Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,514
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

sevmek yürek ister, fedakarlık ister. seven vazgeçmez,seven zamana ve mekana meydan okur, aşkı sever,ilgilienmekten bıkmaz,seven biraz yalnızdır, biraz tutkulu ve biraz da çılgındır ama seven herzaman sevdiğinin kalbini kazanmak ister ve onun mutlu olmasını ister...ağlarsa da gözyaşaları kalbinin derinliklerine akar bakmayın siz dışa dökülenlere esas gözyaşı kalbine akar....okuyamayacağını biliyorum ama belki bir arkadaşın okur diye yazdım gerçi arkadaşlarında bana karşı ama olsun.çarşı misali belki gün olur karşı olmayan da çıkar.sen istemesende geleceğim tekirdağa herşeye rağmen sana rağmen :'( :'( :'( (sayıın göçer'e ithaf olunur)

Etiketler

Cocuk ruhun cocuk ruhumu besliyor,hep yureginde kalip hic buyumek istemiyorum,ama buyumeliyim. Beni hep yureginde buyut,yuregin kalayim oldu mu Ask.

insanlar hata yapabilirler ama daha da önemlisi hatalarının farkını varmalarıdır.güneş battı diye üzülürsen eğer yıldızların parladığını da göremezsin...

su vize isini cozecegim deyipte ilgilenmeyenler ulen beni niye umutlandiriyorsunuz sizin yuzunuzden sinirdisi edilecem.

karakoosh' Alıntı:
su vize isini cozecegim deyipte ilgilenmeyenler ulen beni niye umutlandiriyorsunuz sizin yuzunuzden sinirdisi edilecem.

çok uğraşırsınız demedi demeyin
bir de şu halledeceğim diyenlere
benden tavsiye: sakın güvenmeyin bizzat yaşadım ve hala yaşıyorum

pesehodka' Alıntı:
çok uğraşırsınız demedi demeyin
bir de şu halledeceğim diyenlere
benden tavsiye: sakın güvenmeyin bizzat yaşadım ve hala yaşıyorum

galiba ben yarin boynumdan rahatsizlanip seyahate elverissiz duruma gececegim , yoksa gene bukres istanbul bukres gozukuyor bu haftasonu bide bulgarin polisi rahat biraksa.

Sayılı gün geçmek bilmiyor,şehrime,sokağıma, evime, Adalarda kahvaltıma,mis gibi demlenmiş çayıma,aromalı biralarıma kavuşmama 3 gün kaldı.

kaç gün yanında duracağı mı yoksa size kalbini ayıracağımı daha önemli.bende beklerim dedim ama beklemek değil bence,onu her şartta sevmek ve özlemek senin olamayacağını bilerek onu sevmek ve kalbinin bir kıyısında o'na yer açmaktır önemli olan.siz yinede umutlu olun olurmu.sevgi asla kaybetmez hep kazanır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri