loganrory
Kamp III
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?
Babalara gelme denilmezki... Nerden cikti bu ziyaret baba ya puf.
Babalara gelme denilmezki... Nerden cikti bu ziyaret baba ya puf.
loganrory' Alıntı:Bunu ona soyleyemiyorsaniz sayet ya yavas yavas el ayak cekeceksiniz yada bardagin dolup tasmasini bekleyeceksiniz. Biri sessizce biri yuksek sesle,secim size kalmis. Vardami vermiyor yoktami vermiyor buda onemli tabi.
çok haklısın ,fakat hemcinsinizle derken cinselliği dışarda bırakmak istedim.bunu aracınızı tamir ettirdiğiniz bir usta, sokağızıdaki bir esnaf,bahcivankurt' Alıntı:orhab bey hemcinsle karşıcins arasında ne fark varki? diğerindede kullanılmış hissetmiyormsunuz kendinizi tabi başka şeyler yoksa ;D
Enayi kelimesi süper oldu gercektende enayiyim,yaştan çok yaşanmışlıklar pişiriyor insanı ne kadar iyi niyetli olursanız olun, birileri cıkıp tüm yapılan güzel kalelerinizi topa tutabiliyor malesef Fatma arkadaşımızın tavsiyesini uygulayıp sonucu bekliyeceğin umarım iki tarafda üzülmez.bahcivankurt' Alıntı:orhan bey benim yazım şaka amaçlıydı ve inanın belki yaşım küçük ama sizden daha fazla kullanıldığım durumlar olmuştur ve maalesef bizler yufka yürekli(enayi)olduğumuz sürece bu devam edip gidecektir.biz akıllanmayız asla : sanırım sizi çok çok iyi anlıyorum