DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 400
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 183,259
Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi

Sen çamurcu katagorisine giriyorsun bf at alman daha hayırlı olur , bide 70000 den aşağıya lastik almıyorsun kesinlikle BF At

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
Sen çamurcu katagorisine giriyorsun bf at alman daha hayırlı olur , bide 70000 den aşağıya lastik almıyorsun kesinlikle BF At

Haha, açıkcası 70 bin muhabbetini anlatiyim. Bir Ara. 42 civarı birşeydi, Tuvturk muayeneye gidişimde. Aklıma geldi lastiklere bakiyim dedim, baktım gayet iyi, burda bir sıkıntı çıkmaz dedim, neyse 2 gün sonra Bolu 7 göllere gittim 4 arkadaşımıda alıp bayağı bir gezdik....

Daha sonrası Arman abilerle buluştuğumuzda, açıkcası bana "Bak lastiğe önler gitmiş valla" dediğinde bir baktım ki, Bolu'dan önceki lastikle bir alakası yok, minik minik çizilmeler, deforme olmalar kopmalar şok oldum tabi çaktırmadım :smiley:

70 bin demeye vazgeçtim... şuan aracım 50 bin civarında, bugünde servise sordum adam bana;

Bir lastiğin ömrü ya 4 senedir, yada 50 bin km 'dir, bize bunları seminerlerde söylüyorlar dedi.

Ben olmadı yarın bi lastikleri değiştiriyim, Arman abinin telefonunu verdiği adam pazar açıkcsa. Hem bide o adamla konişiyim.

Yani...
Servisteki adamın söylediği şeyi 70000 muhabbetinin geçtiği zaman ben söylemiştim sana dinlemedin ozaman lastiğin en kralı max 50000 km dir 4 sene de olabilir ama ben 3. Seneyi doldurduğunda çıkartırım 20000km olsa bile çıkarırım daha randıman alınmaz o lastikten

bi ses duydum bi de baktım benden bahsediliyor
kaptan fısıltıyı bile duyarım dikkat ;D
serkan sen de değiştir artık al bfleri arkadaş :smiley:

JUNİOR' Alıntı:
bi ses duydum bi de baktım benden bahsediliyor
kaptan fısıltıyı bile duyarım dikkat ;D
serkan sen de değiştir artık al bfleri arkadaş :smiley:
Yakında siteye moderatör olursun , moderatör nasıl olunuyor yahuu sınavımı var

troyexplorer' Alıntı:
Yakında siteye moderatör olursun , moderatör nasıl olunuyor yahuu sınavımı var
yok o kadar değil
zaten duster offroad turkey de yöneticilik verdiler ;D facede

JUNİOR' Alıntı:
yok o kadar değil
zaten duster offroad turkey de yöneticilik verdiler ;D facede

Bu arada, kardeş sitede bir etkinlik düzenleniyor, acayip büyük bir katılım gerçekleşiyor, 1 kere bulunma fırsatı buldum, ben kesinlikle gidiyorum,

Buda linki :

http://www.offroadcuyuz.com/genel-haber-ve-duyurular-news-announcements/5805-2-yemeyen-gelmesin-kampi-hazirlik-calismalari/

youngsun' Alıntı:
Ben bir bucuk yil once önkonsol sungerini degistirirken sokmuslerdi konsolu. Hatta ne gerek var demistim. Olmaz önce sunger yapisacak sonra konsol üstüne basacak demislerdi.
Bi sıkıntı olmadı.
Güray hocam öncamla konsol arasındaki süngeri neden değiştirdin ne olduki süngere?

Sungerin yapiskani gitmisti koselerden kalkmisti cirkin duruyordu.
Garantiden degisti ama konsol sökme takma isleminden dolayi 1 gun serviste kaldi arac.

güray hocam bende yarın konsolu söktüreceğim..bir risk var mıdır sizce

macmaneman' Alıntı:
güray hocam bende yarın konsolu söktüreceğim..bir risk var mıdır sizce
yeniden merhabalar,

bugün ön konsolu söktüler, düşündüğümden daha kısa sürdü, sabah 8:30 da verdim beni saat 15:00 gibi aradılar gelin alın diye. acaba sökmediler mi diye düşünürken arabanın ön konsolunu bayağı bir batırmışlar. sanırım sökmüşler gerçekten. ilk test sürüşümü yaptıktan sonra ilk izlenimlerim ön taraftan gelen seslerin %90 ının kesildiğini gördüm anca yine sağ ön direk, torpido üstünden gelen pıt pıt seslerinin hala devam ettiğini görünce uyuz oluyorum. olsun buna da şükür.

ön konsol gevşekti zaten ben bile hissediyordum. söylediklerine göre izolasyon yapmışlar ve ön konsolu daha sıkı sabitlemişler.0

Ses geliyor demen yeterli oldumu sökmeleri için bunu soruyorum çünkü ne zaman servise gidip şurdan ses geliyor
desem cevap hepsi yapıyor söktük baktık bulamıyoruz o yüZden hiç sökmeyelim oluyorda
başka servise gidicem arman abiyle

troyexplorer' Alıntı:
Ses geliyor demen yeterli oldumu sökmeleri için bunu soruyorum çünkü ne zaman servise gidip şurdan ses geliyor
desem cevap hepsi yapıyor söktük baktık bulamıyoruz o yüZden hiç sökmeyelim oluyorda
başka servise gidicem arman abiyle
ben normalde geçen hafta gitmiştim servise göğüslüğü söktürmek için, sökmeden ince ayar çektik dediler. sonra bir baktım daha kötü olmuş, düz yolda bile sesgeliyordu. ondan dolayı bugün söktüler. normal de geçen hafta sökmemişlerdi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR