Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,399
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

En gec 5.05.2010 Sirkeci Tren gari baslangic,Bordeaux Tren gari son durak.Pasoport ready,I AM ready,My heart isn't ready.I have to go for myself. My Soul,my heart,my mind on you. I will always love you,but I must go love. FORGIVE ME.

Etiketler

Guzeldik,senle bendik,biz olmasakta guzeldik yanyana.Sen simdi iste tum zaferler senin olsun,tebrikler olsun gidisine ve tesekkurler varsa verdiklerine.Ama avcumda dunya ile gelmistim gormedinki,hic bisey vermemek icin hic bisey almadinki...

Sayın emniyet şeridi magandası bey kardeş(ler)im,

Uyarmadı demeyesin diye şimdiden söylüyorum bak iyi dinle. Eşşek sudan gelene kadar dayak yemeyi bile göze alıp, önüne - üstüne diresiyonu kıracağım artık.
O hızla bi yere yapıştın yapıştın, yok eğer yapışmadıysan, bilki ben sana yapışacağım. Hem de son gaz. Sonradan mağduru oynayabilirsin hiç sorun yok. Hatta bu yazıyı belge olarak gösterip tahammüd unsurunu bile kanıtlayabilirsin.

Hakkı herkesin gözü önünde çatır çatır gasp edilip sesini çıkarmayan bir aciz olarak yaşamaktansa, tahammüden trafik suçu işleyen bir canavar olmayı tercih edeceğim artık.

Gelme sakin,sakin... Gidisime gunler kaldi... Gelirsen gidemem... Gelirsen kalirim. Gelirsen olurum burda. Isigim yanmayacak artik. Birkac valiz kaldi sevdami yazdigim duvarlara bakan sadece burda. Birde kalbim kaldi burda. Ben gittim,ama gelirsen gidemem

artık ne yapmaya çalıştığını merak etmiyorum çünkü umrumda değilsin ! ama mutluyum bu günlerde sayende alışverişe vurdum kendimi daha faydalı oldu bak spora da yeniden başlıyorum oohh :D harbiden öyle bütün gün oturayım,bana dokunmayan yılan bin yaşasın tiplerinden uzak duruyorum :smiley: daha yolumuz var.. zamanımı, yaşamaktan zevk almayı bilen dostlarımla geçirmek bana güç veriyor... aayyhh sen bu yazıyı okumaya da üşenirsin :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR