Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?
Makamını kullanarak , hayata kendi bakış açısından bakmadıgım için sırf kendi egosunu tatmin etmek ugruna bana hakaret düzeyinde konuşma yapan vatandaş... aradan yıllar geçsede her gözgöze geldigimizde o anı yaşıyoruz , sende biliyorsun bende biliyorum , ve sen hala 5 yıl önceki yerinde saymaktasın.. sende biliyorsun , bende biliyorum , herkes biliyor... yemek saatinde seni görüp iştahımın kaçmaması için yolumu degiştiriyorum.. seni görsemde görmemezden geliyorum.. bunu sende biliyorsun bende biliyorum... ve seni seven bir Allah'ın kulu yok.. Makamının seni adam yaptıgını sanıyorsun... ama adam olmadıgını sen biliyorsun , ben biliyorum , herkes biliyor... gözlerindeki o korkuyu sana her baktıgımda görüyorum.. makamına yakışmadıgını o makama yetmedigini ben biliyorum , herkes biliyor , sen daha iyi biliyorsun.. o makama seni kimlerin getirttigini sen biliyorsun, ben biliyorum, cümle alem biliyor...
'' Okumak Cahilligi alır.. eşeklik ise baki kalır '' bunu ben biliyorum, herkes biliyor... ama sen henüz algılayamadın !!
intikam soguk yenilir..... bunu ben biliyorum , sen belki biliyorsun.. herkes ise umurumda degil...
biraz daha sogumasını bekliyorum o kadar ... bunu sadece ben biliyorum