Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,399
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Yağdanlık lazımmı bey abi

[attachment=1]

00A804AE-19BB-D109-0A42189AA20E8A8A.jpg

Etiketler

Aslında işle ilgili konuşmaktan hiç hoşlanmıyorum ama ; :lol:

Eyyy gidi kapitalistler, bütçe adı altında bir yılımı ipotek altına aldınız ya ben elbet çıkaracam sizden bunun acısını !

Makamını kullanarak , hayata kendi bakış açısından bakmadıgım için sırf kendi egosunu tatmin etmek ugruna bana hakaret düzeyinde konuşma yapan vatandaş... aradan yıllar geçsede her gözgöze geldigimizde o anı yaşıyoruz , sende biliyorsun bende biliyorum , ve sen hala 5 yıl önceki yerinde saymaktasın.. sende biliyorsun , bende biliyorum , herkes biliyor... yemek saatinde seni görüp iştahımın kaçmaması için yolumu degiştiriyorum.. seni görsemde görmemezden geliyorum.. bunu sende biliyorsun bende biliyorum... ve seni seven bir Allah'ın kulu yok.. Makamının seni adam yaptıgını sanıyorsun... ama adam olmadıgını sen biliyorsun , ben biliyorum , herkes biliyor... gözlerindeki o korkuyu sana her baktıgımda görüyorum.. makamına yakışmadıgını o makama yetmedigini ben biliyorum , herkes biliyor , sen daha iyi biliyorsun.. o makama seni kimlerin getirttigini sen biliyorsun, ben biliyorum, cümle alem biliyor...
'' Okumak Cahilligi alır.. eşeklik ise baki kalır '' bunu ben biliyorum, herkes biliyor... ama sen henüz algılayamadın !!
intikam soguk yenilir..... bunu ben biliyorum , sen belki biliyorsun.. herkes ise umurumda degil...
biraz daha sogumasını bekliyorum o kadar ... bunu sadece ben biliyorum

Ynt: Düşünün Ki O Bu Konuyu Okuyacak?

gün gelecek intikamımı çok pis alacagım....

Ynt: Düşünün Ki O Bu Konuyu Okuyacak?

hsn' Alıntı:
önemli değil. ;D

profilinizdeki cümle dikkatimi çekti..

'' gelecek geçmişten daha güzel şeyler getiricek..''

naçizane..

gelecek bilinmeyendir ! Bilinmeyenden güzel şeyler beklemek olsa olsa temennidir..

an.. şimdi yaşadıgındır , asıl hayat an'da saklıdır..

geçmiş sadece bir yaradır.. ya tebessüm ettirir yada seni üzer.. hoş.. çogunu hatırlamassın bile..

öyle şeyler yaşarsın gelecekte , geçmişini çok ararsın.. yani.. gelecege çok ta güvenme !!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri