EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CQC7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 176,976
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

meydan av ın sitesinde SQUARE marka yekpare olan teflon kaplama av bıçağı var 30 milyona bırakıyorlar.acele yardımlarınızı bekliyorum.perşembe günü kampa gidicem orda yararı olur mu şimdiden saolun

Etiketler
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

teknotürk bu tür işlerde çok bilgili olduğnu düşünüyorum özellikle senin görüşlerını beklıyorum

zoro' Alıntı:
meydan av ın sitesinde SQUARE marka yekpare olan teflon kaplama av bıçağı var 30 milyona bırakıyorlar.acele yardımlarınızı bekliyorum.perşembe günü kampa gidicem orda yararı olur mu şimdiden saolun

Özelden cevap yazdım fakat burada da bişeyler yazayım. Amaca ve kullanıma göre seçilebilecek bıçaklarla ilgili güzel incelemeler ve yönlendirmeler yapıldı bu başlık altında, seçim için önceliklerinizi belirlemek yeterli. Square olarak incelemedim fakat walther adıyla üretilmiş yine aynı çin üretimi bıçakları görmüştüm. Çeliği nedir v.b. net olarak bilemem ama fiyatına göre fena sayılmayaca bıçaklar sonuçta. Teflon kaplı mıdır bilemem ama, teflon kaplı diye aldığım katlanır çin malı çakının siyah boya gibi bişey kaplı olduğunu farkettim, çok çabuk silinebiliyor, sıyrıklarla doldu. Yani teflonuna heves edilmeli mi bilmiyorum. Fiyat olarak da, Karaköyde 20 lira civarı pazarlıkla bulunabilir. Kadıköy iskelesine bakan bir blaıkçı dükkanında büyük bıçaklar varıd, 25 falan diyordu. 20 lira ve altına alınabilir sanırım.

tschibo dam bugün leatherman tarzı bir alet aldım. tschibonun kalitesine güvenip aldım...29 lira. ihtiyacı olan bi baksın....

cheg' Alıntı:
tschibo dam bugün leatherman tarzı bir alet aldım. tschibonun kalitesine güvenip aldım...29 lira. ihtiyacı olan bi baksın....

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Tchibonun sistesinde göremedim o tür birşey, rica etsem fotoğrafını ekleyebilir misiniz siteye.

ben carrefour tchibo dan aldım bugün...testere var. pense..bıçak... düz yıldız tornavida, konserve gazoz açacak , cetvel, törpü, altıgen anahtar...çok sağlam duruyor...ihtiyacın varsa bir gör derim...

cheg' Alıntı:
ben carrefour tchibo dan aldım bugün...testere var. pense..bıçak... düz yıldız tornavida, konserve gazoz açacak , cetvel, törpü, altıgen anahtar...çok sağlam duruyor...ihtiyacın varsa bir gör derim...

Bikaç fotoğraf ekleyebilirseniz görmek için gitmeden kabaca bir fikrimiz olabilir :D

sizimi kırayım...yanındakide kaşık çatal takımı ...9 lira

IMG_1637.jpg

bu da kapalı hali

IMG_1642.jpg

IMG_1642.jpg

Bahsettiginiz bu takimin ikisi mi 9 TL, yoksa ayri ayri 9+9= 18 TL ? Merak ettim dogrusu ...

Tchibo nun mallari kaliteli olur, ben de kullaniyorum, günlük hayatta ihtiyaca cevap veriyor ...

pense 27, çatalbıçak takımı 9 lira. çok kaliteli...

valla bugüne kadar çibodan aldıklarım genelde fos çıkmadı...fiyat kalite performansı gayet güzel...geçerken genelde yoklarım orayı...outdoor malzemesi çok oluyor genelde...

victorinox workchamp aldım geçenlerde ama çok memnun dıılım goruslerınızı alabılır mıyım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri