diyerek.'' hadi gelmişken bir girelim bari '' diyerek, gözlerini kapatarak dalıyor denize. Ama ben anlıyorum, masmavi suları hayal edip daldığını. Nereden mi???? Egede beraber gözlük ve şnorkel ile beraber dolaşarak dip güzelliğini seyrettiğimiz gibi, '' Hadi gözlükleri takıp dolaşalım'' dediğimde '' Bu pislikte ne göreceğiz'' demesinden.
Aklmızda olan MARMARA adasına kısa bir gezi yapıp, bir kaç gün olsun Karavanda yaşama fikri var. Ada hakkında buradaki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiye göre adanın suyu buradan biraz daha temizmiş.Hazır ramazan dolayısıyla ortalık biraz tenhalaşmışken HAYIR lı oyumuzu kullanasıya kadar aradaki zamanı değerlendirelim diyoruz.
HAYIR'lı oyumuz ile sonlandıracağımız ramazan bayramı sonrası,eşimi ikna edersem (zaten kıyamz benim yollarda olma mutluluğumu engellemeye) benim yollarda olma bayramım başlayacak. Bu yazın ikinci etabına başlarız HAYIR'lısı ile.
Sevgi ve saygılarımla.......