Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,385
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

bahcivankurt' Alıntı:
hocam ne demek sizin gibi dostlarla olmak bizim için onurdur.ayrıca getirin dostunuzu bana bırakın sonra siz ona kambur olun ne dersiniz ::smiley:
sende benim gibisin .durup dururken senide' nikotin manyağı 'yapmayalım . ;D ;D ;D ;D

Etiketler

sende benim gibisin .durup dururken senide' nikotin manyağı 'yapmayalım . ;D ;D ;D ;D
dedim ya hocam yeterki insanların kanı ısınsın biz anlarız birbirimizin halinden(ben kullanmıyorum ama rahatsız da olmam ama çok da güzel muhabbetini yaparım sanki kullanıyormuşcasına)

bahcivankurt' Alıntı:
tayfun abi bazen çok kolay kuruluyor ben buna inanıyorum.çünkü geçen hafta sonu(3-4 nisanda)netten tanıştığım bir abim için kırklareliye onu ziyarete gittim ve onu tanımak beni mutlu etti.yeterki insanın kanı birbirine ısınsın.(bu sitedeki birkaç abim içinde geçerli ve bunların içinde sizde varsınız.)sanki sizleri çok uzun zamandır tanıyormuş gibi sohbet edeceğimize inanıyorum.yeterki gönüllerimiz ve kalplerimiz iyilik için ve yardımseverlik için atsın.saygılarımla (tabi birkaç tanede hanımefendi var onları da unutmadım)

Değerli Özay Bey.

Arkadaşlarımızın Avatardaki resimleri, yazdıklarını okudukça daha bir anlam kazanıyor.Satırlarınızı okuduktan sonra gözlerinizdeki insan sevgisini ve fedakarlık duygusunu daha iyi farketim.Planlı sınama ile dostluğun bağdaşmıyacağı düşüncenize katılıyorum.En iyi sınama zaman içinde yaşananlardır.Dostluk, arkadaşlıktan da öte hesapsız birlikteliği gerektiren bir kavram olsa gerek .Şüphesiz farklı dostluk anlayışları olabilir.Ama yeni tanıştığınız birisinden alınan elektriğin dostluk anlamına geldiğini düşünmemek gerekir.İnsanlar zaman içinde gelişmekte ve de değişmektedir.Ancak yaşanmışlıklar arttıça gerçek dostluklar ortaya çıkar ve zaman içinde pekişir.

''Yeter ki kalplerimiz iyilik ve yardımseverlik için atsın '' sözünüze katılıyorum.Dostum olsun olmasın bende insanları bu ortak paydada birleşmiş yada farklı olarak değerlendiriyorum.

Sevgi , Saygı ve Dostlukla.
Tayfun Sözer

Avatardaki resimden kastınızı anlamış değilim,anladığımında doğru olup olmadığını size nasıl bir dille soracağım konusundada kararsızım... Orhan abi yıllarca çalışıp,didinip emeğinin hakkıyla aldığı,dağda kullanmayı,oynamayı sevdiği aracıyla poz veriyor... Benim resmim ise İlgi derneği ile yaptığımız etkinlik sırasında belki tanıdığım belkide tanımadığım birine ait bir aracın önünde çekildiğim sıradan bir fotoğraf...
Herkesin yaşantısı,yaşanmışlığı,insanlar hakkındaki yanılgıları ve doğruları farklıdır..

loganrory' Alıntı:
Ben dostluklarda bu tür sıkıntılar yaşandığında sınanması gerektiğini düşünüyorum.Bu konuda yalnış olduğumuda sanmıyorum Özay bey. 10 yıllık bir dostluğumu,manevi ve maddi sorunlar ve kıskançlık yüzünden bitirdim. Hiçde üzülmedim açıkcası neden gözümü daha önce açmadığım,baktığım halde görmezlikten geldiğim için,dostluk var diye kendimi kandırdığım için kızdım sadece... O insan yerine,hayatımda daha fazla yer almak isteyen başka bir arkadaşıma zamanımı ayırabilirdim,bakıpda görmeyerek kendime değil diğer arkadaşlarımada haksızlık ettim..

Değerli Fatma Hanım.
İlke olarak Dostlarımı sınamayı uygun bulmuyorum.Beni sınayan dostlarım olmasını da istemem doğrusu.Kaldıki İnsanları bir olayda sınamakla sonuç alınabileceğinden emin değilim.Sınavı yanlışlıkla geçebiliceği gibi ,haketmediği halde kaybedilebilir.En iyi sınav yaşamı paylaşırken gödüklerinizi ,satır aralarını iyi okumak olacaktır.Görmezden gelinen ip uçları yıllar sonra açık bir şekilde ortaya çıkabilir.Bence hayatta her şey gibi dostluklarda sona erebilir.Ama yaşanan güzel anlar ve anılarımızı kimse elimizden almaz.Dostlukla kalınız. :smiley:

Tayfun Sözer.

Biten bu dostluğumda sınama yapmış değilim,bundan sonrakiler için bana ders oldu ve temkinli davranmaya çalışıyorum...10 yıllık birdostluk sınanma aşamasını geçmiştir, ama benim körlüğümü giderememiştir...Dedim ya herkesin fikirleri farklı,isteyen istediği gibi davranabilir...
Bu arada ÖNYARGIDA kötü birşeydir...

loganrory' Alıntı:
Biten bu dostluğumda sınama yapmış değilim,bundan sonrakiler için bana ders oldu ve temkinli davranmaya çalışıyorum...10 yıllık birdostluk sınanma aşamasını geçmiştir, ama benim körlüğümü giderememiştir...Dedim ya herkesin fikirleri farklı,isteyen istediği gibi davranabilir...
Bu arada ÖNYARGIDA kötü birşeydir...

Değerli Fatma Hanım.
Klavyde pek beçerikli olmadığımdan bir yazım uçup gitmiş ve sizden ikinci yazı geldi.Avatardaki Resimle ilgili yazım tamamen Özay Beyle İlgili birde öyle okursanız mutlu olurum.Sizin resimlerinize siz söyledikten sonra baktım çok sevimliler ve benimkinden pek bir farkını göremedim.Ama Sizin satırlarınızdan sonra Cümleye o şekilde başlamak yanlış anlaşılmalara açık olmuş anladım Sizlerden özür diliyor,affedileceğimi umut ediyorum.(O cümlemi teknik olarak düzeltmem mümkün ama sizin yazdıklarınızın anlamsız kalmaması için öylece bırakıyorum.)

Değerli Fatma hanım önyargı konusundaki düşüncelerinize tamamen katılıyorum.Haddim olmıyarak ,satırlarınızdan zeki,Duyarlı ve mücadeleci bir yapınız olduğunu çıkarıyor ve bunu takdir ediyorum.Yanlız resimlere baktım ve sizi bu düşünceye sevk eden konunun, sosyal ve ekonomik farklılıklar hakkında önyargılı olduğumu düşündüğünüz kanısına vardım.Bir çok kimse gibi Benimde Dünyaya bir bakış açım ve bir duruşum vardır.Bunu da ifade etmekten çekinmem.Ama Yukarıdaki Topikte de ifade etmeye çalıştığım gibi;insanlar için ortak payda olarak ''' Kalplerinin İyilik ve Yardım severlik için atması ''' nın yeterli olduğu düşüncemi tekrarlıyorum.(Anlaşılmamaktan daha kötü olan Yanlış anlaşılmaktır. :smiley:

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer.

bahcivankurt' Alıntı:
dedim ya hocam yeterki insanların kanı ısınsın biz anlarız birbirimizin halinden(ben kullanmıyorum ama rahatsız da olmam ama çok da güzel muhabbetini yaparım sanki kullanıyormuşcasına)
Aman beyim ne olur uzak dur ,hayatımdaki en önemli YANLIŞIM 'dır,kafadan ikinci sınıfız,varmı ötesi, :-\ :-\ :-\

loganrory' Alıntı:
Avatardaki resimden kastınızı anlamış değilim,anladığımında doğru olup olmadığını size nasıl bir dille soracağım konusundada kararsızım... Orhan abi yıllarca çalışıp,didinip emeğinin hakkıyla aldığı,dağda kullanmayı,oynamayı sevdiği aracıyla poz veriyor... Benim resmim ise İlgi derneği ile yaptığımız etkinlik sırasında belki tanıdığım belkide tanımadığım birine ait bir aracın önünde çekildiğim sıradan bir fotoğraf...
Herkesin yaşantısı,yaşanmışlığı,insanlar hakkındaki yanılgıları ve doğruları farklıdır..

Tanımadığın birinin değil Fatma

Kara Tren Gecikir Belki Hiç Gelmez desem yetermi ;D ;D ;D

loganrory' Alıntı:
Fatma hanım , bir lr değil ama yakışmış yani,herkesin mutlu olduğu,sevdiği,uğruna en azından zaman harcadığı,her hangi bir şeyle ,yaşaması dileği ile, ankara katılımın için seni kutlayamamıştım,vediğin emek ,o yazın,beni çok etkiledi,herşey için çok teşekkürler.iyi ve mutlu ol.

orhan bey siz merak etmeyin ben yeterince uzak duruyorum kötü alışkanlıklardan.tek kötü alışkanlığım doğa tutkum :D ama yazdığım gibi kullanmasamda muhabbetini yaparım.geçenlerde buğday derneği yöneticilerinden erkan alemdar grenpeace sorumlusu uygar bey ve eşiyle bir akşam yemeği sonrası onlar şarap içmek istedi ve bana da ikram ettiler ama ben hem sağlık hemde sosyal sebeblerden dolayı içmiyorum dedim ama onların da canını çektirecek bişer söyledim.''mademki içiyorsun şimdi o şarap sıcak olmalıydı ve normal cam kadeh yerine bakır kulplu kupada içilmesi gerektiğini söyledim,, ve şaşırdılar.ben içmesemde çok harika iki tane bakır kupam var tam şaraplık ;D kısacası ortam neyi gerektiriyorsa uyarım tabi hoş ve benim görüşlerime çok ters olmadığı sürece.saygılarımla ;)

Özaycım ,ortama uyman çok güzel ,öylede olmalı bence,bende zorlansamda uyarım, ama şu sıgara yokmu beni geçekten utandırıyor.
bırakmayı,denemek istiyorum,fakat ya bırakamazsam,başaramadığım için utanmak daha zor olsa gerek. :-\ :-\ :-\ kendime olan saygım
zarar görür,diye düşünüyorum. 41 yıldır bu illetin pencçesindeyim,işin maddi yonüde var tabiki ortaltalama hesapla bir ev ve bir arabayı
havaya üfledim gibi .

orhan abi sadece havaya üflenen bir ev ve arabayla kalırsınız umarım.ya inşallah olmaz ama sağlığınızı kaybeder ve onu geri kazanmak için tekrar para hrcmaya kalkarsanız bir değil binlerce ev parasıda harcasanız bazı şeyler geri gelmez.hep haberlerde okuyoruz akciğer kanseri olan,gırtlak kanseri olan,ayağı kesilenler var umarım bunları yanlış anlamaz ve sizleri seven bir kardeşiniz olarak en kısa zamanda bırakırsınız.saygılarımla sizleri çok seviyoruz en başta insan olduğunuz için sonrada bu sitede olduğunuz için :D

bahcivankurt' Alıntı:
orhan abi sadece havaya üflenen bir ev ve arabayla kalırsınız umarım.ya inşallah olmaz ama sağlığınızı kaybeder ve onu geri kazanmak için tekrar para hrcmaya kalkarsanız bir değil binlerce ev parasıda harcasanız bazı şeyler geri gelmez.hep haberlerde okuyoruz akciğer kanseri olan,gırtlak kanseri olan,ayağı kesilenler var umarım bunları yanlış anlamaz ve sizleri seven bir kardeşiniz olarak en kısa zamanda bırakırsınız.saygılarımla sizleri çok seviyoruz en başta insan olduğunuz için sonrada bu sitede olduğunuz için :D

Şüpesiz, zaten yaş olarak o sınırdayız ,hayat ne gösterecek, hiçbirimiz bilemeyiz ,kaderci değilimdir fakat bu konuda istemesemde bir teslimiyet
var .onun içindirki ,iyilik ,dostluk,sevgi, saygı vs vs adına bu site'deyim. belkide hayatı ti'ye alma vaktim geldi.sağlığım konusunda genetiği'me
çok güvenirim, hastahane ve hastalıklar adına çok cahilim ,cahil kalmayı'da terçih ederim,sağlıklı ,nikotinsiz mutlu,bir yaşam dileklerimle, ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR