Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,017

Etiketler

Şöyle bir düşündüm sabah yıllar çabuk geçiyor geriye dönüp baktığında anlıyorsun fakat hayat beklemiyor devam ediyor hızla geçiyor o sonbahardan bu sonbahara çoğu şeyi toparladım yoluna koydum devam ediyorum gençken ve öfkeliyken çocukken anlamazdım fakat şimdi anlıyorum zamanı ağır tökezleten boşluğa beni ittiğinde zaman dolmuş gibiydi takılı kalmış gibi oysa hızla düşüyordum yerçekiminin dayanılmaz ağırlığında sense başkasında dinleniyordun ne diyordum yerçekimi ve sonunda toprakla bütünleştim pek adil değildi hiçbir şeyin geçmeyeceğini sanırken ve kalbimin deliklerini yamalarla kapatırken yeni bir fırtınayı kaldıracak gücüm yoktu fakat hala anlamıyordun oynuyordun yorulduğumu yamalarımdaki dikişlerim hala sızlarken oyuna devam ediyordun fakat adil değildi benim elim açıkken tüm kartlar ortadaykın hep blöf yapıyordun sanırım sende işler değişti artık anlıyorsun fakat benim bir fırtına daha kaldıracak kalbim yok üstelik hayat akarken ve yaşamayı öğrenirken ne demiştim sonbahar bak benim yine yamalarımı dikme zamanım geldi şimdi üstelik iyileşirken giderken demiştim iyi güzel ne varsa sende olsun yoruldum bir fırtına daha atlatmaya halim yok gençken ve çocukken güzele aşıkken zamanın boşluğunda düşerken yalnızlığı dik durmayı hayal kurmayı cesur olmayı hayata sarılmayı öğrendim sen başkasında dinleniyorken ben yoruldum bir hikaye daha yazacak gücü kendimde bulamıyorken bu da böyle kalsın yoruldum

geçti o fasıl bende bitti herşey artık yeller esiyor yerinde hepsi saçma bir hayalmiş
yıllarca kendimi boşa avutmuşum birşeyler de kalmamış zaman hepsini süpürüp götürmüş

Sevgilim yıllar sonra geri döndü herşeyi temize çektim dağıtmalar insomania bitti barıştık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR