DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 400
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 183,774
Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi

şu ön camdaki üçgen parçanın ne olduğunu çok merak ediyorum.birazdan aracın yanına gidip bir inceleyeceğim.gerçi hava çok soğuk ama aklıma takıldı bir kere

Etiketler

az önce aracın yanına gidip şu üçgen parçanın ne olduğuna baktım.camın alt köşesinde siyah cam tarafı içbükey olan parça sanırım.incelediğimde vidasının alt tarafta kaputun içine doğru olduğunu gördüm.parçanın bu kısmı vidadan dolayı oldukça sağlam ve hareketsiz.fakat üst kısmı esniyor.muhtemelen bu esneyen kısmın cama ya da çamurluğa temssından dediğiniz ses oluşuyor.ben bugüne kadar duymadım ama buna dikkat edeciğim.ses eğer ki dediğim yerden oluşuyorsa araya bir yumuşak lastik gibi bir şey sıkıştırıldığında bu ses kesilebilir.bence denemeye değer.

Oda olur da biz orjinallikten yanayız oraya yapıştırıcağan şey gözükür , parçayı ordan söküp cama gelen kısmını ya zımparayla yada falçatayla düzgün bir şekilde yontabilirsen hallolur cama deyip deymediğini sökmeden görebiliyorsun camla o plastik arasında her tarafından 2,3 milim boşluk olması lazım biryerden değiyorsa araya toz toprak grip kuruyunca o gıcırtıyı yapıyor

troyexplorer' Alıntı:
Oda olur da biz orjinallikten yanayız oraya yapıştırıcağan şey gözükür , parçayı ordan söküp cama gelen kısmını ya zımparayla yada falçatayla düzgün bir şekilde yontabilirsen hallolur cama deyip deymediğini sökmeden görebiliyorsun camla o plastik arasında her tarafından 2,3 milim boşluk olması lazım biryerden değiyorsa araya toz toprak grip kuruyunca o gıcırtıyı yapıyor

Siz bu söylediğiniz işlemleri nasıl yaptınız ? Üçgeni sökerek mi ? yoksa üstünden falçatayla mı ? Yarın yapmayı planlıyorumda.

Sökerek üstünde olmaz. Resimler telefonda duruyormuş yüklüyorum yeniden, yerine takıldığında son resimdeki gibi camla arasında mesafe kalması gerek

image.jpg

image.jpg

image.jpg

troyexplorer' Alıntı:
Sökerek üstünde olmaz. Resimler telefonda duruyormuş yüklüyorum yeniden, yerine takıldığında son resimdeki gibi camla arasında mesafe kalması gerek

Allah senden razı olsun..

Anladığım kadarı ile uç kısımını yonmutsunuz, doğru mudur ?

Benimkinin ucu deyiyordu ama genel tıraşlama yaptım mesafe heryerden eşit olsun diye

yaw çok sinir bozucu bir durum
ben ses duymuyorum araçta ;D

JUNİOR' Alıntı:

Al benden de o kadar. Ben de ses duymuyorum... Dişli asfaltta tekerlek sesi hariç.

Bir de durunca kapı sesi... Bu sıralar kapıların kapanışı hoşuma gitmemeye başladı (tok diye tabir edilen sesi duymamaya başladık); galiba lastikler epeyce yumuşadı. ;D

JUNİOR' Alıntı:
50 yaş üstü normal kabul ediyoruz
Yaww senin araçta vites kolunda , sinyal kolunda aynada orda burda asılı aksesuar gözlük vs.incik boncuk var. Başlı başına şangırtı zaten onların sesinden diğer sesler ortaya çıkamıyorki...

troyexplorer' Alıntı:
50 yaş üstü normal kabul ediyoruz
Yaww senin araçta vites kolunda , sinyal kolunda aynada orda burda asılı aksesuar gözlük vs.incik boncuk var. Başlı başına şangırtı zaten onların sesinden diğer sesler ortaya çıkamıyorki...
;D
yok ses yok ;D

bir gün toplanalım ,ilk önce kbb a işitme testine ,oradan arabaları denemeye ;D ;D ;D
yaşlı demeyin arman abime ,onun ruhu, içindeki duster aşkı daha 18 ;D ;D

Bende sese takıntılıyım. Yazılım mühendisi olduğumdan olsa gerek sessiz ortamlarda çalıştığımızdan birde yazılımla uğraştığımızdan takıntılıyız sanırım... Valla pire için yorgan yakarım ses konusunda. ;D

O lastiklerle gezmene bağdaştıramadım ama serkan, ben senin lastiklere takıldım değiştir abi şunları artık

troyexplorer' Alıntı:
O lastiklerle gezmene bağdaştıramadım ama serkan, ben senin lastiklere takıldım değiştir abi şunları artık

Hangi lastiği alacağımı kararlaştırsam.... alması kolay azizim :smiley: continental mi alsam, AT mi alsam, çok kararsızım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR