Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,389

Etiketler

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

buraya yazmak istediğim şeyi, buradan önce dün ona söyledim ama ..............................

Zaman ne hizli geciyor degilmi... Bir yili daha gecti omrunun. Mutlu yada mutsuz ,iyi yada kotu biryili daha eskittin.Biz gibi bir yilini daha gecmise kattin.Bizli yillarin adina son birkez iyiki dogdun.Dogum gunun kutlu olsun adi Ask olan yabanci.

işden çıkardınızda çokmu iyi oldu.şimdi deliler gibi adam arıyorsunuz.ulan sizin varya.kalıbınızın adamı olsanız böle yapmazdınız zaten.ama adam olcak kadar zeka yok sizde.
ha orda iki kişiniz ama zeka seviyeleriniz deniz seviyesinde.istediğin kadar mağaza açın.çalıştırcak adamınız olmadıkdan sonra hepsi boş beleş işler.
ama geri gelicem.hemde size çok büyük rakip olarak gelicem.
tüm emeklerime yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum size. . .

çokmu kızmışım ne :D

senin topladığın aracın. o ne biim araç toplamak kardreşim ayıptır ayıptır insan yaptığı işi şöyle bir bakar. neyse kendim tohladım zaten. o para haram olsun...

Sürekli masrafları üstlenerek Bir dostluğu, arkadaşlığı,ne kadar sürdürebilirsiniz.(hemcinsinizle)?

Bunu ona soyleyemiyorsaniz sayet ya yavas yavas el ayak cekeceksiniz yada bardagin dolup tasmasini bekleyeceksiniz. Biri sessizce biri yuksek sesle,secim size kalmis. Vardami vermiyor yoktami vermiyor buda onemli tabi.

madem helikopteri almıycak beni taaa bahçeşehirden bakırköye ne getirdin be terbiyesiz adam yaa.kazık kadar adamsın yaşına bir şey demedim ama benle aynı yaşda olsan 2,500 TL lik heli deme kafana patlatırdım o modeli.
Türkiyede model alışverisi böle işde.şerefsiz herif yaa

orhab bey hemcinsle karşıcins arasında ne fark varki? diğerindede kullanılmış hissetmiyormsunuz kendinizi tabi başka şeyler yoksa ;D

loganrory' Alıntı:
Bunu ona soyleyemiyorsaniz sayet ya yavas yavas el ayak cekeceksiniz yada bardagin dolup tasmasini bekleyeceksiniz. Biri sessizce biri yuksek sesle,secim size kalmis. Vardami vermiyor yoktami vermiyor buda onemli tabi.

silkelense benim gibi bir kaç kişiyi cebinden düşürecek zenginlikte,fakat yapa yanlız ,iki veya üç arkadaşıvar sessizce veya yüksek sesle söyleyemem,
cocuk gibi alıngan,hemen kırılır,üzülür,hasta olur .yavaş yavaş el çekmek sanki daha doğru, fakat sonuçlrı kötü olursa gerçekten üzüleceğim.

bahcivankurt' Alıntı:
orhab bey hemcinsle karşıcins arasında ne fark varki? diğerindede kullanılmış hissetmiyormsunuz kendinizi tabi başka şeyler yoksa ;D
çok haklısın ,fakat hemcinsinizle derken cinselliği dışarda bırakmak istedim.bunu aracınızı tamir ettirdiğiniz bir usta, sokağızıdaki bir esnaf,
vs vs olarak görmenizi istedim.

orhan bey benim yazım şaka amaçlıydı ve inanın belki yaşım küçük ama sizden daha fazla kullanıldığım durumlar olmuştur ve maalesef bizler yufka yürekli(enayi)olduğumuz sürece bu devam edip gidecektir.biz akıllanmayız asla ::smiley: sanırım sizi çok çok iyi anlıyorum

bahcivankurt' Alıntı:
orhan bey benim yazım şaka amaçlıydı ve inanın belki yaşım küçük ama sizden daha fazla kullanıldığım durumlar olmuştur ve maalesef bizler yufka yürekli(enayi)olduğumuz sürece bu devam edip gidecektir.biz akıllanmayız asla ::smiley: sanırım sizi çok çok iyi anlıyorum
Enayi kelimesi süper oldu gercektende enayiyim,yaştan çok yaşanmışlıklar pişiriyor insanı ne kadar iyi niyetli olursanız olun, birileri cıkıp tüm yapılan güzel kalelerinizi topa tutabiliyor malesef Fatma arkadaşımızın tavsiyesini uygulayıp sonucu bekliyeceğin umarım iki tarafda üzülmez.

özay bey yazınızın şaka olduğunu biliyorun zaten öyle algıladım yukarda belirtmemişim atlamıyayım.

Orhan abi yazdiklarinizdan anladigim bence hassas ve duygusal yaklasan sizsiniz arkadasinizin yaptigi sadece kapris,neden az arkadasi oldugunu irdeleyemem ama bu olayi sadece sizle yasamamisda olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR