Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,519
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

loganrory' Alıntı:
Orhan abi yazdiklarinizdan anladigim bence hassas ve duygusal yaklasan sizsiniz arkadasinizin yaptigi sadece kapris,neden az arkadasi oldugunu irdeleyemem ama bu olayi sadece sizle yasamamisda olabilir.
diğer arkadaşlarınada öyle davranıyor,onlarda cayını ısmarladım ,yemini verdim,vs vs gibi küçümsüyorlar fakat aynı sebepten bu saçma durumu
sürdürüyorlar ,tespitiniz doğru hassas olduğum söylenebilir.

Etiketler

Oldukcada sabirlisiniz o zaman yada ben erken aldigim icin bu konudaki dersimi fazla tez canliyim,tahammul edemem ne asiri manevi nede maddi somurulere.Ufak bir deneme yaptinizmi bugunde yemekler senden olsun ustumde para yok seklinde.Tavri ne olur acaba.

fatma hanım dostluklar sınanmamalı bence sonuçta insan dostunu karşılıksız sever bence ve zamanı geldiğinde emin olun ki beklemediğimiz bir anda bakmışsın o bize elini uzatmış olur ;) onun için dostluklar sınanmamalı bence sevgilerimle

loganrory' Alıntı:
Oldukcada sabirlisiniz o zaman yada ben erken aldigim icin bu konudaki dersimi fazla tez canliyim,tahammul edemem ne asiri manevi nede maddi somurulere.Ufak bir deneme yaptinizmi bugunde yemekler senden olsun ustumde para yok seklinde.Tavri ne olur acaba.
Belki güleceksin ,beni'de dahil edip, hepimizi pitilikle suçladı. bu gün 4'üncü gün, bu süre içinde beni 3 kere aradı ,mesafeli davrandım .

bahcivankurt' Alıntı:
fatma hanım dostluklar sınanmamalı bence sonuçta insan dostunu karşılıksız sever bence ve zamanı geldiğinde emin olun ki beklemediğimiz bir anda bakmışsın o bize elini uzatmış olur ;) onun için dostluklar sınanmamalı bence sevgilerimle
benim durumum ortada,haksız veya yanlış yönümü,sorguladım,birşey bulamadım.bunun üzerine sınamakta sakınca görmedim ,Allah biliyor'ya
hiçte sıkıntı duymadım(sınadığım için).

Ben dostluklarda bu tür sıkıntılar yaşandığında sınanması gerektiğini düşünüyorum.Bu konuda yalnış olduğumuda sanmıyorum Özay bey. 10 yıllık bir dostluğumu,manevi ve maddi sorunlar ve kıskançlık yüzünden bitirdim. Hiçde üzülmedim açıkcası neden gözümü daha önce açmadığım,baktığım halde görmezlikten geldiğim için,dostluk var diye kendimi kandırdığım için kızdım sadece... O insan yerine,hayatımda daha fazla yer almak isteyen başka bir arkadaşıma zamanımı ayırabilirdim,bakıpda görmeyerek kendime değil diğer arkadaşlarımada haksızlık ettim..

loganrory' Alıntı:
Ben dostluklarda bu tür sıkıntılar yaşandığında sınanması gerektiğini düşünüyorum.Bu konuda yalnış olduğumuda sanmıyorum Özay bey. 10 yıllık bir dostluğumu,manevi ve maddi sorunlar ve kıskançlık yüzünden bitirdim. Hiçde üzülmedim açıkcası neden gözümü daha önce açmadığım,baktığım halde görmezlikten geldiğim için,dostluk var diye kendimi kandırdığım için kızdım sadece... O insan yerine,hayatımda daha fazla yer almak isteyen başka bir arkadaşıma zamanımı ayırabilirdim,bakıpda görmeyerek kendime değil diğer arkadaşlarımada haksızlık ettim..
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

belki haklısınız ama dost kelimesinin anlamını doldurabilecek kaç kişi var ki hayatımızda.benim iki elimin parmakları kadar yok ama inanın onlar ne isterse ben yerine getiririm ben ne istersem de onlar yerine getirir bundan okadar eminim ki hiç sınamaya bile gerek duymadım.akrabalarımı yıllarca görmüyorum ve aramıyorum yokluğunu hissetmiyorum ama dostlarımın sesini duymazsam eğer huzursuz oluyorum.onlar benim canım ciğerim ve hep de öyle olacaklar.sizleri çok seviyorum dostlarım çokkkkkkkk :D :D :D

dost seni sadece sen olduğun için sevebiliyorsa eğer ,rahatlıkla sırtını dönebilirsin.
peh peh peh güzel oldu be ;D ;D ;D ;D ;D

Dostluklar kolay kurulmuyor zaman ve emek istiyor.En küçük hatasında defterden silmemek gerekir.Onu olduğu gibi de sevip kabul edebilirsiniz.Ama kullanıldığınızı hissediyorsanız zaten Dostluktan çıkmış demektir.

Dostlarınız ve dostlukla kalmanız dileklerimle. :smiley:
Tayfun Sözer

tayfun abi bazen çok kolay kuruluyor ben buna inanıyorum.çünkü geçen hafta sonu(3-4 nisanda)netten tanıştığım bir abim için kırklareliye onu ziyarete gittim ve onu tanımak beni mutlu etti.yeterki insanın kanı birbirine ısınsın.(bu sitedeki birkaç abim içinde geçerli ve bunların içinde sizde varsınız.)sanki sizleri çok uzun zamandır tanıyormuş gibi sohbet edeceğimize inanıyorum.yeterki gönüllerimiz ve kalplerimiz iyilik için ve yardımseverlik için atsın.saygılarımla (tabi birkaç tanede hanımefendi var onları da unutmadım)

tayfunsozer' Alıntı:
Dostluklar kolay kurulmuyor zaman ve emek istiyor.En küçük hatasında defterden silmemek gerekir.Onu olduğu gibi de sevip kabul edebilirsiniz.Ama kullanıldığınızı hissediyorsanız zaten Dostluktan çıkmış demektir.

Dostlarınız ve dostlukla kalmanız dileklerimle. :smiley:
Tayfun Sözer
Hocam dostluk ,verebildiğin süre ise anlamını yitiriyor yukarıda,bahsettiğim dostum 'da ,defomasyon başlamış ,fatma arkadaşımızın taktiğini uyguluyorum ama ,korkarım'ki ziyaret etmem gerekecek .

hocam ne demek sizin gibi dostlarla olmak bizim için onurdur.ayrıca getirin dostunuzu bana bırakın sonra siz ona kambur olun ne dersiniz ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR